Stabilizare indicator benzina
![]() ![]() ![]() |
Stabilizare indicator benzina
elm |
![]()
|
||
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|||
robbygh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 September 09 ![]() |
am si eu o problema.
indiferent de nivelul benzinei din rezervor acul indicator sta pe pozitia de maxim, cateodata coboara la 3/4.cand opresc motorul acul revine pe pozitia normala de minim. am auzit o varianta ca nulul de la sonda nu face contact si ca asta ar fi problema. va multumesc. |
--------------------
dacia
1310
1997
- is.04....
|
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
eu am avut aceeasi problema la indicatorul meu de benzina (dar eu am dacie din '76) fugea de rupea...apoi i-am bagat indicatorul de benzina Jager si acum circula ffffoarte lin.Sonda din rezervor este tip nou. Si indica si fffoarte bine.Eu sun multumit
|
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
robbygh vezi ca la tine problema este din sonda cauta ca ai sa gasesti raspunsul cum se repara
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
robbygh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 September 09 ![]() |
asa am crezut si eu ca este din sonda motiv pentru care am schimbat-o.acu am una noua si exact aceeasi chestie mi se intampla
|
--------------------
dacia
1310
1997
- is.04....
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verifica si daca ai masa pe sonda
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:21 |