Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
![]() ![]() ![]() |
Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeţ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 4 Nov 2009, 00:19) astia la inceputuri se laudau ca au ceva chef ungurian, si chiar a fost ok, da' dupa 3-4 luni verdictul a fost "myth busted" Pai probabil ca se ascunsese acolo ca-l cautau fiindca-l omorise pe chef moldovian, da' l-a sunat chef muntean si i-a zis ca s-a spart JJ Becali ca el la mierlit de fapt pe chef moldovian fiindca facea parte din banda de-i ciordise mertzoiu'. This post has been edited by Marty: 3 Nov 2009, 23:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 Nov 2009, 23:48) Lu Boghiu ala de a scris articolu ai putea sa ii dai sa manance si coaja de copac si tot ar zice ca e buna. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
taci ma, ca inainte:
ne facea caterinca aia de la Miorita, ne-aducea, rece, ciorba la borcan, si fara de scrupule, toti banii colecta, iar ei era ce-i mai ortoman'. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 3 Nov 2009, 23:08) aia, mai de multisor, cind incepusera, ii chema express menu, sau express catering, ceva de genu asta (oricum, parerea mea personala e ca pe vremea aia erau cea mai ok firma de caterinca). ca orice minune ce dureaza 3 zile mincarurile erau ok, portiile indestulatoare, dar cu timpul s-a stricat toata sandramaua. un meniu de-al lor era aprox un bon de masa. dupa cum am mai zis, la inceput era totu' ok, mincarea era gustoasa, dupa o vreme iti aduceau un orez cu peste de ziceai ca maninci paie + alte aiureli. io am renuntat la ei (ma rog, oricum ajungeam pe la servici cind veneau astia cu prinzul ![]() I-am prins cand inca ii mai chema Express menu. Si mancam de la ei, ca n-aveam de ales in zona unde aveam sediul (decat ati cateringi, la fel de jenibili). La inceput faceam destule comenzi sa ne lase in grija un cuptor cu microunde, asa ca n-aveam nici grija mancarii calde. Si da, inca erau meniuri ok, mancau toti din firma de la ei... dar pe masura ce au crescut cantitatea de mere, le-am scazut cantitatea de comenzi ![]() Acu' ne-am mutat pe langa 700, asa ca macar e de ales de unde sa mananci nesanatos ![]() @Marty. ejti defect ![]() ![]() ![]() @Marty inca o data. Seteaza-ti in puii mei ceasu', ca apar quote-urile tale de parca ai fi nostradamus. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 4 Nov 2009, 00:49) taci ma, ca inainte: Si livrarea o facea maicuta batrina cu T-shirt de lina, stiu! ne facea caterinca aia de la Miorita, ne-aducea, rece, ciorba la borcan, si fara de scrupule, toti banii colecta, iar ei era ce-i mai ortoman'. ![]() This post has been edited by Marty: 3 Nov 2009, 23:54 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
avea polo, si in cel mai bun caz era taicutz
![]() ![]() @bucatzel: greseala cu ora e de la tine This post has been edited by kaspersky: 4 Nov 2009, 00:29 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
aia cu deilaitu' te ajuta numai pe tine
![]() PS: a dreak globalizarea asta, a ajuns gazu' nobil sa serveasca de-ale gurii la plebea din TM? This post has been edited by kaspersky: 4 Nov 2009, 00:33 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
paulzaharia |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 February 10 ![]() |
eu sunt din Brasov
nu ma omor in general dupa mancarea fast-food dar trebuie sa recunosc ca mananc destul de frecvent la Ando's cu multi prieteni (colegi de facultate) . Din punct de vedere al calitatii cred ca produsele de acolo depasesc in mod cert celelate fast-fooduri din Brasov, fiind vanzare constanta, produsele nu stau niciodata, iar despre faza cu reincalzitul eu cred ca este imposibil( cateodata nu fac fata cu vanzarea). Personalul mi se pare stabil si ageabil. |
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Te-ai uitat cumva si la data la care s-a deschis topicul ? Nu te omori dupa mancarea de fastfud da' mananci frecvent la ando's. Te rog sa detaliezi.
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
lucreaza acolo si a primit ordin sa faca publicitate
![]() (s-a inscris azi pe forum, si primul lui post a fost fix aici, bai ma laaaaaaaaasi) 2 Feb 2010, 15:02: asta daca n-o fi vre-o clona ![]() This post has been edited by Ov: 2 Feb 2010, 15:02 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Al 2-lea post
![]() This post has been edited by ady77: 2 Feb 2010, 15:03 |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lemon tu iesti????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
paulzaharia |
![]()
|
iar in privinta pretului ce sa spun......
trebuie sa fiu snob sa nu mananc la Ando's pentru ca este ieftin si bun???!!!...... trebuie sa dau la un restaurant de 2-3 ori mai mult pe o mancare care intr-adevar poate fii veche pentru ca STA( dar fiind frumos asezata in farfurie da bine), sau sa ma duc la un restaurant de lux unde intr-adevar mancarea e buna dar exagerat de scumpa?? Am mancat acolo de foarte multe ori(fiind student) si niciodata n-am avut de reprosat nimica(in afara ca e prea multa lume si vanzoleala) imi plac la nebunie snitelele, copanelele si saorma iar papanasii cu smantana si dulceata mi se par BESTIALI De aceea cand e sa mananc in oras aleg cu siguranta Ando's. Apropo am vazut si unii profesori de la fac mancand acolo.... 2 Feb 2010, 15:28: iar in privinta pretului ce sa spun...... trebuie sa fiu snob sa nu mananc la Ando's pentru ca este ieftin si bun???!!!...... trebuie sa dau la un restaurant de 2-3 ori mai mult pe o mancare care intr-adevar poate fii veche pentru ca STA( dar fiind frumos asezata in farfurie da bine), sau sa ma duc la un restaurant de lux unde intr-adevar mancarea e buna dar exagerat de scumpa?? Am mancat acolo de foarte multe ori(fiind student) si niciodata n-am avut de reprosat nimica(in afara ca e prea multa lume si vanzoleala) imi plac la nebunie snitelele, copanelele si saorma iar papanasii cu smantana si dulceata mi se par BESTIALI De aceea cand e sa mananc in oras aleg cu siguranta Ando's. Apropo am vazut si unii profesori de la fac mancand acolo.... This post has been edited by paulzaharia: 2 Feb 2010, 15:28 |
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
QUOTE(paulzaharia @ 2 Feb 2010, 15:25) De aceea cand e sa mananc in oras aleg cu siguranta Ando's. pentru ca meriti ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Buai, esti ca o reclama de radio prost jucata.
|
--------------------
M
M
1
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulzaharia |
![]()
|
mai sa fie , si eu care credeam ca topicul este mort ( nu a mai scris nimeni de 3 luni) si cand colo........ am deschis cutia Pandorei si...... ma atacati pentru o parere pur personala.
Spuneti ca fac reclama??!! dar cel mai tare mi se pare ca aproape nici unul nu sunteti din Brasov si efectiv nu aveti habar despre ce se vorbeste. Eu unul nu-mi dau cu parerea despre ce se mananca in alte orase pentru ca nu cunosc deci nu vorbesc.... am spus ca nu ma omor dupa mancarea fast food si asta o repet INSA DACA NU AI FOARTE MULTI BANI(ca mine si multi altii) si nu ai sanwichuri de acasa CE FACI??????????Mananci chipsuri? Trebuie sa mananci ceva iar eu la gatit nu ma pricep! Deci solutia este sa mananci in oras ceva mai ieftin. DESPRE ASTA ERA VORBA iar partea cu reclama ...... chiar voi ati spus ca mananca foarte multi oameni acolo !!! eu sunt unul dintre ei |
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai bine explica-ne cum tu, un user posesor de reno, fara niciun post la activ, inregistrat AZI, te-ai gasit sa comentezi pe un topic de la cafeneaua daciaclub (care difera de cafeneaua reno, deci te-ai logat pe daciaclub)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
omule, tu pierzi esentialul.
El mananca de la ANDO's si ii place mancarea. (doar el o face) Restul sunt detalii.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
paulzaharia |
![]()
|
nu am obiceiul sa explic ce fac si de ce fac dar:
E foarte simplu Folosesc rar netul pentru forumuri dar astazi sincer ma plictisesc groaznic (trebuia sa plec intr-o excursie(ninge in Brasov) azi dar m-am certat cu un prieten) asa ca am stat toata ziua pe net si printre multe alte forumuri am ajuns sa dau cautare " mancare(fast-food) in brasov" de pura curiozitate. Printre altele am vazut si topicul de mai sus( n-am sa mai pomenesc nume pentru a nu spune unii ca fac reclama) si chiar am simtit nevoia sa dau un raspuns mai ales ca sunt si eu consumator acolo iar opinia celui care a realizat topicul mi se pare cel putin denaturata. Atat si nimic mai mult.daca asta va supara chiar nu am ce sa fac.... |
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE Mi-era foame astazi la pranz, una din colegele mele avea ceva treaba prin oras asa ca s-a oferit sa treaca pe la Ando's sa ne cumpere ceva de mancare. Eu am comandat un meniu mic de cascaval pane. Se intoarce colega cu meniul, infometat cum eram incep sa balotez. Cascavalul mi s-a parut mie ca are un strat de pesmet cam gros si mi-am dat seama ca a fost reincalzit. Cartofii prajiti aveau deja gustul specific pe care il capata dupa un anumit timp in care nu sunt consumati. Am zis, hai sa treaca si-asta, poate sunt facuti de dimineata si s-au racit si i-au incalzit iar. Spre sfarsitul portiei gasesc o bucatica de carna provenita dintr-un gratar de pui. Atunci mi-am dat seama ce-au facut. Practic am mancat resturi. Am vrut sa ma duc direct la OPC dar cum am tot lipsit saptamana trecuta de la servici mi-a fost rusine sa mai cer invoire. Nu e prima oara cand mananc de la andos dar in mod sigur a fost ultima in ceea ce priveste intreg biroul unde lucrez. Uitasem sa precizez ca si colegii au savurat aceleasi resturi de cartofi prajiti si chifle rasuflate. Sursa Ma intreb de ce unii se plang ca mananca resturi? Inclusiv initiatorul topicului. QUOTE(TheFastOne @ 2 Nov 2009, 20:41) Mi-era foame astazi la pranz, una din colegele mele avea ceva treaba prin oras asa ca s-a oferit sa treaca pe la Ando's sa ne cumpere ceva de mancare. Eu am comandat un meniu mic de cascaval pane. Se intoarce colega cu meniul, infometat cum eram incep sa balotez. Cascavalul mi s-a parut mie ca are un strat de pesmet cam gros si mi-am dat seama ca a fost reincalzit. Cartofii prajiti aveau deja gustul specific pe care il capata dupa un anumit timp in care nu sunt consumati. Am zis, hai sa treaca si-asta, poate sunt facuti de dimineata si s-au racit si i-au incalzit iar. Spre sfarsitul portiei gasesc o bucatica de carna provenita dintr-un gratar de pui. ![]() Nu e prima oara cand mananc de la andos dar in mod sigur a fost ultima in ceea ce priveste intreg biroul unde lucrez. Uitasem sa precizez ca si colegii au savurat aceleasi resturi de cartofi prajiti si chifle rasuflate. Mai bate si gripa asta porcina pe la usi, grija mare cu andos. ![]() This post has been edited by fost membru: 2 Feb 2010, 16:56 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
la el e alt Brasov
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Apare! Am dat cautare dupa "Ando's Brasov" si pe poz. a 3-a apare chiar postul asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
ady77 |
![]()
|
El a zis ca a dat cautare " mancare(fast-food) in brasov".
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
N-auzi ba ca nu ninge-n Brasov? Restu-i zgomot!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulzaharia |
![]()
|
mai baieti m-am convins de ceea ce banuiam.....
unii doresc sa auda numai ce vor chiar daca de fapt este altfel..... va pricepeti sa acordati calificative si adjective la lucruri pe care nu le-ati vazut si atins in viata voastra sa spui ca in Brasov nu ninge desi a nins aproape in continuu azi 2 februarie 2010 si sa mai si insisti pe asta ..................... intr-adevar nu mai am argumente!!!! AICI NU MAI CONTEAZA SUBIECTUL DISCUTIEI, nu mai conteaza argumentele rationale ci numai rautatea gratuita a cuiva care vrea sa faca rau indiferent de parerea celorlalti(marea majoritate) De un singur lucru imi pare rau : macar daca imi iesea ceva din asta! |
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:49 |