LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma laud cat de fraer am fost de-am dat banii pe prostii!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Multumesc de sfaturi, dar diagonala nu va fi mai mare pentru ca-l pun in dormitor si distanta de la care o sa ma uit la el nu-i mai mare de 2,50 m.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Bine ca nu ai luat de 26", ca ai fi regretat.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre kum cred ca asta e singuru moment cand o femeie zice ca e prea mare
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
As vrea sa schimb si eu lcd-ul actual de obzsiunu cu alt televizor de 107, dar acum vine dilema, bugetul 2300 ron, prin urmare LED-ul iese din ecuatie, ramane LCD sau Plasma , ambele full HD, pentru ca plasma hd ready e exclusa din start, se vede de cocos. Deci LCD sau Plasma? Sau mai stau putin si iau un LED?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te deranjeaza consumul, ia plasma, preferabil panasonic. Sunt tatici de departe, chiar daca astilalti s-au mai apropiat.
Daca vrei ceva subtire si usor, ia LED. LCD-urile sunt deja vechid e 2 generatii, si se cunoaste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Nov 2011, 21:03) As vrea sa schimb si eu lcd-ul actual de obzsiunu cu alt televizor de 107, dar acum vine dilema, bugetul 2300 ron, prin urmare LED-ul iese din ecuatie încape si un LED. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind nu e ceata se vede mai bine pe lcd.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nope, nu prea are kum.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai bine astepti si treci pe led......nu de alta, da ala nu consuma, ci produce curent
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 7 Nov 2011, 22:25) N'are cum, imi place imaginea cursiva, nu sa vad pixelii, ca nu ma uit din fundul curtii, ci de mai aproape. 7 Nov 2011, 22:37: QUOTE(klaus @ 7 Nov 2011, 22:11) Daca nu te deranjeaza consumul, ia plasma, preferabil panasonic. Sunt tatici de departe, chiar daca astilalti s-au mai apropiat. LG cum e? This post has been edited by argon: 7 Nov 2011, 21:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu as lua plasma. Te incadrezi la un LED-Tv. Mai bine iei diagonala unpicut mai mica si ceva de calitate decat sa te lacomesti sa iei mare si prost.
LG e o firma medie, dar are un raport calitate pret foarte bun la televizoare. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
Ochii-s mici, pixelii-s mari!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Adevarat. Pe plasma trecerea e fina, nici nu vezi unde se termina albul si incepe negrul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
Nustiu pe une citisem ca plasma merge bine in locurile iluminate mai puternic, LCD-ul in locurile mai intunecate.
This post has been edited by argon: 7 Nov 2011, 21:48 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Citisem undeva ca plasma face albul din ce in ce mai galben, cu timpul.
Dar nimeni nu tine o plasma tit de mult ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(argon @ 7 Nov 2011, 21:48) Nustiu pe une citisem ca plasma merge bine in locurile iluminate mai puternic, LCD-ul in locurile mai intunecate. Pai da, plasma are luminozitate si contrast, lcd-ul doar se chinuie. QUOTE(ady77 @ 7 Nov 2011, 21:49) Pai vezi? Numai avantaje. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Băbăieți, plasma e ca benzinarul, consumă mult. Lcd-ul e ca dieselul, zgomot mare, consum mic. Led-ul e un hibrid - compromis.
Până una alta, varianta cea mai bună, din punctul meu de vedere, este o plasmă Panasonic. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Da dar lecedeul are si cuplu bengos, trage mai bine la culori.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor,
Vin si eu cu o intrebare. Merita un TV LED Samsung model UE 32D6500 cu pretul variind intre 2500 si 3000ron? Mentionez ca din pacate NU pot sa-l iau mai mare, fiind conditionat de golul bibliotecii care are 80cm latime intre fetele interioare. Distanta de vizualizare (canapea - TV) variaza intre 2,50 - max.3.00m. Multumesc anticipat si astept cu interes pareri de la posesori si nu numai. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Markos |
![]()
|
UE 32D6500 e model bengos, merita fara doar si poate. Daca îl gasesti pe la 2500, baga!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Referitor la plazma mea il bate pe elcedeu' tau ia uite ce zic astia aici:
citez QUOTE In terms of contrast performance and overall picture depth, the Samsung LE40C650 is one of the best LCD HDTVs we’ve ever reviewed, and indeed is even better than some Plasma displays. am incheiat citatu' Cu cuvintele mele: depinde foarte mult de LCD-ul in cauza. A se vedea ca testele au fost facute in mod profesionist de catre unia care chiar se pricep! ![]() Nu ca ma laud cu LCD-ul meu ![]() This post has been edited by kum: 7 Nov 2011, 22:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:51 |