frane
![]() ![]() ![]() |
frane
sukaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ieri le-am schimbat si eu la mine(11 ani si-au facut serviciul);am luat de care am gasit(era urgenta sa plec cu masina);dupa 2 saptamani nemiscata nu aveam gram de frana chiar daca am lasat-o pe dreapta cu frane beton;
Rezultatul schimbarii garniturilor este f.bun;am frane foarte bune; Daca nu stii cum se schimba garniturile scrie si iti dau detaliat; La magazin ceri garnituri de pompa de frana 4 conducte,diametru 20,6 ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
sukaru |
![]()
|
sall treaba este ca am schimbat garniturile ,am facut aerisire si degeaba frana am la a 2 pedala chiar nu stiu ce sa ii mai fac multam
|
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
cand faci pedale nu sufla innapoi in borcanu de la pompa?uitate si vezi.daca zici ca la a 2-a pedala ori ai aer in instalatie asta daca nu curge pe niciunde ori pe spate de la reglajele acelea idioate cu care imi mananc si eu zilele.rog sa se puna o schema sau ceva cu reglarea franei de mana si excentricelor pe spate.
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
sukaru |
![]()
|
sall am verificat si nu sufla in borcanu de la pompa, aerisire am facut de mi s-a facut rau si tot degeaba
|
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ghitza, la tine e cu autoreglaj in principiu. ar trebui sa se regleze singuri sabotii dupa ce apesi de 3 4 ori pe pedala.
Si eu am avut acceasi problema cu pompa de frana, garniturile cumparate din magazin pur si simplu nu tineau mai mult de 2 3 saptamani. Asa ca am luat un kit de reparatie pt pompa, de asam, a fost vreo 25 de lei, avea si arcurile si pistonasele si mai bine de 1 an jumate n-am avut treaba iar masina si acum are frane foarte bune. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da Mr_Devile asa stiam si eu c a sistemu lu peste se regleaza singur dar pe stanga tot nu e cum trebe nush dc.si am sch.si silindru de vreo 2 ori.piesa de 25 de lei.de curs nu curge am frane dar se poate mai bn.deasta am intrebat exista o poza ceva cu reglaj.mss inca odata
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tom79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 January 10 ![]() |
QUOTE(ghitza @ 2 Feb 2010, 00:19) da Mr_Devile asa stiam si eu c a sistemu lu peste se regleaza singur dar pe stanga tot nu e cum trebe nush dc.si am sch.si silindru de vreo 2 ori.piesa de 25 de lei.de curs nu curge am frane dar se poate mai bn.deasta am intrebat exista o poza ceva cu reglaj.mss inca odata cel mai bine dai tamburii jos le polizezi gradul si faci reglajul manual |
--------------------
dacia
1994 berlina
1994 berlina
- ct 94 ela
|
|
ghitza |
![]()
|
tamburii nu au grad.nici sabotii
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tom79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 January 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
1994 berlina
1994 berlina
- ct 94 ela
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Circuitul de by-pass ....
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
robbygh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 September 09 ![]() |
am si eu o problema legat de frane:
am schimbat garniturile de etrier, placutele de frana, cilindrii si imi raman rotile din fata blocate dupa ce eliberez frana.am crezut ca sunt furtunele de etrier infundate asa ca le-am schimbat si pe alea, dar nici un rezultat. ce mi-a mai ramas a fost pompa la care nu am umblat.trebuiesc chimbate grniturile de la pompa pentru ca nu lasa lichidul sa revina? multumesc numai bine |
--------------------
dacia
1310
1997
- is.04....
|
|
ghitza |
![]()
|
mss de rasp tom79:cred a ca tre sa schimb si limitatoru ca e intepenit nu mai face cursa aceea de inchis si deschis.frane am nu pot sa zic dar ar mai fi loc.am mai regtlat si din cursa de la pedala si e mai bn.la a 2-a pedala e deja sus si franeaza.am mai strans si frana de mana sa fie undeva la 7-8 dintisori.eu cred ca si pompa (ASAm) nu e pe treaba ei dar merge de 90 de lei cat am dat pe ea.caut si eu acuma o pompa de papuc diesel.
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:12 |