LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
De-aici si pana la a arde hdmi-urile televizoarelor de la domo...............no offence vijelie
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu laptopul e cam imposibil sa arzi ceva, parerea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cum suna : "cu laptopul e cam imposibil sa arzi ceva"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pervers ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ehee, pe vremea cand aveam 2 desktop-uri in casa se udau imediat pitipoancele cand auzeau
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
As dori sa-mi cumpar un LCD LG 32LH5000 si am o nedumerire.... acest TV are tuner DVB-T, DVB-C mpeg-4? Am tras de pe net si manualul, insa e pt mai multe modele si nu prea e explicit in aceasta privinta... rog cunoscatorii in domeniu sa ma lamureasca si pe mine, multumesc
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Pe site-ul LG zice ca are numai DVB-T, iar din manualul de utilizare reiese ca ar avea si DVB-C, eu as vrea sa aiba si DVB-C, asta-i nelamurirea...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Mai prinde cineva cu cablu RDS pe digital Eurosport HD ? La mine a disparut si-a disparut si pachetul cinemax
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca or sa dispara si restul, incet, incet. Au inceput sa codeze: cinestar, spice, playboy. O sa mai ramana necodat, cred, OTV
![]() This post has been edited by VladG: 25 Feb 2010, 16:12 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Aoleu. E cazul sa trecem la planul B ? Stai sa caut un pic pe ebay sa vezi ce decodoare fabrica chinezii
![]() In alta ordine de idei, astia de la erdeesh vor lansa in curand un nou serviciu si-anume IPTV. Cat de curand nu stiu inca, dar vor rupe gura targului. Deocamdata n-au lansat nici DVB-C-ul ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
LG 32LH5000 are si tuner dvb-c. Testat de mine si garantat.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 25 Feb 2010, 18:16) Aoleu. E cazul sa trecem la planul B ? Stai sa caut un pic pe ebay sa vezi ce decodoare fabrica chinezii ![]() sau altii care-ti dau HD, nu s-a oprit pamantul la erdeesh. Vedem peste 11 luni cand imi expira contractul cu UPC daca au lansat erdeesul IPTV-ul ala...desi ma tare indoiesc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da mă, da' alții dau pe bani, nu moacă... Asta-i marea problemă, că e pe bani...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ionut-P |
![]()
|
Multumesc SilviuB pentru ajutor!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sunt DVD-uri care sa redea pe LCD in format 16/9 chiar daca filmul pe CD este in format 4/3 ? Daca da ce trebuie sa scrie pe un astfel de DVD, dupa ce imi dau seama ca este asa ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
o rezolvi din setarile aparatului. Cel putin la dvd playerul utilizat de mine. Eboda mini HDMI 90. Iei un dvd de genul ala meri cu el la magazin si ii zici la gogu'de la magazin ca vrei sa iei un dvd da'sa te lase sa vezi meniul lui. Si il testezi.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Sep 2010, 07:52 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sau din TV.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
ca tot veni vorba de televizoare... ma bate gandul la un lcd de 66 . Sau LED. Va functiona pe un dvd cu iesire HDMI, si pe un receiver dolce. Ce sa aleg dintre cele doua? Care ar fi mai ok?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cel HD. Apoi, cel care e HD și consumă mai puțin.
Astea fiind zise, aș spune că LED. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
marci ? la ce trebuie sa ma uit?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
mergi pe LED ca asta e de viitor, daca iti permite bugetul
![]() marci? pai ia-le prin sondaj pe astea clasice: LG, Panasonic, Samsung ... si obligatoriu inainte sa cumperi, faci un "drive test", iei un portabil la purtator, te prezinti cu el in magazin si 15-20 minute faci tot ce iti trece princ cap. Ai grija sa verifici dupa ce te lamuresti ce sa cumperi si TV-ul pe care il cumperi! Sunt curios ce impresii o sa ai ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Alydor: Nu stiu ce buget ai, dar mi-a facut cu ochiul modelul asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Alydor |
![]()
|
eu ma gandisem la Philipsu de dinainte... ala la 1500 de ron...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
doar ca nu e Full Hd ci doar Hd ready. la banii aia gasesti totusi un LCD full hd
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Alydor |
![]()
|
asadar pana la urma LCD ramane. mai trebuie sa vad si modelul la care ma hotarasc. La ce ar trebui sa ma uit? In afara de TV
![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Sep 2010, 08:08 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
DVB nu prea-ți trebuie câtă vreme-l pui la un receptor (dolce, digi, upc etc). Da' oricum o să-l ai.
USB e bun dacă are player. Uită-te la consum, din ce am studiat eu la momentul când am trecut de la tub catodic la lcd, Sony stătea cel mai bine, și ca atare am luat Sony. Evident, făcând o comparație gen mere cu mere. Numai că în magazin nu prea o să te lămurești de consum, așa că fă-ți o listă și apoi de pe net te lămurești, cel puțin eu așa am procedat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In Bucuresti acum se pot prinde 11 posturi HD doar cu o antena de camera.
Nu stiu daca in orice zona, dar unde am facut eu proba avea vedere catre turnul de la BIG. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
Da, numai că el este în BV și a spus clar că-l conectează la un Dolce.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:13 |