Misterul scaunului elucidat
![]() ![]() ![]() |
Misterul scaunului elucidat
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cind o sa descoperi si misterul scartaitului scaunului din stinga fata , sa ma anunti si pe mine. Momentan sunt la stadiul in care-mi infrinez dorinta de a cumpara benzina.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Momentan sunt la stadiul in care-mi infrinez dorinta de a cumpara benzina..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Inseamna ca ai o super masina, care poate circula fara benzina ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Inseamna ca ai o super masina, care poate circula fara benzina ![]() ![]() Totalmente eronat, dragul meu Watson! Inseamna ca am o taraba de masina si niste nervi super bine antrenati! Citeodata stau si ma mir ca inca nu am dat foc la cazanul asta de masina si ca nu am intrat cu barda-n impiedicatii aia din service ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
te-ai intors nervos din concediu?
:shock: :shock: :shock: |
-------------------- |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Chiar, Marty, unde-s poantele cu care ne-ai obișnuit?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Chiar, Marty, unde-s poantele cu care ne-ai obișnuit? Ce-s eu, mai nene...balerina ???? Va luati de omul imbuibat cu mare/gagici/alcool mai rau ca soacra-sa! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Hi! Hi!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Gluma gluma, dar cum ramane cu intrebarea mea. Cum se pot strange shuruburile alea. Daca se poate, va rog fara poante de genul cu shurubelnita ca stiu si eu.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Gluma gluma, dar cum ramane cu intrebarea mea. Cum se pot strange shuruburile alea. Daca se poate, va rog fara poante de genul cu shurubelnita ca stiu si eu. Cica nu e vorba de strins, e vorba de schimbat cu totul si asta fara nici cea mai mica urma de caterinca! E auzita in service. Eu m-am plins ca o iau cu scaunul la vale cind pun frina si cind accelerez si mi-au zis ca e de la shine "gaurile sunt mai largi decit dintii" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Eu m-am plins ca o iau cu scaunul la vale cind pun frina si cind accelerez si mi-au zis ca e de la shine \"gaurile sunt mai largi decit dintii\" Deci esti ca intr-un caiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Marty:
Aia cu gaurile mai mari decat dintii este adevarata. Asta zic din desfacute, ca m-a enervat si pe mine la o solentza deplasarea asta "sportiva" a scaunelor. Nu prea cred ca se poate rezolva decat cu niste puncte de sudura pe "dintii" sinei si apoi pilit pana se aduce la cote, sau mai usor dar mai putin rezistent, sa se puna un manson (varnish) pe dintii respectivi, astfel marindu-li-se dimensiunea. Problema este ca varnishul trebuie sa fie destul de subtire. Pentru Bogdan_o: Nu prea am inteles care sunt suruburile respective la care faci referire. Ca sunt suruburi care tin scaunul de podea, sunt suruburi care tin sina de scaun, si sunt suruburi care tin cealalta parte a sinei de suportul scaunului. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Perfect. Inca o problema generala. Ce ziceti, mergem cu masinile insirate la un service sa ne rezolve problema?
![]() Din cate vad e rost de inca o lista de semnaturi: scaune imprumutate de la caiacele de pe Snagov. Nu stiam ca Patzaikin e actionar la Dacia.. ![]() |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Acum va trebui sa dati la rame!
Nu trebuie decat sa mergeti la dealer care va va indica ce rame sa luati ca sa nu pierdeti garantia oferita cu genereozitate de Dacia-Renault-Patzaikin Groupe. Asha shi daca va treziti cu apa in habitaclu, sa stitzi ca vi s'a spart caiacu. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Marty |
![]()
|
Patzaikin a facut canoe. In canoe nu sunt scaune! Gasiti si voi un Covaliov sau Simionov sa-l asociati cu Dacia si Renault....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Patzaikin a facut canoe. In canoe nu sunt scaune! Gasiti si voi un Covaliov sau Simionov sa-l asociati cu Dacia si Renault.... :P :P :P :P :P :P :P :P injuri tu gazeta sport. dar vad ca esti la curent.... ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Tinind cont de faptul ca am rupt si eu citeva padele la viata mea, sa zicem ca sunt la curent. Cu pagaia n-am incercat, era Patzaichin prea celebru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos, n-am injurat niciodata GS, dimpotriva, imi postam si eu parerile pe acolo, dar in ultima vreme m-am saturat de ei, prea sunt stupizi. Nu stiu cum se mai comporta de cind cu venirea lu' Ioanitzoiu !? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
QUOTE Tinind cont de faptul ca am rupt si eu citeva padele la viata mea, sa zicem ca sunt la curent. Cu pagaia n-am incercat, era Patzaichin prea celebru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Apropos, n-am injurat niciodata GS, dimpotriva, imi postam si eu parerile pe acolo, dar in ultima vreme m-am saturat de ei, prea sunt stupizi. Nu stiu cum se mai comporta de cind cu venirea lu' Ioanitzoiu !? aa, deci istoricul tau ascunde multe... :wink: inca nu se vede diferenta.... |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
Vorbesc despre suruburile care tin scaunul ancorat de podea. Ca de miscarea fata-spate la fiecare frana/acceleratie nu mai am ce spune. M-am obisnuit, plus ca mai si capeti antrenament pentru noptile fierbinti
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 19:33 |