Inmatriculare dacie, am o problema, voi poate ati mai trecut prin asta
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare dacie, am o problema, voi poate ati mai trecut prin asta
xxm |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Roaga-l pe proprietar sa-si actualizeze actele:
Preschimbare CI vechi cu cel model nou Documente necesare: a)cererea solicitantului; b)cartea de identitate a vehiculului; c)vechiul certificat de înmatriculare; d)dovada de plată a contravalorii certificatului de înmatriculare; e)actul de identitate al solicitantului, în original și în copie; f)plăcuțele vechi cu numărul de înmatriculare; g)dovada de plată a contravalorii noilor plăcuțe de înmatriculare; h)dovada de plată a tarifului legal de atribuire a unei combinații preferențiale a numărului de înmatriculare dacă este cazul; i)alte acte necesare pentru clarificarea unor situații particulare. O poti face tu daca iti da procura (v. litera i.) sursa: http://www.prefecturasatumare.ro/Permise.html , adica de la tine de acasa. La itp mergi cu ea pe platforma. Nu iesi in paguba decat cu costul certificatului cand o treci pe numele tau daca pastrzi numerele. Daca se merita sau nu e alta poveste, depinde de starea tehnica. This post has been edited by vi_escu: 10 Nov 2009, 21:40 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
![]() in rest, masina este ok si cred ca o sa o cumpar ![]() ![]() oricum, vi_escu iti raman dator ![]() This post has been edited by xxm: 10 Nov 2009, 22:34 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Ce carte de identitate,daca are numere vechi?
Problema e ca, trebuie sa o tarasti pana ra RAR , Poti sa o duci si la stanga, ca platforma iti pretinde mai mult ca valoarea masinii.Intreaba si la RAR, dar nu numai pe unul, ca acolo fiecare stie legea lui. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Se merita!Si eu cand am cumparat-o pe a mea,am gasit-o cu numere vechi.N-avea carte de identitate dar am rezolvat-o!Daca vrei,iti stau la dispozitie!Am fost si eu in postura ta!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
xxm |
![]()
|
dar ma gandesc....daca as face contract de vanzare-cumparare cu actualul proprietar si sa fac inmatricularea pe numele meu pe baza acestui act?
This post has been edited by xxm: 10 Nov 2009, 22:44 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
la remat nu mai primesc daciile vechi ?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
QUOTE(xxm @ 10 Nov 2009, 22:43) dar ma gandesc....daca as face contract de vanzare-cumparare cu actualul proprietar si sa fac inmatricularea pe numele meu pe baza acestui act? Nu poti face act de vanzare cumparare decat pe baza cartii de identitate.Deci,fuga la RAR cu proprietarul,faceti ITP si CI,apoi fuga la acte!!! Daca proprietarul n-are chef sa umble,sa-ti faca procura!!Asa am facut si eu! Bafta!! |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
xxm |
![]()
|
multumesc de sfaturi, deceneu32
cred ca o sa am ceva de furca cu actele si numerele la masina asta da o cumpar. nu ma las. Imi place cum arata si pe interior si pe exterior. O masina de 35 de ani sa nu fi fost lovita niciodata gasesti destul de greu. Dar totusi cred ca o sa mai astepte numerele...la 17 ani e greu sa faci rost de-atatea finante. |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:45 |