Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 5 Jan 2012, 00:45) - vezi ca la restaurantele din centru iti mai aplica un "bacsis" de 15% (daca bine retin) la preturile de pe meniu, chestie care n-am prea vazut-o specificata nicaieri, nu scrie nici pe nota de plata ci numai vine chelneru' si-ti calculeaza Nu la toate, tocmai asta-i spilu'. La alea decente scrie clar pe nota ca bacsisul nu-i inclus. Unele chiar mentioneaza, în clar, ca de obicei e 10-15% din nota de plata (iar preturile de pe nota sunt fix cele din meniu). Dar, pana la urma, lasi cat vrei. Poti lasa si 20%, daca te-ai simtit bine. Oricum, eu am cautat carciumi cu sistemul asta, mi se pare cel mai corect. Alegi tu cat sa le lasi, nu ei. This post has been edited by Markos: 5 Jan 2012, 00:52 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mincatorie ok: http://www.krcmabrabant.cz/krcma_en.php
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jan 2012, 00:50) Oricum, eu am cautat carciumi cu sistemul asta, mi se pare cel mai corect. Alegi tu cat sa le lasi, nu ei. Eu am nimerit la una care mi-a calculat si bacsisul si mi l-a trecut pe nota. Era de 10%. Faza e ca nu aveam sa-i las fix si i-am lasat ceva mai mult de 10%. A alergat dupa mine afara sa-mi aduca restul, a zis ca nu accepta mai mult ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:30 |