Trageti frana de mana!, Nu mi-ar conveni sa fiu in locul ei!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Trageti frana de mana!, Nu mi-ar conveni sa fiu in locul ei!
adnatonic |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ne mai miram ca Dunarea e poluata... Dupa pet-uri, acum au inceput sa arunce si masini in apa...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Asta imi aduce aminte de o faza...in parcul Tabacariei din Constanta,s-a intamplat ceva asemanator,erau doi amorezi,au parcat masina cu fata masinii spre lac,au stat ce au stat si au decis sa se plimbe putin pe jos prin parc.Soferul a incuiat masina si au plecat,la nici 2 minute masina era cu botul in lac,apa era trecuta de jumatea masinii...acum nu mai ai voie cu masina in parc,au restrictionat orice acces
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
„Pe scaunul din dreapta se afla o altă femeie, care s-a speriat și a sărit din autoturism înaintea ca acesta să ajungă în apă”
Acum intrebare: de ce nu a tras ea frana de mana?? E mai usor sa sari dintr-o masina in miscare decat sa tragi frana de mana ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
That car was possessed!!!
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Poate la ei! Cum la noi se merge cu rezervorul mai mult gol....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dar ce titlu pompos, de senzational si-au tras..numa' eu vad ca cazut pe iarna, si nu in apa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vrei sa spui pe "iarba"
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da da
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
@Peruschi! Nu toate femeile stiu sa traga frana de mana!
![]() @argon : Tu daca ti-ai scapa limuzina fie si pe pietrele alea.... ipotetic vorbind! OFT: Apropo, felicitari pentru ea! Imi place cum arata! |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:41 |