Ce masina sa imi iau?, A venit si randul meu.
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa imi iau?, A venit si randul meu.
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
vecinul meu a luat o curba cu 120 cu espero si a auns cu rotile in sus...nu in santa pe sosea... a ramas marcat ....stiu asdta pentru ca intro zi faceam misto de el si am luat acea curba cu loganul tot cu 120 si nu va zic cum se tinea de usi si de cupola...ma sparg astia de la dacia cu consumul e facut pentru rezervor de 50 litri si el are in realitate 63....nu stiam eu de ce consum numai 3 , 4 la suta...furaciuni pe fata ...pentru taranul roman
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
vlad eu zic ca l-ai injurat destul pe argonel, mai spune-i una de un polo ajuns cu cracii in sus, sa vezi cum face stimabilul infarct
![]() This post has been edited by aphophis: 3 Nov 2009, 22:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 3 Nov 2009, 22:24) vecinul meu a luat o curba cu 120 cu espero si a auns cu rotile in sus...nu in santa pe sosea... a ramas marcat ....stiu asdta pentru ca intro zi faceam misto de el si am luat acea curba cu loganul tot cu 120 si nu va zic cum se tinea de usi si de cupola...ma sparg astia de la dacia cu consumul e facut pentru rezervor de 50 litri si el are in realitate 63....nu stiam eu de ce consum numai 3 , 4 la suta...furaciuni pe fata ...pentru taranul roman Si culmea, daca e sa te uiti la cum arata un Logan si cum arata Espero, ai zice ca Espero e mai stabil, pare mai joasa. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
nuuuuu noul polo imi place e frumos...dar nu e pentru oameni de 2 m ca mine
![]() This post has been edited by vladrehau: 3 Nov 2009, 22:41 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 3 Nov 2009, 22:24) vecinul meu a luat o curba cu 120 cu espero si a auns cu rotile in sus...nu in santa pe sosea... [...] Nu era in stare excelenta ca al lui argon. Edit: P.S. Nu inchide nimeni topicul asta sau aberam in continuare? Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 3 Nov 2009, 22:41 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vecinul meu e instalator, si de fiecare data cand ma intalnesc cu el numai prostii vorbeste, o fi in bransa ceva..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Nov 2009, 22:04) Grecu' invata cu incetu'! l@u, Skoda Octavia cu ALH, mi-a luat 10% in bucuresti in timpul zilei si 5% noaptea. ALH-ul are doar 90 CP. Este TDI-ul cu cel mai mic consum dintre toate. AWX-ul de 131 CP consuma pe o masina de 1 tona si jumatate pe putin 10 la suta in oras orice i-ai face. Nu ma refer la orase gen Campina sau Corabia. Ma refer la orase aglomerate. Noaptea e liber asa ca nu prea are relevanta. La drum intr-adevar consumul este foarte bun la cat de mare e hardughia dar in oras nu ai ce sa ii faci. Si raman la parerea ca Logan-ul este foarte bun pentru drumurile accidentate. This post has been edited by ionutctn: 4 Nov 2009, 11:46 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Superb-ul
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 4 Nov 2009, 02:00) Logan-ul este cea mai buna masina pentru Romania [...] Daca ar fi facut astia la ele niste portbagaje din alea metalice deasupra plafonului (cum erau la 1300 si 1310) pe care carai frigiderul sau mobila era perfect. Roof racks Thule Rapid System 750 cu sistemul de prindere pentru Logan, pui pe ele apoi ce vrei: portbagaj, gratar, etc |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 4 Nov 2009, 11:21) ALH-ul are doar 90 CP. Este TDI-ul cu cel mai mic consum dintre toate. AWX-ul de 131 CP consuma pe o masina de 1 tona si jumatate pe putin 10 la suta in oras orice i-ai face. Nu ma refer la orase gen Campina sau Corabia. Ma refer la orase aglomerate. Noaptea e liber asa ca nu prea are relevanta. La drum intr-adevar consumul este foarte bun la cat de mare e hardughia dar in oras nu ai ce sa ii faci. Si raman la parerea ca Logan-ul este foarte bun pentru drumurile accidentate. bai nene iar vorbesti din auzite...eu am AVF si vara am 8,1 iar iarna 8,4-8,5 in Galati....poate in Bucuresti sa consume mai mult dar sigur nu ajunge la 10 decat in conditii de iarna cu zapada,polei si aglomeratie la greu......si inca un lucru 10 poate consuma a lui Executron care e tiptronic dar el are un consum de 9,66 din ultimele informatii asa ca nu mai informa gresit.singurul lucru adevarat este ca ALH este de 90 cp. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
laule...laso ca macane cu tdiul ala fiabil si care merje...cu o picatura de motorina ...
vino si tu in bucuresti ...mergi de 2 ori dimineata din militari sau drumul taberei in zona de nord...sau zona de est si sa vezi consum... jaful meu de dci scoate 6,5.... mers fffff lesinat....... in conditiile in care nu am de a face cu zonele mentionate si merg maxim 45 de minute la birou... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
http://www.spritmonitor.de/en/overview/50-...r_e=101&page=16
![]() EDIT : a se vedea pozitia ultima care este ocupata de Executron ...si de asemenea si tipul de motoare.Poate nu sunt toate consumurile de acolo declarate exact dar asa ca un fapt divers poate fi un pct de plecare.mai pe seara poze cu ultimul consum . This post has been edited by l@u: 4 Nov 2009, 15:45 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
Nu vorbesc din auzite. Te invit sa locuiesti in Bucuresti sau intr-un oras aglomerat. Hai sa fim seriosi ca nu are rost sa facem acuma lauda TDI-ului. E adevarat ca nu e nici mult peste 10 in oras ca sincer sa fiu la cat de mare e hardughia ma asteptam la mai mult dar nu are rost acum sa spun ca ia 8 la suta in Bucuresti ca nici macar nu e asa. Si pentru mine 9.66 = 10 = 10.3 asa ca nu inteleg ce atatea discutii pentru juma' de litru sau 1 litru in sus sau in jos.
This post has been edited by ionutctn: 4 Nov 2009, 16:38 |
--------------------
Dacia
1310
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu stiu cum e in bucuresti da in craiova passat b5.5 131cp ia ~8%
mi se pare diferenta mare pana la peste 10+ This post has been edited by ArtVandelay: 4 Nov 2009, 17:13 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie la logan imi consuma 7 in bucuresti pe vremea asta. si nu merg foarte des prin militari/ drumul taberei. Nu m-ar mira un asfel de consum daca de ex lucrezi in pipera si stai in cartierele de mai sus.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
te simti ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie nu-mi sta in fire sa mint, iar consumul de 10% cu ALH e realizat de mine, in timpul zilei, in Bucuresti. Am spus totodata ca noaptea am obtinut un consum in jur de 5%, tot prin Bucuresti.
Oricum, esti de risu' curcilor sa faci atita tevatura c-a zis cineva ca-i consuma 10& si tu sa apari sa zici ca nu, consuma 9,66% |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
alh-ul ala de-l conduceai tu avea tiptronic si 131 cp ? daca nu se pare ca tu esti de rasu curcilor ca nu stii a citi , daca compari consumul alh cu awx sau avf iar esti de rasul curcilor.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Nu știu de ce comparați alte orașe cu Bucureștiul la consum, nu există (sau nu se există, după cum zic capitaliștii) comparație. Din nefericire, sunt nevoit să fac săptămânal drumul Brașov-București. Ultima dată am mers "la consum" (maxim 110 km/h pe ceas) și am făcut 5,4% extraurban (vreo 160-165 km). Pe traseul Fantâna Miorița-Arc-Piața U-Piața Pache consumul mediu a ajuns la 6,2% (dacă mergeam pe jos cred că ajungeam în același timp); mai târziu, încercând să ies către Otopeni, indicatorul s-a ridicat către 6,5% (adică 20-25 km în plus). Așa că obținerea unor consumuri astronomice nu e deloc dificilă. În perioada reparațiilor străzilor din centrul Brașovului ,iarna, consumul sărea de 10%.
Notă: MPI 1,6; la ălelalte nu mă pricep care e consumul bun |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Nov 2009, 19:09) Mie nu-mi sta in fire sa mint, iar consumul de 10% cu ALH e realizat de mine, in timpul zilei, in Bucuresti. Am spus totodata ca noaptea am obtinut un consum in jur de 5%, tot prin Bucuresti. Oricum, esti de risu' curcilor sa faci atita tevatura c-a zis cineva ca-i consuma 10& si tu sa apari sa zici ca nu, consuma 9,66% daca e realizat cu tine se explica deoarece masina sare de doua tone ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 4 Nov 2009, 15:35) bai nene iar vorbesti din auzite...eu am AVF si vara am 8,1 iar iarna 8,4-8,5 in Galati....poate in Bucuresti sa consume mai mult dar sigur nu ajunge la 10 decat in conditii de iarna cu zapada,polei si aglomeratie la greu......si inca un lucru 10 poate consuma a lui Executron care e tiptronic dar el are un consum de 9,66 din ultimele informatii asa ca nu mai informa gresit.singurul lucru adevarat este ca ALH este de 90 cp. Sorry prietene dar 9,66 de pe SpritMonitor e consumul MEDIU pe parcursul a 3 ani exterior+interior (ce-i corect, merg mult mai mult in Buc decat exterior) In bucuresti consumul mediu este cam 11,5-12. Sub 10... Noaptea si duminica ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(aditab @ 4 Nov 2009, 20:03) ........ Ultima dată am mers "la consum" (maxim 110 km/h pe ceas) și am făcut 5,4% extraurban (vreo 160-165 km). Pe traseul Fantâna Miorița-Arc-Piața U-Piața Pache consumul mediu a ajuns la 6,2% (dacă mergeam pe jos cred că ajungeam în același timp); mai târziu, încercând să ies către Otopeni, indicatorul s-a ridicat către 6,5% (adică 20-25 km în plus). ........ Imi dai si mie reteta? Eu cu benzinarul din semnatura n-am reusit sa scot mai putin de 6.5 (la mers de tractorist-dieselar)... Mentionez ca am testat chestia asta la un drum de 600km, viteza maxima a fost de 100km/h in afara localitatilor si 65 in localitate cu doua persoane in masina. |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de fapt, e noua perioada sase consumul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:18 |