LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Numai sa se asorteze cu mobila si zugraveala
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
in urma unei infuzii de capital bugetul a crescut la ~2200 ron. Dar nu stiu ce sa aleg intre un LG 37LD450,94cm,Full HD sau TV LG FullHD 37LD420,94cm,Full HD
Mai mare de 94 nu iau!!! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ia-l pe asta , dar de la Domo, ca-i promotie la ~1990 lei.
Nu-i full HD, da-i LED si are USB cu redare filme. LE: odata cu infuzia de capital ai avut parte si de o infuzie de spatiu? ![]() This post has been edited by GoGu: 5 Oct 2010, 20:07 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alydor |
![]()
|
bai nene m-ati tampit... pana acu era sa nu iau hd ready sa iau full hd... acu cand m-am decis pe un full hd nu e bine ca e mai bun led-ul hd ready... pai decedati-va...
nu a avut loc o infuzie de spatiu doar o rearanjare a politei pe care stau utilajele... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ăla-i hd ready da-i led bre.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia ma ce-ti place, ce intrebare-i asta? Ca doar nu vine GoGu sa se uite la tine la filme si dupa aia sa ti le povesteasca. Eventual de genu: " Pixel rosu, pixel verde, pixel rosu, pixel galben"
In mod normal, daca te uiti numai la TVR HD &Co iti ajung si 720p. Daca ai fo scula care scoate filme HD ia-ti 1080p. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am 2 hd ready luate de acum 1 an și jumate parcă și în combinație cu panarama de hd 4 all 500 merge brici. Aș prefera acum un full hd de 107 cm. Dar nah, ce fac cu alea de acasă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
conteaza sa se vada frumos si clar, de consum ma doare-n cot ca diferenta nu e mare... ca scule am un receiver dolce si un dvd player eboda mini 90 cu iesire HDMI
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"conteaza sa se vada frumos si clar" Pune o oglinda pe perete
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cate figuri aveti pe cap cu HD si kkturi. Am un rahat de LG de peste 2 ani, e "doar" HD ready si merge pe rezolutii de nici nu visam. Si se si vede bine. Si scuzati-ma.....la 22'' cat mama dracu vedeti pixelii de la distanta (ca banui ca nu stati cu nasu la 42.8 cm de TV) ca is 720 sau 1080.
Get a life. Get a fucking life.... Serios. Consumatorul de azi crede ca e mai pretentios si ca stie ce vrea, dar e doar in capul lui. Alydor, mergi si ia un TV care iti place cum arata, dar mai ales cum se vede. Si unghiurile din care se vede. Restul is figuri ridicate la rand de...."nevoi" This post has been edited by driverx: 5 Oct 2010, 21:15 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' sa fie led si hd full.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
Aha si vrei fullHD sa-i vezi fl..ii in raspar
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
io de fapt cautam un 3D... sa ii vad in relief...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
Da un 3D si-o scrumbie pe masa e reality show
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
GoGu |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 5 Oct 2010, 20:56) Un LCD LG 26" pe care-l stiu (26LH2000) are consum >100W, asta de care-ti zic eu are ~56W (la diagonala mai mare). Nu-i mare diferenta. Hai ca nu mai intervin. This post has been edited by GoGu: 5 Oct 2010, 22:10 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alydor |
![]()
|
37LD450 Consum (IEC62087 Edition 2) (W)98.3, Stand By (W)0.30, 32LD420 Consum (IEC62087 Edition 2) (W)84.5
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
led tv e de fapt backlight led lcd. ca asa am crezut si eu ca e tot led da de unde.
This post has been edited by liviu2004: 5 Oct 2010, 22:40 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
GoGu |
![]()
|
Pai da, e vorba de backlight, LED sau CCFL. Ma rog, in slang-ul magazinelor prin LCD (fara alte precizari) sunt denumite acum TV-urile cu backlight CCFL.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Alydor
N-ai si Wii, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alydor |
![]()
|
n-am, si nu-s blonda
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
Ia un philips d`asta are de toate si nici nu iti mai tre be incalzire in camera in care il pui http://www.flickr.com/photos/tiefbauamt/474890523/
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
E de 29".
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Totusi e mai bun un lcd full hd decat un led tv hd ready? Ambele cu diagonala de 81 cm.
As vrea sa-mi cumpar si eu unul si sunt debusolat de atatea pareri si informatii... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Intre un LG 42LD450 la 2500 RON si un LG 42LE5500 la 3400 RON ce mare diferenta e? Adica, mai ezagt, diferentele care este merita 900 RON in plus?
Ca nu prea imi dau seama! ![]() Adica stau in dubii daca sa mi-l iau pe primu' plus mediapleiru' ala de care va intrebam sau sa-l iau pe al doilea? Si mediapleieru' mai tarziu oleaca, ca pot sa folosesc si lectopu la o adica! L.E. In competitie intra si un Samsung LE-40C650. Pe care din astea ma sfatuiti sa le iau? Vad ca Samsungu' stie sa redea MKV-uri de pe HDD, deci as scapa de pleieru media! Ramane sa vad cum rezolv cu sunetu'. This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 13:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
Pai unu-i LCD si alalt ii LED adeca tot citrice numai ca e lamui si porcotale
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
si la ala mai scump e activa si redarea de filme de pe stick... la cel ieftin trebuie sa iti "bagi" tu manutele prin "el" sa o activezi... ca by default cel ieftin reda poze si muzica de pe stick.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 09:45 |