LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(daniM @ 20 Nov 2011, 12:59) Ai ramas in urma, alea-s cele de sute de W, la al meu are o functie, pixel orbiter - in romana au tradus astia vobulatia imaginii, si se face automat fara sa perceapa ochiul, si poti lasa imagine statica cat vrei ca n'are nimic ![]() This post has been edited by argon: 20 Nov 2011, 15:35 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta cu ovulatia imaginii e acoperitoare 100%?
This post has been edited by corbex: 20 Nov 2011, 15:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vezi sa nu faca si pui
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nicio problema, ii baga in tetierele limuzinei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Nov 2011, 16:34) Ai ramas in urma, alea-s cele de sute de W, la al meu are o functie, pixel orbiter - in romana au tradus astia vobulatia imaginii, si se face automat fara sa perceapa ochiul, si poti lasa imagine statica cat vrei ca n'are nimic ![]() Vezi ca poate are o functie si daca nu-l butonezi o perioda de timp se inchide singurel. Butonarea trebuie facuta de la telecomanda lui. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Nov 2011, 12:15) sa intelegem ca ti-ai luat ochelari din astia? 1277804919_102486481_2-Ochelari-3D-6-Ron-Satu-Mare-1277804919.jpg pana la urma ce model e tembelizorul? sa stim si noi la ce se relaxeaza pupila dumneavoastra... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu, el are ochelari activi.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Asta inseamna ca el e pasiv
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am vazut palsma lu argon in cora ,era 22 mil la oferta
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deja o vinde?
|
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nauzisi ca'i sta urat cu ochelarii? se uita lumea la el ciudat pe strada.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai si ce? Era ceva nou?
![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era al lui Argon, l-a dus deja inapoi, l-au bagat la "resigilate".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Asta nu era bun?
http://www.emag.ro/televizoare/televizor-c...pw450--p42PW450 plus ca daca te uiti bine au si o promotie CADOU CAT VARSTA TA,deci din cate am inteles daca ai 30 de ani,ai 30% reducere daca ai 35 -35%,s.a.m.d. Prin concluzie daca trimiteai pe nenea Corbex sau Bion sa-l cumpere,mai trebuiau sa-ti dea aia vreo 5 milioane inapoi. This post has been edited by daniM: 20 Nov 2011, 21:41 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
In primul rand e momentan indisponibil, in al doilea rand reducerea se aplica la urmatorul produs cumparat, cu o valoare de 5 ori(parca) valoarea reducerii.
|
--------------------
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu e chiar asa, daca ai 30 de ani primesti un card in valoare de 30% din valoarea cumparaturilor, pe care sa-l folosesti sa mai iei inca ceva de la ei din magazin
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
corbex |
![]()
|
Cu aia 5 milioane m-ar fi mituit sa spun tuturor ca a dat 35.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 20 Nov 2011, 21:43) Nu e chiar asa, daca ai 30 de ani primesti un card in valoare de 30% din valoarea cumparaturilor, pe care sa-l folosesti sa mai iei inca ceva de la ei din magazin Ady are dreptate. Acel produs la care poți folosi vaucherul trebuie să fie de minim 5 ori cât vaucherul ca valoare parca, plus de asta trebuie sa fie numai din cateva categorii de produse - gen electrocasnice mari etc. Iar asta in februarie la anu, dacă îmi aduc bine aminte. Cât despre TV-ul linkuit mai sus, ăla nici măcar nu e full HD. This post has been edited by C a t a l i n: 20 Nov 2011, 22:00 |
--------------------
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
pana acu am avut de vre-o doua ori voucere emag. sunt valabile numai pentru o gama restransa de produse, aragaze, frogidere, masini de spalat, de astea. sunt valabile o perioada destul de redusa, vre-o 10-15 zile, si la distanta de vre-o 2-3 luni din momentul in care cumperi.
si acu am unul de um milion pentru ianuarie. a, si in perioada in care sunt vaucerele valabile, ghici ce?, ati ghicit, cresc preturile. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(kxz @ 20 Nov 2011, 20:23) sa intelegem ca ti-ai luat ochelari din astia? 1277804919_102486481_2-Ochelari-3D-6-Ron-Satu-Mare-1277804919.jpg pana la urma ce model e tembelizorul? sa stim si noi la ce se relaxeaza pupila dumneavoastra... Nu, de aia cu baterie si cu lentilele LCD fumurii ce comunica cu TV-ul. QUOTE(C@talin @ 20 Nov 2011, 21:52) Ai vazut olae, nici nu am zis ce model e, dar nici nu mai stiu, poate ai vazut aia fara 3d care cam atat e cu TVA cu tot, eu am dat 2799 fara TVA si era vreo 3500 in mod normal. 21 Nov 2011, 15:47: QUOTE(daniM @ 20 Nov 2011, 22:41) Nu, nu vezi ca-i HD ready? le-am exclus din start, am vrut strict full hd, ca diferenta e mare. Si in plus ala vaz ca are 21 de kg, al meu are 32, asta mi-a ramas, ca m-am uitat special, la cat am tras de el pan acas. This post has been edited by argon: 21 Nov 2011, 14:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
da de ce nu l-ai dus cu limoul? protejezi suspensiile?
p.s. cumva tembelizorul e TX-P42UT30? This post has been edited by kxz: 21 Nov 2011, 15:00 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
N-auzi ca al lui alre 32 de kile, ala are doar 24
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi diferența e greutatea energiei electrice de-a luat-o de la Metro s-o distribuie prin priza de acasă.
|
--------------------
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
zilele trecute mi-am luat un aragaz zanussi, la oferta. are afurisitul o placa de piatra in partea de jos, cum au masinile de spalat. nu am inteles de ce, dar are.
acu o fi ps si la tembelizorul lui argon una. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
E antifurtul
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:52 |