nu mai sta hayonul deschis, problema hayon
![]() ![]() ![]() |
nu mai sta hayonul deschis, problema hayon
dan82 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003/1,4 mpi
- B -- ---
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
in Pitesti gasesti la 20 lei SRL si 60 lei originale Renault
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
dan82 |
![]()
|
incerc maine la targul din vitan. iau 2 buc din import.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003/1,4 mpi
- B -- ---
|
|
10tacl3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
eu va inteleg cu obsesia asta pentru piesele de origine cand e vorba de piese importante dar hai sa fim seriosi 60 roni ptr un telescop? ... are un prieten telescop srl de 3 ani si nu le-a schimbat si eu de 1 an si ceva...eu zic ca 20 roni pentru o durata de 3 ani e chilipir
Numai bine! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu pe hayon acum am din alea de 20 lei de la ASAM...problema la ele este ca trebuie sa tii hayonul cind se duce in sus ca altfel ti-l arunca rau in sus...alea originale cum erau ale mele Renault nu facea asa ceva
se ridica incet...de asta tin colegi mortis sa cumpere original la 60 lei buc...intelegi? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic, va intreb: ce piesa e defecta daca, pentru a deschide din cheie hayonul, trebuie sa tin cheia rasucita si in acelasi timp sa ridic hayonul, evident cu cealalta mana (adica trebuie shimbata toata incuietoarea sau o rezolv numai cu o parghie, un arc etc)?
|
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
dan82 |
![]()
|
am gasit telescoape haion in targ la vitan, 25 ron buc, import. am avut norocul ca doar un telescop era defect la haionul meu. cum spunea cineva mai sus, daca pui 2 de import iti arunca prea tare haionul. am rezolvat-o, am pastrat telescopul bun, deci imi ridica haionul lin pe ultimii cm.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003/1,4 mpi
- B -- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
eu spuneam asta cu aruncatul...si eu am pastrat unul din cele originale dar cu timpul s-a dus naiba si ala...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Si eu tot de import am pus, ca cele orignale sunt scumpe rau...si intr-adevar arunca hayonul de parca il scoate din balamale, dar cu timpul m-am invatat sa tin de el.
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Groaznic cu iarna asta,si inca nu a venit prea rau, in Bucuresti. Dupa gerurile alea , si clasica usa fata pasager inghetata, a venit si randul telescoapelor de la haion. Dupa iarna trectua ,cand inghetau si nu puteam deschide haionul sub nici o forma , acum 2-3 zile m-am trezit ca nu mai vor sa il mai tina sus , si parca e mai greu ca niciodata. Cred ca au cedat definitiv. Voi ce ziceti ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
dan82 |
![]()
|
In primul rand vezi care a cedat. Daca le ai originale, de preferat, poti sa iti iei doar unul compatibil...25 ron in targ vitan. Daca au cedat ambele, iesi mai ieftin cu unul original si unul de import/compatibil. Daca pui doua de import iti arunca haionul si poate sa iti strice balamalele presupun.
Eu nu mai am solenza de vreo 2 ani dar imi e dor de ea ![]() Succes! |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003/1,4 mpi
- B -- ---
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc dan !De origine, nu au fost schimbate. Ambele sunt duse , cred.de cand cu gerul,nu mai tine deloc. asa am patit anul trecut , dar si-au revenit cand a dat de cald
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
decat sa ai alte neajunsuri ca balamalele sunt fragile si oricum alea naspa nu tin cat originalele 7-8 ani mai bine iei de origine.eu asa am luat si nu-mi pare rau.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si eu am sesizat la masina din semnatura ca incepand de iarna trecuta in sezonul rece nu mai sustin atat de bine telescoapele. In sezonul cald problema a disparut, dar acum iarasi trebuie ''ajutat'' hayonul pentru a face cursa de deschidere.
Ca idee, pretul in reprezentanta Dacia este de 66ron/buc(de origine)-pentru SuperNova. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Am pus acum patru ani telescoape ieftine de ASAM, le am si acum si functioneaza multumitor. Nu arunca telescoapele vechi ( originale), astea de la ASAM au o hiba, una din piesele de plastic de pe extremitati cedeaza f usor (se rup), eu le-am inlocuit cu cele vechi si totul este functional.
Succes si sarbatori cu bucurie! |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:49 |