Ce stie Partidul despre noi?, In afara de numarul de telefon
![]() ![]() ![]() |
Ce stie Partidul despre noi?, In afara de numarul de telefon
yoncv |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La RDS numerele de telefon sunt consecutive. Stia si cum te cheama ? Daca nu, banuiesc ca a primit si el o serie de numere, de exemplu de la 415000 la 416000, si a inceput sa sune pe rand
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stai linistit. In Pitesti de exemplu, au o "baza de date" similara, m-au sunat inainte de alegerile parlamentare si pe fix si pe mobil. Mi-a luat un pic sa-mi dau seama care-i smecheria, pana la urma cand am aflat ca patronu' unei pizzerii care livreaza la domiciliu si la care am mai comandat cate o pizza din joie in Paste, e candidatu' lor...
Si probabil nu numai de acolo. La tine e un lucru probabil similar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu stiu daca stia cum ma cheama, nu mi-a spus. Oricum, a zis ca are "o baza de date cu toate numerele de telefon din judet", deci nu cred ca a sunat la intimplare. Asta ma ingrijoreaza pe mine, ce contine acea baza de date si de unde o au ei.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
N-ai idee ce afaceri se fac cu bazele de date... intreaba si tu pe cineva de la Reader's Digest sau alte firme d-astea jmechere.
Drept de folosire n-au si nici nu cred ca le foloseste la ceva (doar sunt la putere ce dracu). De regula bazele de date contin datele din buletin (e suficient un buletin al cuiva care sta la adresa unde e montat postul telefonic). Iar de patit nu patesti nimic, le poti da ce raspuns vrei... doar ai si tu drepturi, nu?... sau visez?!?! Revoltat... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da vin dastia la usa mea in buc si stiu si numele pe care e apartamentu,wtf,si ma ia la intrebari pe mine ca cine sunt de stau aici,unde e proprietaru sunt ruda cu el ,imi cer si numele .pai cam mult tupeu pe baietii de la pdl parca aia sunt aia cu galben.
M-am abtinut cu greu sa nu-i bag in a lu masai pe toti si sa le dau cu usa in nas ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bine ca mi-ati adus aminte, sa-mi pun fixul de RDS la incarcat ca pe undeva prin casa de 2 luni cu bateria moarta. poate ma suna si pe mine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
yoncv |
![]()
|
I-am spus ca inca nu m-am hotarit daca ma duc sa votez, dar nu stiu daca i-a convenit raspunsul, ca a terminat repede convorbirea
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand mi-au adus astia de la rds telefon, m-au intrebat daca sunt de acord ca numarul meu sa apara in cartea lor telefonica...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuia sai zici ca votezi dusmanu
![]() la astia mai e misto sa le faci o faza daia,sa incepi sa vorbesti in ceva limba ciudata ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 11 Nov 2009, 11:42 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Trebuia sa-i zici ca votezi cu jiji, ca te-ai saturat de toti ticalosii astia pagani...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
yoncv |
![]()
|
Nu puteam, ca m-a intrebat doar de referendum.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da da daaa, si pe mine m-a sunat aseara unu (eram cu capsa pusa de la serviciu, si tocmai ce atipisem)
Eu: "Da" El: "Buna ziua, aveti un minut?" Eu: "Cum va numiti dvs?" El: "Popescu [nustiucum]" Eu: "Pe cine cautati?" bip, bip, bip, bip... (tonul de la telefon) Am caller id la telefon si numarul seamana cu al meu (primele 3 cifre dupa prefix identice), deci cred ca a luat la rand numerele. L-as fi sunat inapoi sa-i umplu frigiderul de carne, dar am preferat sa atipesc la loc. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ii ziceam ca daca gasesc doua casute DA NU pe buletin, atunci mai desenez langa ele o casuta cu NU STIU.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yoncv @ 11 Nov 2009, 11:22) - PDL e cumva vreun SRL da. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
IP de Bulgaria? Hm... Nu stiu daca n-ar fi mai bine...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din categoria ce stie partidul, as mentiona ca eu stau intr-un apartament al unui fost colonel de armata. Tocmai ce i-a venit cetateanului (care am impresia ca nu si-a schimbat adresa pe acte) o scrisorica de la nenea Geoana, cu adresare punctuala (Stimate domnule colone x-ulescu), in care spune ca acu se voteaza inclusiv seful suprem al armatei, ca e un vot de rspundere, ca el intelege, ca fiu de militar asa si pe dincolo etc. Bre, ma napadisera lacrimile, ce mai.
Pai nenea Geonica de unde stia adresa si gradul persoanei din armata? Ca aistea-s si mai confidentiale decat un numar de telefon... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ehehe dragii mosului ce vremuri erau in tineretea mea cand nu era decat un partid si un SRL cu ascultatu` si numai o garnitura de ciripitori.
Acu` e pluralism.Va mirati ca vi se cunosc o gramada de date personale.Toate partidele isi pun o parte din activisti la munca de informatori.Stiu doua tanti de la niste banci care sunt f. membre de partid si toarna acolo vrute si nevrute din baza de date cu clientii. La unul din joburi 3/4 din tesa e inregimentata la un partid. Toate datele care le au le pun la dispozitia partidului.Sa vezi ce discutii sunt cand e vorba de o racolare sau cand vin alegerile( ale e cu aia celalat e cu altii....) Toarna toarna frate... ![]() ![]() FMCC ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La mine faza cu sunatu' a fost si mai dubioasa. Tocmai ce eram la un amic acasa, ne pregateam sa plecam la munca. Si-i suna fixul. Raspunde el, asculta un pic si-mi zice "E una de la PD-L, cica sa ma duc la vot, ca e foarte important votu' meu".
Eu de langa el, strig sa auda si ea cateva injuraturi. Bine, putea sa fie de la orice partid, acelasi lucru as fi spus. Se termina conversatia, iesim amandoi afara si ne urcam in masina. Imi suna mie telefonul, raspund, o voce de femeie, aceeasi voce de fapt, care incepe cu povestea. Nu m-am abtinut sa intreb de unde stie cine sunt eu si numaru' meu de telefon, si i-am zis ca tocmai ce a sunat pe fixul unui amic cu 2 minute inainte, eu fiind acolo. Bineinteles ca a spus ca are o baza de date, am rugat-o sa nu mai sune ca nu ma intereseaza. Mai tarziu am pus cap la cap toata chestia, cu pizzeria aluia care era candidatul lor de fapt. Da' cel mai tare a fost frate-meu, tot in aceeasi perioada, pe fix de vreo trei ori am primit apeluri d-alea de tip robot cu vocea lu' Boureanu. Si frate-meu intr-o zi, raspunde, il aude p-ala "Buna ziua! Ne-am cunoscut, sunt Cristian Boureanu... bla... bla....", si cum, in trecut chiar se cunoscusera vag, a inceput pentru cateva secunde sa converseze. ![]() This post has been edited by Merced: 11 Nov 2009, 12:47 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Chiar cand imi luasem telefonul, In timpul unui laborator, ma suna un "numar scurt":
-Alooo? -Salut! -Salut! -Sunt Virgil Iantu, de la "Vrei sa fii Miliardar?". Am incercat sa te sun mai inainte, dar aveai telefonul oprit si mesageria dezactivata. -??? ce mama .... -Ca sa-ti activezi mesageria .... etc Chiar incepusem sa ma intreb ce cunoscut am care are atata incredere in mine ![]() Back on-topic. Tampiti de astia-s peste tot. Daca aia mai batrani de printr-un partid, mai sunt cum mai sunt, incearca sa bagi in seama vreun bolovan de la "aripa tanara". Au doamne. Am avut ocazia sa observ cateva asemenea specimene... Noroc ca de obicei sunt insarcinati cu afisele, ca altfel ... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
QUOTE(yoncv @ 11 Nov 2009, 11:32) ... Oricum, a zis ca are "o baza de date cu toate numerele de telefon din judet", deci nu cred ca a sunat la intimplare. Asta ma ingrijoreaza pe mine, ce contine acea baza de date si de unde o au ei. Baza aia de date cre' că e ceva de genul: „Numerele de telefon alocate de către RDS în județul Dolj sînt de la xxx.xxx la yyy.yyy” ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
yoncv |
![]()
|
Si crezi ca se apuca sa sune la toate numerele? Ca sunt peste 100 000 abonati RDS in Dolj.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Nov 2009, 12:05) [...]o scrisorica de la nenea Geoana, cu adresare punctuala (Stimate domnule colone x-ulescu), in care spune ca acu se voteaza inclusiv seful suprem al armatei, ca e un vot de rspundere, ca el intelege, ca fiu de militar asa si pe dincolo etc. [...] Era scrisoare la vedere? Sau ai violat corespondenta colonelului? ![]() Lasa, nu raspunde, ne inchipuim noi. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@diaconuliviu: asa am patit si eu cu scrisori adresate fostului proprietar. M-am dus cu una dintre ele la posta si m-a intrebat o tanti de acolo daca stiu unde s-a mutat andrisantul; nu stiam, mi-au zis ca n-au ce sa faca, pot sa iau scrisoarea inapoi. Ei si-au facut datoria, au adus scrisoarea la adresa existenta, mai departe nu-i treaba lor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Voi ati auzit de call centere? De dialere?
E un bussiness vechi asta in state. Nu are nimeni numarul vostru de telefonu, dialeru ia numerele la rand, le formeaza, daca i se conecteaza apelul ok, daca nu trece la urmatorul. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
citez din blogul personal postarea din data de 2 noiembrie 2009
"Ajunsei si eu acasa vineri seara, stateam linistit si butonam televizorul cand... suna telefonul. Ala fix. Ma uit pe afisaj un numar de Brasov. Raspund si din capatul alalalt o voce de tanti : -"Buna ziua din partea penele brasov as vrea sa vorbim." Eu siderat, mai ales ca nu am inteles nimic din tot ce a turuit : -"Daca nu va suparati, din partea cui???? " Tanti repeta: -"Penele Brasov. Partidu' Liberal" La care frumos o refuz pe tantita... -"Multumesc dar nu sunt interesat, o zi buna..." si dau sa inchid. Cand o aud pe tantita aia disperata: -"Stiti, va rog imi puteti raspunde la o intrebare?" -"Bine, fie... o intrebare" zic eu. -"Sunteti la curent cu faptul ca presedintele Romaniei vrea ca la alegrile din noiembrie sa faca si un referendum pentru reducerea numarului de parlamentari?" intreaba tantita. -"Da" ii raspund eu si imediat cum am terminat raspunsul a si sarit cu o alta intrebare: -"O sa..." la care eu i-am spus candid: -"Stiti, asta este o a doua intrebare. Am spus ca va raspund la O intrebare nu la doua. O seara placuta va doresc." Si am inchis... Acu, dupa ce facui eu asta stau si ma gandesc: cat de disperati sunt unii daca incearca sa te agate telefonic? Si cum isi permit sa te deranjeze? Banuiesc ca i-am stricat scoringu' lu tantita da' asa ma doare.. fix ... nici macar acolo. Pentru ca e dreptul meu sa refuz sa vorbesc cu cineva, si este dreptul meu sa nu ma intereseze de partidu' X sau Y, sau sa fiu agresat telefonic cu diverse sondaje... Parerea mea cu privire la javrele din parlament/camera deputatilor, este clara cred eu... Eu sper pentru binele lu' tantita aia ca numarul meu sa fi fost printre ultimile pe care le avea de apelat... Ca daca a mai prins v-o cativa ca mine... i s-a dus dracu' munca..." Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:51 |