Problema - Pompa benzina
![]() ![]() ![]() |
Problema - Pompa benzina
XphaN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca tot ai bagat nasul in ea, n-ai verificat daca membrana nu e sparta? Ca doar pe la membrana poate intra benzina in ulei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
XphaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
tocmai ca am schimbat tot.
Singura chestie care ma nedumereste.. Eu am strans foarte tare suruburile care prind partea de sus, si cele 2 suruburi care vin pe blocul motor.. ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva din cauza asta.. |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
aaaa...eu am cumparat membrana care era deja cutata si cand am vazut'o eram sigur ca o sa cedeze repede.La magazin nu au mai vrut sa o schimibe ca nu mai aveam ambalajul(vrajeala) si in cele din urma am avut dreptate.E plesnit si mi'a bulit si uleiul.Uita'te cu atentie la cumparare.
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu am renuntat cu totu la pompa si din cauza asta si din cauza dezamorsarii, am pus o pompa electrica de damas si de juma de an nu am treaba cu ea daca tot vrei sa tii pompa mecanica ia o membrana de scornicesti (pulsor) e cam 15 20 lei da nu ai treaba cu ea
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:46 |