Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
![]() ![]() ![]() |
Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Asta pare de treaba!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
eu zic ca asta pare barbat !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Un barbat de treaba?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Orisice barbat de treaba
Sta in c*r si-o ia la la*a! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 3 Feb 2010, 07:31) L.E. Scoate capu' pe geam acuma. Daca n-ai 1 cm de zapada de la ninsoarea de azi noapte pe masina inseamna ca nu stam in acelasi brasov ![]() Scosei capu' pe geam, chiar ma dadui jos din masina... poate daca adun zapada de pe marginea drumului scot de un cm de zapada. Esti sigur ca nu esti in reclama de la cosmote? sau ca nu isi scutura vecina' de deasupra ta plapuma? QUOTE(Shush @ 3 Feb 2010, 11:41) Eu nici pe aia nu i-am gasit... cred ca i-au rapit extraterestrii sau i-au luat aia de la ando's sa-i bage in shaorma... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Varianta cu bagatu' in shaorma e mai credibila
![]() Anyway, acum in brasovul in care locuiesc eu nu ninge ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
esti sigur? ca la noi a inceput sa fulguie...
![]() Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am verificat si eu, nu ninge !
Propun sa postam in fiecare zi daca in "Brasovu in care locuim fiecare" ninge sau nu ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
la ora asta ninge! acu nu stiu daca peste o ora, doua,trei va mai ninge, da acum cu siguranta ninge.M-as pune sa fac o poza da' tre sa caut aparatu' si trezesc ralucozaurul... si o sa spuna pe buna dreptate ca m-am tampit...
L.E. la cum ninge, daca se mentine constanta cantitatea de precipitatii, estimez ca la ora 8 si 13 minute veti avea pe masina un strat de fix 0.73 centimetri de zapada. Suma respectelor,Alydor This post has been edited by Alydor: 4 Feb 2010, 04:43 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Total eronat
![]() ![]() A relatat pentru dvs. din Brasovul in care locuieste, meteorolog de serviciu, TheFastOne ![]() This post has been edited by TheFastOne: 4 Feb 2010, 07:48 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La ora 8:42 cand am coborat eu nu ningea. Zapada pe masina cam 1cm
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Revenind la Ando's - mai sunt caini in Brasov? Ca asta vara nu am vazut nici unul!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.157 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
vai de capu meu s-a ales prafu de calitatea acestui forum. doar e cafenea...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(GIC @ 4 Feb 2010, 12:53) Nu prea. Au ajuns marea majoritate shaorma, si cei putini care au ramas au fost transformati in snitele. Dar in schimb avem pisici maidaneze si am auzit ca din vara, astia de la ando's vor sa scoata un nou sortiment: Limbi de pisica pane. Se zvoneste de asemenea ca vor lansa si sortimentele: creier de pisica pane, pulpa de pisica pane, etc. Dar cela sigur vor scrie vita in loc de pisica ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pe cand aripioare de urs gunoier?
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, ce hal de oameni.... auzi tu, aripioare de urs gunoier...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Am drum prin Brasov maine , asa ca , "vitezomanule" , spune-mi unde pot sa imbuc
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Funny: 4 Feb 2010, 14:38 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Cum zicea marele cantautor mihai constantinescu: Mancati si ursii gunoieri ! Sunt mai cistiti si uneori mai ..........
![]() Draga domnule funny ![]() ![]() ![]() Pentru a manca, va recomand o ciorba facuta de nevasta si o friptura din carnea de porc de la socri. La restaurante......... ![]() This post has been edited by TheFastOne: 4 Feb 2010, 14:51 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Mersi de invitatie,promit sa o onorez cand o sa am mai mult timp!Deocamdata doar trec sa o salut pe don'soara,si asa sunt obez si trebuie sa mai ard din grasimi!
![]() L.e.M-am intristat,mi-ai adus aminte ca don'soara nu mai e asa de vreo treizeci de ani,cred ca trec mai departe! ![]() This post has been edited by Funny: 4 Feb 2010, 15:00 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Cu placere
![]() ![]() P.S. Ora 14:56, in Brasovul in care locuiesc eu nu ninge si este soare ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
@Funny : poti manca si la Ando's si la orice alt fast-food, oricum nici unul nu e nici mai curat nici mai murdar decat celalalte. Peste tot e exact la fel.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Feb 2010, 16:56) Grecule, nu mai pune poze falsificate, nu ninge in Brasov acum ![]() Live from Brasov fwintersnowmansex.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
ca restaurant iti recomand casa ungureasca sau ceasu' rau
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 4 Feb 2010, 20:37) iti recomand casa ungureasca sau ceasu' rau e aceeasi, nu? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
era vorba de casa ungureasca nu de restaurantul grecesc...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:02 |