Instalatie GPL Cluj, De unde sa imi cumpar o instalatie in Cluj?
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL Cluj, De unde sa imi cumpar o instalatie in Cluj?
marusinho |
![]()
|
||
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu si la una de 1000 RON m-as ingrijora in privinta calitatii, si tu te zgarcesti la 200 RON? Nu mai zic de montaj, daca e inclus sau nu in aia 800 RON, CE retardati fac montaju', etc.
Daca nu iti permiti sa alimentezi, mergi cu bicicleta. CE vrei mai ieftin de 1000 RON? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marusinho |
![]()
|
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
bun, eu acuma faceam comparatie cu preturile care le-am vazut asta vara in praktiker la 799 ron cu tot cu instalare, era vorba de ceva instalatie Marini, sau ceva de genul din Italia in orice caz.
P.S. Ma duc si cu bicicleta (nu pe vreme deasta) si din alte motive. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Repet. Avea montaj inclus?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
marusinho |
![]()
|
Da cu montaj inclus, altfel ce fac cu ea? Sa ma duc sa platesc in alta parte pt. instalere, mai bine nu...Deci DA montaj inclus.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
driverx, cat il mai amarasti, de ce nu-i vinzi instalatia ta de GPL?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marusinho |
![]()
|
N-ai inteles Muttley, nu caut sh-uri vreau ceva nou, dar nu vad rostul unor bani dati in plus daca pot sa iau de altundeva mai ieftin.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
marusinho |
![]()
|
Merci Driverx, m-ai motivat sa ma duc sa imi cumpar un Gpl!
![]() ![]() Miercuri dimineata o instalez, sper sa fie ok. Numai bine |
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:25 |