LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma n-auzi, nu te mai chinui... N-auzi ca iti aduc TV-ul potrivit pentru tine? Mai stai putin, ca sa-mi termin treaba si ma urc cu el in milf-a.
Intrebare: asta al tau incape in milf-a? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bag sama ca pe tine te mananca pielea ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Faci si tu niste paste din alea jmechere?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
Nope, pentru tine fac niste gratare.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poti sa pui ca blat de masa in curte smartv-ul. Il pui pe doua capre de lemn si gata. E si usor de intretinut. Il stergi cu carpa si gata , nu putreseste de la ploaie.
This post has been edited by bion: 30 Oct 2015, 12:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
Ca sa inchid frumos povestea, dupa aproape o saptamana de utilizare ma declar multumit de teveu. Iar daca iau in calcul balanta dintre marfa si pret, ma declar foarte multumit.
Imaginea e super ok pentru ochii mei, 3d-ul merge frumos, a 2-a telecomanda e fitza si m-am obisnuit sa ma distrez cu ea. Pe internet lucrurile sunt cumva impartite: iutubul merge uns, in schimb browserul (pe care l-am testat doar experimental) este cam janic. Misca greu, se incarca greu si e un pic incalcit. Sunetul e ok, dar perfectibil. Ramane pe lista un soundbar, dar nu-i graba. Privitul de la 3 metri e obositor, dar de la 3.5 e in regula. Am zis de telecomanda aia cu taci? E meserie de meserie. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
in concluzie, recomanzi?
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Da!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Nu mai sunt la curent cu tehnologia moderna se merita investit in 4K? Sau full HD e suficient? Samsung sau LG?
Thanks! 19 Nov 2015, 04:19: Nu mai sunt la curent cu tehnologia moderna se merita investit in 4K? Sau full HD e suficient? Samsung sau LG? Thanks! This post has been edited by Lord Hades: 19 Nov 2015, 03:19 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sony! Altfel iei ban pe forum!
![]() ON: Personal, luând în calcul aspectul financiar, consider că LG full HD e varianta câștigătoare. EDIT: preț bun și mai e și Sony: http://www.altex.ro/televizor-smart-led-fu...via-kdl-43w808c This post has been edited by gabize: 19 Nov 2015, 08:27 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Stie careva daca un smart TV se poate programa la fel ca media box-ul de la UPC: orice program din urmatoare saptamana, toate episoadele dintr-un serial, sa arate conflicte intre inregistrarile programate, inregistrare in timp ce vizionezi alt canal?
Sau se poate inregistra doar ce se afiseaza in momentul respectiv pe ecran? This post has been edited by testike: 19 Nov 2015, 17:41 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă tunerul digital nu e dual, când înregistrezi nu poți muta canalul.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia costa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Luat un LG smart de 46 inch parca. Full HD nu se justifica investiție in 4k momentan.
Astept sa aterizeze sa il pun la treaba ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Oct 2015, 10:06) Sony nu dezvoltă prea mult partea de smart precum Samsungul pentru că Sony merge în ultima vreme mai mult pe Android. So, orice aplicație android rulează (de obicei fără nici o greață) și pe TV. Că-i hbo go, voyo, antena play sau mai știu eu ce. În plus, se poate instala ȘI pe tv, kodi. Care are o tonă de pluginuri pentru cam orice ne poate trece prin cap. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
ți-ai găsit parola?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
A nimerit un browser la care n-a sters prajiturelele
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Chiar ni'c.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu. Ba din contră.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate mai ajuta pe careva sa se descurce în multitudinea ce numere, cifre și feature-uri ale producătorilor:
http://www.rtings.com/tv/learn/fake-refres...vs-lg-trumotion This post has been edited by zodrac: 10 Dec 2015, 10:52 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bun asa ...
![]() Deci Sony-ul meu de "400Hz" e de fapt 100 .. dar tot e bine ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
lifescience |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 16 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Android pentru Smart tivi
|
--------------------
Mazda
2
DE - 5dr 2008
- -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista pe piata o graza de televizoare cu port LAN (RJ45) sau Wi-fi. Stiti sa existe vreunul care legandu-se la retea sa poata reda fisiere media dintr-un folder de pe un anume PC? (sau de pe un NAS)?
Caut un tip de TV de 32", pe care sa pot rula in bucla fisiere media amestecate (alternativ poze si filme). Cele mai multe teveuri incercate de mine prin magazine ruleaza ori doar poze ori doar filme (cate unul doar dupa care trebuie sa butonezi din nou) de pe dispozitive USB. This post has been edited by Ake: 12 May 2016, 20:39 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
Al meu TV redă de pe un server media Plex din rețea filme unul după altul. Totul ține de acel server multimedia. Poate administra și poze sau muzică, dar nu știu (nu am încercat) dacă poți face playlist mixt.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Sony cu android e ceea ce vrei, dar nu știi încă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Recomand!
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Și anume ori seriile 75x ori 80x.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ransomware pe AndroidTV. Si se pare ca-l face inutilizabil... Daca nu stii sa-ti bagi serios mainile prin el.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:45 |