Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
![]() ![]() ![]() |
Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(sonykel @ 3 Nov 2009, 09:50) Nuuuuuuuuuuu, cum sa se practice??? Exemplu1: servit azi salau file, 10 RON portia. Nu cumpara nimeni. A doua zi ciorba de??? Peste!!! Exemplu2: facut sambata si duminica nunta. Nuntasilor nu le place. Luni...? Tocanita mexicana cu muuuulte mirodenii ca sa nu se simta izul de scuipat al celor nemultumiti la praznic. Exemplu3: desert - mar. Pret - nu mai stiu, scump, te pishu pe el, iei actiuni la o livada de banii aia. Prins mucegai. Intr-una din zilele urmatoare - CIORBA DE MERE!!!! Best Chef ii zice. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In Pitesti?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cum ba psihopatule ciorba de mere? Ba tu bagi vastu' la cantina porcilor de la IAS !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
In Bucuresti.
Ciorba de mere ba, cum auzi. Am si mancat, ca n-aveam altceva. Am poza-n leptocu' de acasa, am s-o postez daca-mi amintesc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doamneee...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu e nevoie sa postezi poza. Am mai fost si noi pe la tara si am vazut si noi cum arata continutul din troaca porcului...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu credeam sa mai existe asa ceva... sincer , desi am o afacere in domeniul alimentatiei publice (alias alimentara de cartier) , credeam ca nu se mai practica asa ceva. eu care le vand pe toate ambalate si etc ma tot freaca de ma rup si astia de la restaurante parca vand caramizi nimeni nu-i intreaba nu-i verifica...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.704 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Muttley @ 3 Nov 2009, 10:03) Best Chef ii zice Asta este cumva cantina francezilor? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
Crezi tu ca nu-i verifica?
Ii verifica, dar eu ei grija. Cu putina mita se obtine orice in Romania. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Marty, ma angajez sa scanez cartea de munca si sa o postez aici
![]() Dar acum nu poti stii ce afaceri au in Brasov parintii/matusa/copiii din flori ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Muttley |
![]()
|
In vremea-n care mancam la aia ma uitam prost cum pot sa faca bani din kkt. Aia aveau profit... nu stiu, 500% de pe urma porcilor ca mine. Zona izolata, monopol pe alimentatie, puteau sa-ti puna o conserva cu mancare de matze dinainte, sa ti-o taxeze in euro si o mancai.
Mita, normal. Oricat ar costa mita aia, e un mizilic pentru ei. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai daca nu ti-ai tine motoarele prin portbagaj, poate ai putea folosi BTL-ul sa mergi in zone civilizate sa mananci. Poate poate ieseai mai ieftin daca mergeati mai multi si poate ceva mai sanatos. Dar macar nu vedeai raturi de porci pe fetele colegilor, in momentul in care ridicai ochii din farfurie...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
S-au incercat toate variantele posibile.
Incearca sa te duci cu masina-n Bucuresti pana mai incolo dupa un boschet si ajungi in cateva ore. In fine, chestia-i ca se poate sa mananci si din gunoi la firmele astea ![]() (caut poza aia cu supa, eu NU sunt porc ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Muttley |
![]()
|
Las' ca v-aranjez eu.
Lung mai e topicu' ala cu poze de la Diverse... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Guiiiiiiitz, Matli nu stie cine-i Eugen...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
eu-geniu !!!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(sonykel @ 3 Nov 2009, 10:58) oricum sincer la 6lei cascaval pane cu cartofi si chifla , ce pretentii sa ai cand la un restaurant decent dai 10lei doooar pe cascaval... Nu uita ca la restaurant se plătește în plus pentru: - un bucătar mai priceput - farfurii, tacâmuri, fețe de masă - inclusiv spălatul acestora - mobilier - chiria/amortizarea sălii de mese - salariul chelnerului - salariul personalului auxiliar care face curățenie - și-or mai fi și altele Mai degrabă 10 lei un cașcaval pane indică un restaurant cam dubios... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Muttley, daca te lasa sefu mergi la ikea; Daca nu te lasa, ia-l si pe el. Preturi la jumate, mancare proaspata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 3 Nov 2009, 10:57) Muttley, daca te lasa sefu mergi la ikea; Daca nu te lasa, ia-l si pe el. Preturi la jumate, mancare proaspata. 1) de cand trebuie sa-mi cer voie de la oricine ca sa ma duc la Ikea ma??? ![]() 2) "mancare proaspata"??? La Ikea? Mai ramane sa spui ca-i si sanatoasa si-mi recunosc conditia de puorc. 3 Nov 2009, 11:04: QUOTE(Muttley @ 3 Nov 2009, 11:00) Daca spuneti vreunu' ca puorcii n-au voie la Ikea neinsotiti va dau ban!!! This post has been edited by Muttley: 3 Nov 2009, 11:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, numa' porcii se citeaza singuri!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Apoi la IKEA acisilea la budapesta (ca-i mai aproape) au voie. Numa' sunt rugati sa nu manance de pe jos.
L.E. 'Tz-ar ciorba de mere a pacii... Acu vreun an mancam de la o firma de catering Quick-Lunch. Si ma enervam la culme ca gaseam mere in jumate din mancaruri. Motiv pentru care am renuntat sa mai mananc de la ei. Aveau ceva salata minune care, printre altele continea cartofi, mere, si maioneza. Era imposibil sa deosebesti marul de cartof. Si da, aveau si ciorba de fructe in meniu. This post has been edited by bucatzel: 3 Nov 2009, 11:14 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
Nu gasesc poza. Aveti ban toti, bai... spiritualilor
![]() bucatzel, aia ai tai or fi avut specificul lor cu mere. Astora de la mine li se stricau merele in raft si le-au facut ciorba. N-am mai servit la ei de aproape 2 ani, p-undeva-mi pare rau ca n-am mai avut sansa rara sa vad ce le mai kk mintea. This post has been edited by Muttley: 3 Nov 2009, 11:19 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sonykel |
![]()
|
in ikea au voie si porci , s-au montat indicatoare ...
520804.1504963.jpg prioritate de porc istockphoto_6741947-no-pig.jpginterzis porcilor cocalari 2355569275_cb76c0ccca_o.jpgaccesul porcilor neautorizati interzis |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Bre Muttley, tu esti asta?
![]() This post has been edited by MihaiD: 3 Nov 2009, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:42 |