Am nevoie de parerea voastra, Cost reparatii Skoda avariata
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de parerea voastra, Cost reparatii Skoda avariata
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Altis, nu stiu cum sta treaba la capitolul asta.
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Off: Argoane ti-ai tunarit limuzina? ca vaz ca scrie JVC pe ea.. De la mp3 e abtiblidu? Fug repede la "Jurnal de bord" !
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si decand are politia unprele albe?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt puri si imaculati!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Nov 2009, 11:32) eu zic ca mai bine o iei asa si stii cum a fost reparata decat sa iei una din targ care a fost busita mai tare decat asta si reparata de samsar...dar ceea ce nu stii nu-ti poate face rau, nu? ![]() Oricum va ajunge in targ pana la urma, stai linistit. Este doar o problema de timp. |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
usa echipata = 150 E-uri
capota+aripa = tot cam atit bara = 100 vopsit fata (pregatit+materiale) = cca 400, hai 500 daca nu are stricaciuni care nu se vad sau stilp strimb, cu cca 1500 E-uri (si alti aditivi alimentari) cred c-o repari ... intre cit zice Marty (ce ar fi OK) si 3500 (care zic eu ca-i o secunda cam mult) cred ca oricare pret e corect ... |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e ca reparatia ar fi pe undeva pe la 2000-3000E daca nu are airbagurile sarite, depinde si de unde e efectuata (reprezentanta sau alt service). 5000E e cam mult si nu merita stressul, alergatura, nu castigi asa de mult. Totusi daca ar fi ~3000E si nu ar fi alte defecte ascunse eu zic ca ar merita.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Altis |
![]()
|
@Ache: Mai pune, far, radiator, roata, planetara, tabla aia de tine farurile, contra-aripa(asa se scrie?) etc, etc...
This post has been edited by Altis: 6 Nov 2009, 12:07 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Inca o data va multumesc.
Nu am cum sa vad masina si nici nu am chef sa dau dupa aia cu sapca de pamant ![]() Asa ca o las in legea ei. Aviz pt viitor: daca va mananca sa va luati vreodata o Skoda bleumarin TDI break, verificati-o de doua ori inainte de a da banul. Domnilor moderatori, se poate inchide. |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 6 Nov 2009, 12:05) @Ache: Mai pune, far, radiator, roata, planetara, tabla aia de tine farurile, contra-aripa(asa se scrie?) etc, etc... Cap de planetara poate vrei sa spui. E cu totul alta distractie. Oricum masina trebuie vazuta pe viu ca asa sa iti dai cu parerea la 3 poze e cam greu. La fata locului te uiti peste tot. Acolo te lamuresti cu adevarat. |
--------------------
Dacia
1310
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ache2 @ 6 Nov 2009, 13:00) usa echipata = 150 E-uri capota+aripa = tot cam atit bara = 100 vopsit fata (pregatit+materiale) = cca 400, hai 500 daca nu are stricaciuni care nu se vad sau stilp strimb, cu cca 1500 E-uri (si alti aditivi alimentari) cred c-o repari ... intre cit zice Marty (ce ar fi OK) si 3500 (care zic eu ca-i o secunda cam mult) cred ca oricare pret e corect ... Nu te cunosc, nu stiu cu ce te ocupi, dar cu ce usurinta ai dat preturile si piesele care trebuiesc reparate zici ca esti constatator la o firma de asigurare. Daca tu ai zis 1500 euro, mai mult ca sigur intr-un service autorizat, cu piesele cumparate de la ei, reparatia costa 4500 euro. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(CataOlar @ 6 Nov 2009, 12:14) Inca o data va multumesc. Nu am cum sa vad masina si nici nu am chef sa dau dupa aia cu sapca de pamant ![]() Asa ca o las in legea ei. Aviz pt viitor: daca va mananca sa va luati vreodata o Skoda bleumarin TDI break, verificati-o de doua ori inainte de a da banul. Domnilor moderatori, se poate inchide. Daca si aia e masina de care sa te feresti, atunci ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Altis |
![]()
|
Ionut, nu sunt de meseie, deci nu ma pricep foarte bine. Postarea mea se dorea o completare cantitativa, numerica a "devizului". Adica 1500 euro reparatia aia, in conditiile in care astea au costat 3000 eu http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1989513 . Si asta cu accept de plata de la asigurari, nu am luat teapa sau altceva. Si daca ai urmarit topicul ala, nu a fost afectata puntea.
This post has been edited by Altis: 6 Nov 2009, 12:24 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nenilor, nu stiu ce calculati voi acolo dar la masina aia, fara sa deschizi capota poti spune lejer ca se vor schimba urmatoarele:
- cadru motor sau ce solutie aleasa la Hoctabia. - toata suspensia, da' tot - as indrazni sa zic ca nici caseta directie nu a scapat. Este posibil sa ma insel, dar nu m-as baza pe asta... - capota - spoiler - far - proiector - cablajele de la acestea (far, proiector), care cine stie pana unde se "intind" la Hoctabia. - Bara parasoc sau cum ii zice la Hoctabia. E varza. Cine stie ce a facut aceasta si cu lonjeronul stang - Multe masini mai au pe acolo "bucati" din servodirectie. Se si vede ceva strivit pe acolo, nu stiu exact ce mat(z)e exista in fata rotii stanga la Hoctabia. - Contraripa. E varza. N-ai ce repara pe aia. - Aripa. - Toata usa. - Tot stalpul A. A preluat forte prea mari, nu cred ca e recuperabil. - prag stang - probabil pedalier - probabil ceva reparatii la stalpul B. Cred ca l-a rezolvat portiera. Astea asa, privind una bucata poza. Nu mai zic de carenaje si alte tampenii. Si nu mai zic nici de planetara, cutie. Deci cum reparati voi masina asta (CA LUMEA) cu 2000-3000 mii euro? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chit scotci si vopsea tipla.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tribunul |
![]()
|
Oglinda, cauciuc, janta....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu se merita, mai vrea si 5000 euro pe ea. Si nu e vorba numai de aripi fete de usa, bara (cum am vazut mai sus un calcul) - contraaripa cred ca e varza, stalpul fata - ala de jos - nu de la parbriz - iar cred ca e afectat, nu mai zic de suspensia fata, cate chestii pot fi afectate. Acuma eu n-am vazut fuzeta sa fie rupta din rotula bratului superior/inferior, dar cine stie ce probleme ascunse sunt. Nah nu stiu eu multe despre mecanica, dar cu siguranta nu m-as inhama sa repar o masina lovita de altul.
Opa ![]() This post has been edited by Filip: 6 Nov 2009, 12:42 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
In cazul acesta nu cred ca sunt subiectiv deloc, dar e chiar culmea sa preferi o skoda lovita destul de bine si reparata de 7000 euro decat un logan nou. Deci asta e chiar culmea culmilor.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Relax, iese la polish.
|
--------------------
M
M
1
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() ![]() Nu pot sa cred "iese la polish". Ce tare! |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
driverx, proiectoru' taie-l de pe lista, ca lumineste.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
~3000 masina + ~3500 reparatia sa iasa decent = aroximativ 6500.
Merita? Numai tu stii. Eu m-as baga in locul tau dar numai la 3000 pe masina. Mai mult nu face! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Soricel de prindere...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:10 |