Vreau sa-mi iau un ceas, Stiti cumva de unde as putea lua?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi iau un ceas, Stiti cumva de unde as putea lua?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pilif, vezi ca ti-a ramas bujiteria-n urma. Nu mult, vreo 2 zile.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai tocmai ca nu folosesc ceasul... nu l-am mai purtat de vreo 4 luni de zile... E automatic... nu are baterie, si daca nu este miscat e normal sa se opreasca dupa ~2 zile de stat in sertar.
This post has been edited by Filip: 1 Nov 2009, 21:37 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai inainte de o partida de amo, pune-l pe mina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dape mana buna.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Nov 2009, 21:31) Eh... e vis... am cautat si eu un ceas la limita decentei - pret cat mai rezonabil, insa NU chinezarie. Avand in vedere ca tata mai are de vreo 14 ani tot un Orient, tot asa, folosit la ocazii speciale - arata si functioneaza impecabil (tot mie imi ramane mostenire ![]() |
--------------------
Renault
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
523_ceasul_telefon_phenom_1.jpg
63862060eddf24320a27482cf8f22dd1fc359654.jpeg This post has been edited by fost membru: 1 Nov 2009, 21:55 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
O data demult am vazut intr-un targ de vechituri in Germania un nene care vindea ceasuri noi.Ce am vazut atunci la nenea ala nu am mai vazut niciodata.Avea cam 200 de modele de ceasuri noi la vanzare dar perechi de dama si de barbat.Nu erau scumpe si nici de caltate banuiesc la 20 de marci perechea.Dupa aia mai tarziu am vorbit cu un ceasornicar si mi-a spus ca el rar a vazut ceasuri perechi.Mi-a mai spus ca daca mai gasesc ceasuri perechi sa cumpar cat de multe pot ca le schimba el mecanismele cu unele fiabile dar nu am mai gasit.
|
--------------------
a
b
c
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Marty, poate avem pareri diferite despre ceasuri care-si merita banii. Adica swatchurile de aprox 100 de euro nu le includ acolo (prea mult plastic), poate doar cele mai scumpe. Am vazut un ceas automatic rusesc si la 350 de lei, insa seiko-ul de la mana mea a fost cam 250 de dolari acum mai bine de 12 ani si e doar un cronograf cu quartz(DragosP, nu am zis ca l-am cumparat eu).
Filip, exista niste casete pentru ceasuri care le intorc. Sunt speciale pentru automatice, procedeul le face bine si pentru ungere. This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2009, 09:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Nov 2009, 08:35) ... insa seiko-ul de la mana mea a fost cam 250 de dolari acum mai bine de 12 ani. Și de unde aveai tu banii ăia acu' 12 ani, pârâcioasă mică? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 1 Nov 2009, 15:17) QUOTE De unde rezulta ca ai la mina un quartz japonez oarecare...QUOTE(einstein1984 @ 2 Nov 2009, 09:35) Marty, poate avem pareri diferite despre ceasuri care-si merita banii. Adica swatchurile de aprox 100 de euro nu le includ acolo (prea mult plastic), poate doar cele mai scumpe. Virful de gama la Swatch este 125 de euro, majoritatea celorlalte invirtindu-se in jurul celor 100 de euro decretati inainte.Si ca sa te mai dumiresc cu o chestie, in Elvetia exista o fabrica de mecanisme, de la care se aprovizioneaza majoritatea firmelor: Swatch, Tissot, Certina, Sector... QUOTE Am vazut un ceas automatic rusesc si la 350 de lei Rasfoind revista Lufthansa, am descoperit un Aviator cronograf automatic la numai pretul de 150 de euro. Si Aviator nu vinde pistoale cu apa.QUOTE(DragosP @ 2 Nov 2009, 10:15) As putea sa te rog sa te duci naiba dracu'? ![]() This post has been edited by Marty: 2 Nov 2009, 09:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, nu am zis altceva
Asa o fi, insa baracile de prin malluri de vand swatchuri le au la ceva mai mult de 400 de lei.Cam ca asta de exemplu http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/swat...reen-yos431.php Complet de acord, insa intre rusesti si elvetiene mai sunt diferente. Vezi in textul citat initial de Dragos. Ma duc, daca-mi arati drumul. This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2009, 09:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Daca nu stiai, 100 Eur ~ 430 lei. Minunea aia a ta (care mi se pare oribil, da-i o parere personala) costa 130 de iepuroi in Germania, Crapule.
Imi cer scuze, am uitat de automaticele de la Swatch care costa cca 300 de iepuroi. Cit despre ultimul alineat al postului tau, sa stii ca te-ai bagat ca musculita de acid acetic in rectala cabalina, nu de alta, da' ma adresam lu' Dragos! P! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ala era un exemplu de ceas swatch mai scump, care nu e varf de gama, nu neaparat frumos. Si uite ca la noi sunt swatchuri mai scumpe de 100 de euro (desi sunt de plastic si oribile). Pana una alta, la 600-700 de lei sau 150 de euro tot cam banalitati de ceasuri iti iei (exceptie facand ceva automatice rusesti, poate prin serie limitata care par destul de ok). Si majoritatea quartz.
Multa sanatate! This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2009, 10:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Filip @ 1 Nov 2009, 20:51) Acum vreo 2 ani mi-am luat si eu un ceas de mana Orient, automatic, am dat cam 350 ron pe el, cu garantie cu tot. N-am probleme cu el, insa nu l-am purtat decat de cateva ori, la ocazii speciale, sa nu se uzeze. ![]() daca era original il purtai linistit fara sa se uzeze, dar tu ai luat cu 350 ron o copie de 50 ron. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Nov 2009, 08:35) Filip, exista niste casete pentru ceasuri care le intorc. Sunt speciale pentru automatice, procedeul le face bine si pentru ungere. Doamne bine ca mi-ai spus!! Chiar nu aveam habar de asa ceva, nici eu, nici tata. Cam cat costa si de unde pot cumpara? Daca stii bineinteles, nu vreau sa te deranjez. E aur sfatul tau, chiar nu vreau sa mi se uzeze ceasul de la stat. @Argon, pai nu s-a uzat, insa nu vreau sa il folosesc prea mult - a-l purta zi de zi implica si riscuri, socuri mecanice, deh... nu se stie, asa ca prefer sa-l tin in sertar. Ceasul are serie, are garantie, e "made in Japan" cica, si tata are unul aproape la fel, tot automatic, insa de acum 14 ani, care inca functioneaza la fel ca in prima zi. Si el are serie. Acuma eu nu bag mana in foc ca ar fi original, asta e, si daca e o copie, eu sunt multumit. Pare calitativ. Oricum daca e chinezarie, s-au chinuit cam mult chinezii aia sa replice mecanismul automatic din el, cam mult efort zic eu, pentru o copie. ![]() This post has been edited by Filip: 2 Nov 2009, 10:40 |
--------------------
Renault
|
|
einstein1984 |
![]()
|
De exemplu http://www.reasonablewatchwinder.de/ sau google: watchwinder
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
david06083 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 June 09 ![]() |
Bai fratilor..nush ce o sa fac..ma mai documentez in cursul saptamanii asteia
|
--------------------
Ford
Fusion
2007 , 1.4l(80 cp)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ceasul meu este un orex 17 rubine stare buna...daca a mers el 25 de ani, amu o mai merge vreo 10. Il port deoarece este foarte usor comparativ cu modelele astea cu bratara si carcasa de otel. Mecanismul este surprinzator de bun la cat de ieftin este, da clasa la ceasuri mult mai scumpe...
Aha si orientul ala de pe pag 1 este contrafacut...mai sunt cateva contrafaceri din astea la chioscu ala din Sinaia de langa Bulevard. Daca stiti despre ce vorbesc, vrea omu 4 milioane pe unul, si original este vreo 3...hi hi This post has been edited by axabrt: 2 Nov 2009, 12:43 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Marty |
![]()
|
Ia auziti, baieti, axabrt da un ceas cu rubine.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Nov 2009, 12:44) Ia auziti, baieti, axabrt da un ceas cu_ru bine. ![]() Vezi că ai niște "space"-uri puse aiurea! Mi-am permis să te corectez. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
omu are dreptate, ceasurile mecanice care stau chiar se uzeaza.
bine vorbim de ceasuri de mii de euro, daca ai o pocnitoare de 3 milioane ti-e egal ca sta sau merge |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
NU merge, ca n-are picioare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hacademic e functioneste....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"Vreau sa-mi iau ceas"
Ia-l pe al lui Filip, el si asa nu il foloseste, deci nu o sa-i simta lipsa. This post has been edited by ady77: 2 Nov 2009, 16:00 |
--------------------
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Filip @ 2 Nov 2009, 10:33) Doamne bine ca mi-ai spus!! Chiar nu aveam habar de asa ceva, nici eu, nici tata. Cam cat costa si de unde pot cumpara? Daca stii bineinteles, nu vreau sa te deranjez. E aur sfatul tau, chiar nu vreau sa mi se uzeze ceasul de la stat. @Argon, pai nu s-a uzat, insa nu vreau sa il folosesc prea mult - a-l purta zi de zi implica si riscuri, socuri mecanice, deh... nu se stie, asa ca prefer sa-l tin in sertar. Ceasul are serie, are garantie, e "made in Japan" cica, si tata are unul aproape la fel, tot automatic, insa de acum 14 ani, care inca functioneaza la fel ca in prima zi. Si el are serie. Acuma eu nu bag mana in foc ca ar fi original, asta e, si daca e o copie, eu sunt multumit. Pare calitativ. Oricum daca e chinezarie, s-au chinuit cam mult chinezii aia sa replice mecanismul automatic din el, cam mult efort zic eu, pentru o copie. ![]() Mi-e lene sa intru in detalii da io sper in continuare ca tu faci misto de noi! Daca existi cu adevarat...n-am cuvinte. QUOTE(einstein1984 @ 2 Nov 2009, 15:17) ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:50 |