LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Oct 2015, 22:36) Și Sony și Samsung folosesc Au Optronics. Nu contează cine face panelul. <span class='edit'>8 Oct 2015, 23:37:</span> http://www.digitalversus.com/tv-television...05a-n30385.html Samsung foloseste o multime de furnizori - Hannstar, Chi Mei, Chinlin (sau ceva de genul asta)... Depinde de model/piata pe care e vandut. Cica ar fi cazuri cand acelasi model are panouri diferite in functie de perioada in care a fost fabricat. Conteaza enorm cine face display-urile pentru ca fiecare producator are o "reteta" proprie si rezultatul va fi diferit. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Avand in vedere va sony foloseste AUO si Samsung, Iar samaung - la fel pe varfurile de gama, diferenta in lumea moderna nu o mai face demult producatorul panelului, ci algoritmii de procesare. De-aia samsung da chix si aici, ca merge pe suprasaturat sa iti ia ochii, insa e plin de purici
![]() |
--------------------
...
..
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sony foloseste mai multe pe varfuri, inclusiv Sharp (care desi face panouri pentru altii pune LG in televizoarele proprii).
Nu stiu daca Sony inca mai foloseste JDI (adicatelea Sony) si daca da pentru ce gama. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Spuneti ca Sony e varza pe partea de Smart TV. Asta inseamna ca nici aplicatii de streaming precum HBOGO , VOYO, etc nu exista / nu functioneaza?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
neumann |
![]()
|
am incercat redbulltv si nu putea sa incarce videoclipurile mai mari, care mergeau perfect pe laptop. Dup'aia am luat un receiver enigma2 si nu mi-am mai batut capul cu sony dumb tv. De voyo sunt aproape sigur ca nu exista.
4600 roni pentru sony 828/829 nu e un pret rau. http://www.melarox.ro/televizor-led-sony-k...ign=direct_link *Problema cu firma din link e ca ii tot dau cu 4k in descriere, iar codul respectivului model e pentru un tv care e sigur 1080p. Asa ca nu recomand achizitia din link, am dat doar un exemplu de pret. This post has been edited by neumann: 9 Oct 2015, 09:53 |
--------------------
...
..
|
|
neumann |
![]()
|
http://m.emag.ro/televizor-smart-android-3.../DZP0VMBBM/#139
808c e aproape identic cu 828b, și e din oferta 2015. Au actualizat smart TV, e acum android. Asta e recomandarea mea finala ![]() |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Se poate închide, mulțumesc!
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu as lua curbat, mai ales la diagonala mica.
Eu l-am mintat oe al meu pe perete si da foarte bine, minimalist. Cu piciorul ala al lui ma arunca 25cm de la perete si arata urat. Asa m-am chinuit si l-am pus la 10 cm pe perete. Cu ala curbat te arunca in fata mult atat pe suport cat si pe perete. Plus ca nu vad niciun avantaj la diagonale sum 2m. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am citit mai multe articole și în general concluzia e pro curbate. Spațiu ar fi suficient. Se prind și alea curbate de perete, fără probleme.
Mai ales acum, când prețurile s-au redus drastic, ar fi și astea de luat în calcul. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care-i treaba cu curbatul ăsta că nu m-am lămurit?
Înainte se lăudau că alea plate, acu' se laudă cu astea curbate... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Umbla vorba ca alea curbate in sus ar fi cele mai bune.....
This post has been edited by M.C.: 12 Oct 2015, 07:45 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cand aveau Sirius curbat nu era bun...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Aveau si loc de pus pestele pe el....
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Îi mai fain, îi pentru domni!
Pentru că la diagonale sub 2m nu văd sensul "efectului" panoramic. This post has been edited by gabize: 12 Oct 2015, 09:05 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
nuj, da zic ca daca vrei efect de cilindru ("cylinder effect"), ma gandesc ca il poti face din software
![]() Sirius avea rocker, asta are camber ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Să știi că mă pot stărui să înțeleg ceva idei exprimate succint, nu tre' să-mi mișc hotu' pân' la magazin.
Da' e o idee și asta. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 12 Oct 2015, 10:19) Sun convins, dar pentru asta exista google. Acu' ne te asteptai de la mine sa fac un rezumat ... Nu stiu daca voi lua drept sau curbat, depinde de oferte si de inspiratia de moment. Practic am de ales intre curbat si 3d, la pret comparabil. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
de la gabilink:
http://www.nwradu.ro/2015/02/samsung-europ...rbate-ultra-hd/ http://televizoareieftine.ro/ce-ofera-tele...u-ecran-curbat/ Dane, dai o bere! This post has been edited by gabize: 12 Oct 2015, 10:01 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE imaginile vin cu un contrast mult mai bun și sunt mult mai clare. Deci curbura ecranului duce la un contrast mai bun și la o imagine mai clară. Atât. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:05 |