DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ambreiaj si huruit la roti cred !

belni10
post 11 Nov 2009, 12:31
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am si eu cateva intrebari. In primul rand sa va spun ce mi sa intamplat, eram pe Grivitei la un semafor, pana atunci nici o problema, dau sa pl;ec de la semafor si dintr-o data face bum si iese fum.......numai pleca...cum luam piciorul de pe ambreiaj se oprea motorul, in fine am impins-o si am tractat-o pana acasa....intrebarea ar fi sa-mi spuneti daca ambreiajul este picat... si nu altceva...pentru ca am si o planetara pe dreapta care imi cam bate.

A doua problema care nu cred ca are legatura cu ambreiajul...am un huruit puternic care se aude cred de la roti. Am vazut si alte posturi pe forum in legatura cu asta....si la randul meu cred ca este vorba despre rulmenti....insa la mine acest huruit dispare in momentul in care ating frana si apare imediat dupa ce iau piciorul de pe ea....Am acest huruit de vreun an si ceva.. insa acuma sa permanetizat, inainte pateam asta odata la luna sa zic..Ma duc sambata la un mecanic...mi-a zis ca imi ia 2 mil manopera plus piesele care cred ca o sa ma mai aduca undeva la 3 mil jumate, e bine ca pret sau.....

Multumesc pentru raspunsuri!

--------------------
Dacia 1310 1997 - B12FFT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ciorapel
post 11 Nov 2009, 13:58
Post #2

Membru autentic

Placute de frana ai verificat ?

--------------------
r m 2
+
belni10
post 11 Nov 2009, 14:26
Post #3

Membru incepator

Stiu m-am gandit si la placute , dar le-am schimbat de vreun an si ceva ...n-am facut decat vreo 5000 de km cu ele.

--------------------
Dacia 1310 1997 - B12FFT
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 19:12
Forum Renault