DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

80 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LCD TV Full HD sau HD Ready ?

kum
post 9 Dec 2010, 13:05
Post #571

Banat

Group: Banned
From: Galati

Am adaugat ceva in postul meu!

Adica asta:
QUOTE(kum @ 9 Dec 2010, 13:12)

L.E.
In competitie intra si un Samsung LE-40C650.
Pe care din astea ma sfatuiti sa le iau? Vad ca Samsungu' stie sa redea MKV-uri de pe HDD, deci as scapa de pleieru media! Ramane sa vad cum rezolv cu sunetu'.
*

This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 13:07

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tester
post 9 Dec 2010, 13:12
Post #572

dacia tester ;)

Group: Members
From: iasi

nu stiu daca iti place sa iti bagi nasul prin "sculele" multimedia... ca daca ti-ar placea ai sti din start ce sa alegi... adica alegi un tv care sa aibe doar calitati pe IMAGINE.... sunetul daca nu iti convine oricand ii tragi un sistem fain si ai si o experienta mai placuta decat emularile ce le fac pe cele doua boxe amarate. cat despre capabilitatile de redare filme/poze/muzica.... nu e treaba tv-ului... ai doua variante... ori cumperi un player media dedicat in care sa poti sa schimbi codecurile ca sa tii pasul cu vremea... ca doar tehnologia nu sta in loc... ori folosesti laptop/pc ca la astea in doua miscari esti in pas cu timpurile.
daca esti o persoana comoda... atunci bagi bani multi in tehnologie trecatoare... si iei un tv cu jdemii de prostii in plus care nu iti usureaza viata ci uneori tio complica...

eu daca as fi in locul tau... as merge in magazin si mas uita care tv are imaginea cea mai buna si pe ala las cumpara... scurt pe doi.

--------------------
dacia logan 2007 - is xx xxx
+
corbex
post 9 Dec 2010, 13:25
Post #573

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Nu-i usurezi deloc alegerea ! Televizorul 1 are imaginea asta:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...ved=0CCAQ9QEwAg
Televizorul2 , pe asta:
http://fs12.trilulilu.ro/stream.php?type=i...entia&key=x.jpg
Cum sa aleaga omul?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
kum
post 9 Dec 2010, 13:29
Post #574

Banat

Pai nici nu am zis vreo ceva de sunet! huh.gif
Ala oricum il rezolv ori cu sistemu' din dotare ori altfel, dar in nici un caz nu o sa fie sunetul de la TV!
Cat despre imagine, cum sa-ti zic, in magazine depinde si de sursa pe care o folosesc aia! Pot rula un blurei la un chistoc de televizor care stie full-hd si o panarama de DVD pe un televizor super destept! Depinde de ce vor ei sa vanda!
Chestia asta am vazut-o cu ochii mei, si nu o data! Si nici intr-un singur magazin!
Si ca sa ma car cu lectopu si cu cablu' HDMI prin magazine sa testez teveuri, chiar nu-mi arde!
De aia intreb pe forumuri!
Cat despre mediapleier, daca citesti o pagina mai in urma vei vedea ca am si varianta asta in calcul! Doar pentru comoditate! Cat despre ori cumperi un player media dedicat in care sa poti sa schimbi codecurile ca sa tii pasul cu vremea, sigur la un mediapleier se pot schimba codecurile peste 2 ani (sa zicem ca apare un nou format mai jmecher)? Ca MKV-ul ma coafeaza 100% la momentul actual! 99% din filmele pe care le vad sunt MKV-uri! Restu' sunt DVD-uri!
Drept pentru care intreb: in situatia in care m-as decide la samsungu' ala (ca la LG am inteles ca nu au platit licenta la DTS, deci MKV-urile pleiate direct din pleierul TV-ului sunt fara sunet) care stie sa redea MKV-uri, ce m-ar impiedica peste 2 ani, daca apare un alt format, sa cumpar atunci un mediapleier care sa stie direct acel format? Adica sa nu cumpar acum si TV si mediapleier, ci doar TV! Iar TV-ul sa fie unu' cat mai bunicel, nici cel mai naspa&ieftin, dar nici cel mai bun (a se citi cel mai scump).

--------------------
+
argon
post 9 Dec 2010, 13:33
Post #575

Mesaj semiautomat

N'ai si tu un lectoc cu HDMI si ai cel mai tare mediaplayer?

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
tester
post 9 Dec 2010, 13:38
Post #576

dacia tester ;)

din cate vad esti genul de persoana care se "hotaraste" repede ce anume vrea sa cumpere si cam ce ar vrea sa primeasca... ca bineinteles lucrurile intre ele difera... si abia dupa cauti "motive" ca sa iti sustii achizitia... si nu pot sa zic decat TIPIC...
astea fiind spuse iti spun scurt ce trebuie sa iti iei fara sa iti mai dau argumente... ia samsungu'

--------------------
+
kum
post 9 Dec 2010, 13:49
Post #577

Banat

QUOTE(argon @ 9 Dec 2010, 14:33)
N'ai si tu un lectoc cu HDMI si ai cel mai tare mediaplayer?
*

Vorba cuiva: ai pierdut o mare sansa sa taci!

Hint mai citeste pe-aici!

QUOTE(tester @ 9 Dec 2010, 14:38)
din cate vad esti genul de persoana care se "hotaraste" repede ce anume vrea sa cumpere si cam ce ar vrea sa primeasca... ca bineinteles lucrurile intre ele difera... si abia dupa cauti "motive" ca sa iti sustii achizitia... si nu pot sa zic decat TIPIC...
astea fiind spuse iti spun scurt ce trebuie sa iti iei fara sa iti mai dau argumente... ia samsungu'
*

Nu m-am hotarat la nimic inca! Mai am timp cel putin 2 saptamani pana sa ma decid ce anume imi iau! Pana atunci as vrea sa aud cat mai multe pareri! Chiar am adus ceva argumente concrete in ce scriu pe-aici. Bineinteles fara pretentia ca sunt cunoscator in domeniu!
Ce observ eu la posturile tale? Ca nici nu ai citit macar cele 2-3 posturi ale mele pe acest subiect, ori nu ai inteles ce ai citit! Imi zici de sunet cand io pun link clar spre un alt post de-al meu legat de subiect! Imi zici de pleier dedicat cand link-ul pus de mine este exact despre asta! etc...
Asa ca as aprecia foarte mult daca ai renunta la aerul asta de superioritate! Daca ti-am facut impresia ca sunt TIPIC te rog sa ma lasi in ignoranta mea in pace! Pana una alta eu m-as feri sa cataloghez o persoana doar dupa ce citesc vreo cateva posturi scrise de acea persoana! Ceea ce tu te repezi sa faci precum se repede gaina la muci!
Nu imi mai da nici un argument! Mi-ajung astea pe care le-ai debitat!
Multumesc!

--------------------
+
tester
post 9 Dec 2010, 14:01
Post #578

dacia tester ;)

eram sigur ca o sa sari in aer... nui bai accept orice "critica" aruncata de tine
nici in primul meu post nu tiam zis ce sa iti iei si nici nu am avut intentia... am vrut doar sa vad tipul tau de persoana ca sa stiu cum sa iti argumentez raspunsul meu... practic dupa primul post al meu ma asteptam sa imi zici bai nene sunt un tip lenes si vreau ceva care sa le aibe pe toate... si atunci practic iti raspundeai singur... daca ziceai ca vrei sa iti bagi tu manutele prin toate alea iti debitam povesti despre experientele mele cu tot felul de tv-uri la un nivel mai tehnic ca sa iti argumentez o alegere.

nu sunt superior nimanui si nimeni nu este superior nimanui pe un forum... doar ca fiind intr-un loc virtual nu stii cu cine discuti dincolo de ecran... iar tu nu ai iesit in evidenta pe forumul asta decat pe la cafenea(din ce am vazut eu)... unde nu poti sa afli nivelul tehnic al unei persoane. Iar ca sa iti indrug eu o poveste de jdemii de cuvinte despre capabilitaile unui echipament si tu sa nici macar sa nu citesti si sa zici eeee.... altul care se da superior... e ca si cum te-ai duce la doctor si ala ar sti ce ai doar dupa "buna ziua!"

si apropo o solutie mai buna decat ti-am dat-o eu nu o sa iti mai dea nimeni... ti-am zis sa iti cumperi samsungul... cand am zis asta ti-am sters de pe lista orice lg, philips, panasonic sau mai stiu eu ce tv... adaugand la "samsung" cerintele tale ajungi fix la cateva tv-uri disponibile si deci mai departe nu depinde decat de modul in care iti place tie imaginea care o afiseaza sau cum arata el ca produs.

--------------------
+
razvanamza
post 9 Dec 2010, 14:08
Post #579

Membru Numarator

From: Buzau

sincer, la un tv de 81 cm la care te uiti de la 2 metri, nu se vad diferentele intre 720p si 1080i. cat despre player incorporat, au spus colegii destule. mai ales ca acum, la rds si upc, primesti un "decodor HD" decent, care stie cam de toate daca-i pui banana in spate, si pe deasupra legi un mediabox daca cu pc-ul ti-e lene sa vezi filme biggrin.gif

--------------------
Dacia Oarecare Candva - Bz-00-xxx
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
+
kum
post 9 Dec 2010, 14:11
Post #580

Banat

QUOTE(tester @ 9 Dec 2010, 15:01)
eram sigur ca o sa sari in aer... nui bai accept orice "critica" aruncata de tine
nici in primul meu post nu tiam zis ce sa iti iei si nici nu am avut intentia... am vrut doar sa vad tipul tau de persoana ca sa stiu cum sa iti argumentez raspunsul meu... practic dupa primul post al meu ma asteptam sa imi zici bai nene sunt un tip lenes si vreau ceva care sa le aibe pe toate... si atunci practic iti raspundeai singur... daca ziceai ca vrei sa iti bagi tu manutele prin toate alea iti debitam povesti despre experientele mele cu tot felul de tv-uri la un nivel mai tehnic ca sa iti argumentez o alegere.

nu sunt superior nimanui si nimeni nu este superior nimanui pe un forum... doar ca fiind intr-un loc virtual nu stii cu cine discuti dincolo de ecran... iar tu nu ai iesit in evidenta pe forumul asta decat pe la cafenea(din ce am vazut eu)... unde nu poti sa afli nivelul tehnic al unei persoane. Iar ca sa iti indrug eu o poveste de jdemii de cuvinte despre capabilitaile unui echipament si tu sa nici macar sa nu citesti si sa zici eeee.... altul care se da superior... e ca si cum te-ai duce la doctor si ala ar sti ce ai doar dupa "buna ziua!"

si apropo o solutie mai buna decat ti-am dat-o eu nu o sa iti mai dea nimeni... ti-am zis sa iti cumperi samsungul... cand am zis asta ti-am sters de pe lista orice lg, philips, panasonic sau mai stiu eu ce tv... adaugand la "samsung" cerintele tale ajungi fix la cateva tv-uri disponibile si deci mai departe nu depinde decat de modul in care iti place tie imaginea care o afiseaza sau cum arata el ca produs.
*

Hai sa-mi rapesc 2 minute din viata mea reala si sa incerc sa iti raspund:
1. Nu trebuie sa demonstrez nimic pe nici un forum! Realizarile mele sunt in RL! Aici intru doar sa ma destind si sa comunic cu alti defecti (unii mai defecti ca mine, altii mai putin defecti ca mine). Daca tu simti nevoia sa te "afirmi" pe forumuri, sa iesi in evidenta, este strict problema ta. Dar sa stii, prieteneste iti spun, ca este intr-adevar o problema! wink.gif Mai multe nu zic pe subiectul asta, pentru ca nu sunt nesimtit din fire!
2. Chiar daca ma "remarc" doar pe cafenea, cel putin o fac corect! Nu-mi bat joc de limba romana! Da! Stiu! E forum tehnic, iar tu de fapt stii sa scrii corect, da' nu te mai obosesti! Cunosc!
3. Tot pentru ca nu sunt nesimtit din fire, ma abtin sa comentez chestia urmatoare: o solutie mai buna decat ti-am dat-o eu. De ce? Pentru simplul motiv ca eu nu am cerut nici o solutie! Am cerut pareri despre niste variante fixe si precise! Nu am intrebat Ce TV sa-mi iau? ci doar Ce parere aveti despre TV1 si TV2? Cele 9 milioane diferenta intre ele sunt justificate sau nu? completat ulterior cu Da' de TV3 ce ziceti?. Dar pentru o persoana cu o contributie asa de insemnata la forum ca tine, e cam greu sa vada diferenta!

L.E. Am corectat! blush.gif

This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 14:18

--------------------
+
tatabobu
post 9 Dec 2010, 14:17
Post #581

membru

From: Bucuresti

QUOTE(kum @ 9 Dec 2010, 15:11)
o persana [..] ca tine
*

Ai riport ca l-ai facut pisica 04.gif

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
tester
post 9 Dec 2010, 14:18
Post #582

dacia tester ;)

permite-mi sa radmasa.gif
reactie tipica unui "bulldog" daciaclub... prima data pui la punct userul printr-o superioritate falsa si impusa("Hai sa-mi rapesc 2 minute din viata mea reala si sa incerc sa iti raspund:")...dupa care sari la gat cu modul in care scrie un user si se incepe o polemica cu pareri care mai de care si in final... dai cu stii tu ce in fasole si bagi defapt si de drept raspunsul conform caruia argumentezi ce ti-am zis mai la inceput ca deja te ai hotarat si acuma faci un pic de tam tam ca sa treaca vreme si tu sa fii convins psihic ca ai facut alegere corecta.

si acuma ca tot am indraznit sa ma "afirm" o sa imi stergi una asa in scitir ca tura viitoare sa stiu sa stau la locul meu... radmasa.gif

eu am incheiat orice discutie... daca o sa te destepti un pic o sa mai rumegi un pic spusele mele si o sa faci o alegere corecta.

This post has been edited by tester: 9 Dec 2010, 14:19

--------------------
+
kum
post 9 Dec 2010, 14:23
Post #583

Banat

QUOTE(tester @ 9 Dec 2010, 15:18)
permite-mi sa  radmasa.gif
reactie tipica unui "bulldog" daciaclub... prima data pui la punct userul printr-o superioritate falsa si impusa("Hai sa-mi rapesc 2 minute din viata mea reala si sa incerc sa iti raspund:")...dupa care sari la gat cu modul in care scrie un user si se incepe o polemica cu pareri care mai de care si in final... dai cu stii tu ce in fasole si bagi defapt si de drept raspunsul conform caruia argumentezi ce ti-am zis mai la inceput ca deja te ai hotarat si acuma faci un pic de tam tam ca sa treaca vreme si tu sa fii convins psihic ca ai facut alegere corecta.

si acuma ca tot am indraznit sa ma "afirm" o sa imi stergi una asa in scitir ca tura viitoare sa stiu sa stau la locul meu...  radmasa.gif

eu am incheiat orice discutie... daca o sa destepti un pic o sa mai rumegi un pic spusele mele si o sa faci o alegere corecta.
*

Mai pot sa zic ceva? sad.gif
Mai e nevoie sa adaug ceva?

Cred ca nici nu trebuia sa iti raspund! Ca de litera 3 te faci singur din cate observ!
Totusi, am o curiozitate: tu asa esti de felu' tau, sau doar te prefaci? nedumerire.gif
Poate imi explici si mie unde aia mea am zis eu ca nu stiu ce anume sa-mi iau, ca apoi sa ma hotarasc.
Cat despre dupa care sari la gat cu modul in care scrie un user... huh.gif

si bagi defapt si de drept raspunsul conform caruia argumentezi Au ochiu'! mad.gif Ma nene, nu te baga ... Pe bune! Astea mai complexe nu-ti ies! Io zic sa incepi cu regulile de punctuatie, apoi mai vedem ce si cum! Astea mai grele lasa-le la urma!

Am inteles ideea! Multumesc pentru timpul acordat! Iti doresc o viata cat mai usoara! Pe bune!

This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 14:26

--------------------
+
Andy_ACS
post 9 Dec 2010, 14:27
Post #584

Yes, I'm not!

From: Craiova

@kum - daca as fi in locul tau as lua LG-ul mai ieftin. De ce LG? Pentru ca din auzite sunt bune in general, pentru ca stiu cateva persoane care au LG-uri si sunt multumite. De ce varianta ieftina? Pentru ca in opinia mea nu se justifica diferenta de pret.

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
kum
post 9 Dec 2010, 14:38
Post #585

Banat

QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2010, 15:08)
Absolut. Imi ramane timp pt familie, prieteni (tot asfaltatori, fireste) si partida de canasta de sambata, la Partid.
Nu pot sa nu remarc ca ai adus aminte doar de numarul de gioburi (2) si de suma satisfactiilor materiale (onorabil/2 = mediocru), despre calitatea si cantitatea muncii prestate nimic, probabil ca nu e cazul.
Bahtalo!
*

Man, aici la plantatie mi-am luat un LG M2762D-PC! Sunt multumit de el, cum se vede! Numai ca are o mica problema: prin cablul HDMI, de la lectop, nu are chiar 1920x1080! Adica imi truncheaza imaginea! Cum naiba sa-ti explic? Uite aici e explicat mai bine!
Nu stiu daca la astea de le-am zis eu exista aceeasi problema, dar e un minus pt. LG!
Apoi am mai citit ca nici nu au licenta platita pt. DTS! Deci nu pot folosi playerul incorporat!
Asta il voi pune in camera copilului, ca si televizor, deci problema cu imaginea nu va fi exact o problema! Iar filmele intentionez sa le rulez pe unu' mai mare, pe care intentionez sa mi-l iau cand ajung acasa! De aia am intrebat pe-aici ce si cum!

Cat priveste cele doua modele de LG, cu toate ca unu' e LCD si celalalt e LED, ce LED nu e de fapt 100% LED (alea 100%LED costa de te rup). De aia intrebam daca se merita diferenta de bani dintre ele!
Pe de alta parte, de Samsung nu stiu nimic, pentru ca nu am!

--------------------
+
corbex
post 9 Dec 2010, 14:44
Post #586

Are baiatul meu, care, pina la tv si-a luat toate prostiile posibile legate de multimedia, de unde presupun ca mai bungheste cite ceva si zice ca e OK. Adica full HD nativ, fara interpolari si gidiliciuri inselacioase. Fixeaza-te pe 4-5 modele, despre care crezi ca te-ar coafa si cauta review-uri pe net. Daca nu gasesti, inseamna ca modelul ala nu s-a prea vindut.

--------------------
+
neumann
post 9 Dec 2010, 14:46
Post #587

Membru autentic

From: Spermezeu

Dar pentru o persana cu o contributie asa de insemnata la forum ca tine, e cam greu sa vada diferenta!

Parca aveai birmaneza, nu persana!

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
corbex
post 9 Dec 2010, 14:47
Post #588

Numa' persana prinde soareci.

--------------------
+
neumann
post 9 Dec 2010, 14:50
Post #589

Membru autentic

Cat priveste cele doua modele de LG, cu toate ca unu' e LCD si celalalt e LED, ce LED nu e de fapt 100% LED (alea 100%LED costa de te rup). De aia intrebam daca se merita diferenta de bani dintre ele!

Prin led se intelge DLP?

--------------------
... .. ..
+
kum
post 9 Dec 2010, 15:14
Post #590

Banat

Intrebarea asta depaseste nivelu' meu de cunostinte! sad.gif
Nu ma duc pe goagle sa dau copy/paste, ca m-as face de kk!

--------------------
+
corbex
post 9 Dec 2010, 15:19
Post #591

Televizoarele pentru cumpararea carora nu trebuie sa-ti vinzi casa sint toate LCD. Difera sursa de lumina din spatele ecranului. La generatia veche e un neon. La cea nou, se face cu leduri. Se obtine o iluminare si un contrast mai bune.
Televizoarele la care imaginea sa se formeze pe leduri (ecran cu leduri) sint niste fisuri pretentioase.

This post has been edited by corbex: 9 Dec 2010, 15:20

--------------------
+
kum
post 9 Dec 2010, 15:25
Post #592

Banat

Deci asta + asta = LOVE?
Adica mai OK decat asta sau asta?

This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 15:26

--------------------
+
Ov
post 9 Dec 2010, 15:32
Post #593

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(kum @ 9 Dec 2010, 14:38)
Uite aici e explicat mai bine!

radmasa.gif macar la mine la plasmoaca (samsung) s-au obosit sa scrie direct in manual sa nu conectez PC-ul prin HDMI icon_mrgreen.gif Culmea e ca au dreptate, se vede ca un ph34r.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
kum
post 9 Dec 2010, 16:17
Post #594

Banat

Si pentru pasarelu' care-o face pe inteligeanta: puiut dragut, esti la baie rau de tot! Pe bune! Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu tine!
Vezi ca a inceput Pokemon la TV! Sa nu pierzi serialul!

--------------------
+
neumann
post 9 Dec 2010, 16:25
Post #595

Membru autentic

QUOTE(kum @ 9 Dec 2010, 16:14)
Intrebarea asta depaseste nivelu' meu de cunostinte!  sad.gif
Nu ma duc pe goagle sa dau copy/paste, ca m-as face de kk!
*

Am dat eu, nu e DLP. Mitsubishi face niste DLP-uri interesante wink.gif

edit:

kum, nu ne-am lamurit pana la urma daca esti tehnic sau nu, te rog sa ne spui radmasa.gif

This post has been edited by neumann: 9 Dec 2010, 16:26

--------------------
... .. ..
+
kum
post 9 Dec 2010, 16:43
Post #596

Banat

Nu sunt ma!
Cacareaza aia mica imi trimite PM-uri mai nou! Eu sunt de acord cu principiul ce e PM ramane PM, dar cred ca v-ati distra tare daca ati vedea ce zice!
In esenta aceleasi cenzuraturi gen: intai sa vad cat esti de tehnic ca sa stiu cum iti raspund!
A! Si tipic!

L-am injurat! mad.gif Pe PM ofcors!
Da' inainte de asta i-am pus si io niste intrebari din tehnica vanzarilor de portocale. La care bineinteles ca n-a stiu sa raspunda! TIPIC! radmasa.gif

Da' omu' acum e mandru! Ca l-a bagat lumea-n seama! mandru.gif

This post has been edited by kum: 9 Dec 2010, 16:44

--------------------
+
tribunul
post 9 Dec 2010, 16:49
Post #597

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Deci, cu cine te pemuiesti?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
kum
post 9 Dec 2010, 16:50
Post #598

Banat

Ț'e lene să citești, huh? huh.gif

--------------------
+
tribunul
post 9 Dec 2010, 16:53
Post #599

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Nu ma pricep, bre, la plasme si de aia nu citesc.
Te-am vazut basicat rau si nu stiam cine a indraznit sa te supere.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
kum
post 9 Dec 2010, 16:58
Post #600

Banat

QUOTE(tribunul @ 9 Dec 2010, 17:53)
Nu ma pricep, bre, la plasme si de aia nu citesc.
Te-am vazut basicat rau si nu stiam cine a indraznit sa te supere.
*

Maniervat ma, nu m-a suparat!
Un tantar te enerveaza, o musca la fel! Cand calci intr-un handel te enervezi! Ca nu l-ai vazut! Sau ca l-ai vazut da' nu ti-ai dat seama ca-i handel!

Cand ti se strica masina te superi! wink.gif

--------------------
+
80 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 11:49
Forum Renault