Am facut o nefacuta
![]() ![]() ![]() |
Am facut o nefacuta
p_alecsu |
![]()
|
||
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Esti din bucuresti. Cauta un capac sh pentru filtrul de aer. De lipit nu mai ai cum sa lipesti plasticul pentru ca va ceda datorita vibratiilor/caldurii/frigului, etc. De nou nu prea se gaseste capacul si este o caruta de bani. Bafta
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Da maskatu sunt din bucuresti. Dar problema este ca s-a rupt unul din suruburile care tinea carcasa filtrului de aer, mai exact unul din cele doua care vin infiletate pe capacul de la culcutori . Si pe deasupra nu.l pot scoate de acolo .
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
daca ti sa rupt surubul incearca cu un aparat de sudura si o piulita pusa deasupra surubului rupt si sudat pe interiorul piulitei, un mecanic cred ca stie ce are de facut.
oricum atentie la baterie care tre deconectata cand sudezi pe masina. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu sundeaza nimic se ia frumos un spray antirugina dupa aceea o bormasina cu un spiral cu diametru mai mic fata de diametrul surubului si se da gaura in surub si asa il scoti in final .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu zic sa stai linistit acu de sarbatori ca merge si in 3 suruburi.Am vazut carcasa filtrului prinsa in 2 suruburi si nu avea nimic,erau prinse in diagonala.Asa merge omu de ativa ani de cand o sarit cred ca din cauza unui rateu carcasa filtrului in sus,si s-au rupt 2 picioare.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
merge si in 3..stai linistit. ideea e ca dupa sarbatori..sa incerci sa remediezi problema. eu le am pe toate 4..dar cred ca unul se infileteaza in gol..cel din spatele bobinei de inductie.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(danut81 @ 31 Dec 2009, 14:54) Eu zic sa stai linistit acu de sarbatori ca merge si in 3 suruburi.Am vazut carcasa filtrului prinsa in 2 suruburi si nu avea nimic,erau prinse in diagonala.Asa merge omu de ativa ani de cand o sarit cred ca din cauza unui rateu carcasa filtrului in sus,si s-au rupt 2 picioare. Corect! N-are nimic. QUOTE(titiDSN @ 31 Dec 2009, 15:19) merge si in 3..stai linistit. ideea e ca dupa sarbatori..sa incerci sa remediezi problema. eu le am pe toate 4..dar cred ca unul se infileteaza in gol..cel din spatele bobinei de inductie. Asa merg si eu de cam 1 an. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(p_alecsu @ 30 Dec 2009, 23:22) Da maskatu sunt din bucuresti. Dar problema este ca s-a rupt unul din suruburile care tinea carcasa filtrului de aer, mai exact unul din cele doua care vin infiletate pe capacul de la culcutori . Si pe deasupra nu.l pot scoate de acolo . ![]() Cum s-a rupt? Daca a mai ramas macar un mot de 0,5 cm poti sa il apuci cu patentul si sa il desfiletezi. Eventual degripant in jurul lui pentru a iesi mai usor. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Exista burghiu/spiral extractor... Mergi la un service sau atelier de confectii metalice usoare/strungar... In 2 min ai surubul rupt in mana. Nu incerca cu spiral, e complicata treaba (iti zic din experienta, la vechea Dacie 1300 am rupt un surub de la capac pompa de apa in chiulasa, m-am chinuit vreo 5 ore cu spiral mic, pana m-a vazut cineva si mi-a adus un extractor) si trebuie sa fii atent sa nu strici si filetul de pe margine...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Fa-i o ureche din tabla peste cea rupta.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
p_alecsu |
![]()
|
Va multumesc tuturor pentru idei. In primul rand cea mai mare problema este ca nu au mai ramas nici macar 0,5 cm in afara. Si in al doilea rand momentan carcasa filtrului sta in doua suruburi puse in diagonala , deoarece era prinsa in trei suruburi cand am luat masina... Oricum maine trebuie sa-l scot indiferent cum.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
p_alecsu |
![]()
|
Revin cu detalii ... am reusit sa scot azi surubul
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ma bucur ca ai reusit , parerea mea monteaza surub cu cap hexagonal normal de 10 ca sa-l desfaci mult mai usor cu cheia sau tubulara de 10.
This post has been edited by djasu82: 2 Jan 2010, 20:27 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
p_alecsu |
![]()
|
Multumesc inca odata @djasu82 . In legatura cu surubul asa am si facut.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:37 |