LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Du-te, ma, de la 3, nu te risca. La 6 e coada cat Deva.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ca posesor de ambele tipuri (plasma panasonic, led LG), daca panasonicul are tuner digital, ia panasonicul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai si el cum sa afle? Intreaba la raft? O sa fie omor, îl calca poporu-n picioare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Io inca sustin ca un crt vede de o mie de ori mai frumos ca un lecede, led, plasma...cu semnal analogic.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@tribunul: daca poti, sa compari un CRT de cca. 100 cm cu o plasma panasonic de cca. 100, pe analog amandoua.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Degeaba are plasma diagonala de 100 ca imaginea in format 4:3 e mica.
Asta daca nu o labartesti. Cred ca un crt de 72 (vreo 68 vizibil parca) are imaginea cam la fel. Ma refer strict la cei care au antenea tv cu semnal analogic. Daca ai decodor full HD, se schimba datele problemei, cu toate ca sunt putine programe transmise in format hd. Am impresia ca la noi TOATE emisiunile sunt in format 4:3 si marea majoritate a filmelor. Se merita un full hd doar pt. filme, dar nu cele transmise la tv. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai cine naiba se uita la filme la TV?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
tribunule, multi folosesc tv-ul ca monitor pentru filme......si in cazul asta se merita, mai ales daca adaugi si un sistem home theater. la modul sincer, eu la tv nu stiu daca urmaresc 1 ora saptamanal.......si din cercul meu de cunostinte, sunt multi ca si mine.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
TVR1 de mult nu mai transmite 4:3 (cred ca doar jurnalul e asa la ei)
Am impresia ca si B1 e la fel, si mai sunt cateva posturi la fel. Si cu timpul (pana in 2-3 ani zic eu) or sa treaca majoritatea spre astfel de transmisii. Si daca iti iei un tv acum il iei pe cativa ani, nu sa-l arunci peste 3 ani. Daca mai adaugi la asta si vreun player (digital sau chiar DVD), treba e deja clara. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 18 Nov 2011, 23:29) TVR1 de mult nu mai transmite 4:3 (cred ca doar jurnalul e asa la ei) Esti sigur? Sa nu confunzi tvr cu tvr hd, sunt 2 canale diferite. Faptul ca tvr hd a difuzat (sau difuzeaza) anumite emisiuni pe tvr e alta mancare de peste, pt ca in rest tvr emite in format 4:3. Deci, programele (emisiunile) difuzate pe tvr in alt format decat 4:3 (24/7) sunt difuzate de tvr hd. This post has been edited by tribunul: 18 Nov 2011, 23:01 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
argon a lasat un cec in alb la metro pentru orice ocazie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 18 Nov 2011, 22:59) Sa nu confunzi tvr cu tvr hd, sunt 2 canale diferite. Faptul ca tvr hd a difuzat (sau difuzeaza) anumite emisiuni pe tvr e alta mancare de peste, pt ca in rest tvr emite in format 4:3. nu fac nici o confuzie, d-aia arata tovarasii mai subtiri pe tvr si b1. Aia de la tvr spun ca transmit nu stiu cum anamorf si pe analog, nu vorbesc de tvr hd. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adevarat, TVR1 te avertizeaza, din cind in cind, sa setezi formatul televizorului din telecomanda. Daca n-ar emite 16/9 n-ar avea rost.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Nov 2011, 22:00) Tunerul nu are nici o importanta pentru ca nu va fi folosit vreodata, ci 100% pe HDMI, deci Panasonicul e bestbuy.. LCD ,LED viteza de raspuns cam aceiasi,LED-ul un consum mai economic,plasma are o viteza mai buna dar iti invarte contorul mai repede.Iti recomand sa iei cu tuner digital cablu/terestru,in viitorul apropiat va dispare transmisia analogica si chiar daca te uiti numai pe HDMI ,din cand in cand o sa vrei sa mai vizionezi un campionat european/mondial de fotbal,o olimpiada etc la tv.Nu mai zic de transmisia audio pe 6 canale la unele programe.Nu stiu cum este cu "patarea" ecranului cu eticheta programului la plasma,la LCD am vazut ca dispare peste un timp... |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai important decat Tv-ul e sursa de semnal.
Acasa am UPC analogic cu TV LCD HD iar la mama am un HDready cu semnal de la Dolce. Ala de pe DOLCE se vede mult mai bine. Oricum viitorul e HD si format 16:9, nu are sens sa mai iei acum 4:3 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
argoane, ai prins ceva, ma?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
QUOTE(crick @ 19 Nov 2011, 00:57) .Iti recomand sa iei cu tuner digital cablu/terestru,in viitorul apropiat va dispare transmisia analogica si chiar daca te uiti numai pe HDMI ,din cand in cand o sa vrei sa mai vizionezi un campionat european/mondial de fotbal,o olimpiada etc la tv. PAi ma uit si la alea, dar prin mediabox care tot prin HDMI e legat. QUOTE argoane, ai prins ceva, ma? Da, nu era nime pácolo, am luat cu totul altceva decat ce intrebam, ca m-a aburit ala, deci plasma Panasonic 107 cm full HD si 3D, e sukara rau ca are wireless, ii bagi maus si navighezi pe net. De conversia la 2d la 3d m-am prins cat de cat, dar cum vad si eu un film 3d inafara de blurei, se gasesc la pescarie? Cum se vad astea, tot prin HDMI? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tot prin hdmi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
ref. 3D
La gradinita au venit unii si au pus la copii un film 3d, seara il intreb pe junior daca i-a placut filmul ... filmul i-a placut, dar era suparat ca nu i-au dat ochelari si floricele. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cat dadusi pe el tov. Argon?
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
Bre, da' e nou sau sh?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 12:04 |