A/H1N1 aka Gripa Porcina aka Gripa Noua, hoax sau realitate
![]() ![]() ![]() |
A/H1N1 aka Gripa Porcina aka Gripa Noua, hoax sau realitate
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Nov 2009, 14:43) Bati campii bre, daca scopul declarat ar fi fost reducerea personalului, ca suntem prea multi, ar fi ales solutii mult mai eficiente. Intre masa profitului si numarul populatie platitoare de impozit pe prostie e o relatie aproape direct proportionala. Nici eu nu cred ca se vrea reducerea populatiei, ci tocmai pe dos: cresterea profitului ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Dar va-ti gindit si la faza ca rezervele planetare(zacamint ,mincare.....etc) sunt pe sfirsite si fiind mai multi se duc mai repede ??!!
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
QUOTE(robyvol33 @ 9 Nov 2009, 15:55) Dar va-ti gindit si la ... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu inteleg franceza.....
![]() This post has been edited by tribunul: 9 Nov 2009, 21:47 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Las` ca te invata zeus
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stie. La Anvers, rapoartele i le scria dl Marin Antonescu (ofiter DIE, actual PD-L Dambovita).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:13 |