solenza 90 CP
![]() ![]() ![]() |
solenza 90 CP
mikemaniack |
![]()
|
||
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cam 10 in zilele bune...
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu urmeaza sa imi dau max 10Cp in plus...am vorbit deja cu cineva de pe la mine de pe aici si a zis ca ma rezolva
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
QUOTE(ramsen @ 15 Mar 2010, 18:09) si eu urmeaza sa imi dau max 10Cp in plus...am vorbit deja cu cineva de pe la mine de pe aici si a zis ca ma rezolva Am inteles ca tu esti al 16-lea proprietar. Ia intreaba-i pe vechii proprietari, nu cumva le-au mai ramas niste cai prin grajd? Eventual si niste potcoave... Ca si-asa nu mai au ce face cu ei, ca nu se potrivesc la alta masina. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
![]() si nu inteleg de unde rautatea asta fata de alti useri ...ai ceva cu mine ca eu vreau sa imi dau 10Cp in plus la masina...in fine tu stii ce doresti |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adylovebae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 December 09 ![]() |
vecine vecine, nu te mai supara, asa e una lume, stima
|
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
ramsen |
![]()
|
OFF_TOPIC: nu ma supar deloc...dar vine cite unul care stie mecanica cit stiu eu medicina si se da asa de meserias cind colo el este ...un super meserias...nu am nimik cu nimeni,doar cu aia care isi bat joc de cei care incearca sa explice cite ceva din experientza lor iar ei isi bat joc de bieti colegi...asta ma enerveaza pe mine...
Acum la subiect...cind oi face acesti magari in plus la masina mea va anunt daca se cunosc |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
QUOTE(Claudiu35 @ 15 Mar 2010, 18:24) Am inteles ca tu esti al 16-lea proprietar. Ia intreaba-i pe vechii proprietari, nu cumva le-au mai ramas niste cai prin grajd? Eventual si niste potcoave... Ca si-asa nu mai au ce face cu ei, ca nu se potrivesc la alta masina. Eu zic sa-ti ceri scuze in fata colegului si sa o lasi mai moale cu perturbarea topicurilor! |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Gata, se inchide.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:34 |