Am nevoie de ajutor de la un administrator al forum, Nu pot trimite PM pentru ca nu am destule postari
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de ajutor de la un administrator al forum, Nu pot trimite PM pentru ca nu am destule postari
Ac1310 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 January 09 From: Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
Tx
- MS-AA-BBB
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
carui utilizator doriti sa ii trimiteti PM?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Ac1310 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 January 09 From: Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
Tx
- MS-AA-BBB
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Send Email
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fratzica |
![]()
|
vad ca acel utilizator are trecuta adresa de email. Incercati sa ii trimiteti un email. Userii incepatori nu pot trimite mesaje private decat dupa ce acumuleaza 25 postari, din ratiuni de protectie impotriva spam-ului.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Ca tot s-a deschis topicul acesta pe discutii administrative. Cum pot sa sterg un cont? Mi-am facut inca un cont pentru ca nu puteam sa imi schimb userul, iar acum constat ca nu pot sterge primul cont. O mana de ajutor este bine venita.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Fratzica |
![]()
|
conturile nu se pot sterge pentru ca ar ramane postari "orfane"
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba nu se incarca, ba nu schimba pagina, ba merge incet da greu. Are ceva forumu' sau e de la mahmureala?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Luckos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 February 10 ![]() |
Buna ziua!
As dori sa am acces la optiunea de PM, pentru a-l putea contacta pe userul Onyx! In urma anuntului postat de mine, mi-a vandut un electromotor defect si nu-mi raspunde nici la telefon nici la mesajele publice. O zi cu cu spor va doresc, Lucian |
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cu siguranta va raspunde la PM-uri daca nu raspunde el la telefoane...
Dar poate cu sunat de pe alte telefoane s-o fi incercat? Dar contactarea cu alt id de ym? De ex. sub pretextul ca ar fi un interes pentru vreun ceva din ce vinde... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pacat ca bursa a devenit un fel de okazii, unde activeaza tot felul de escroci, useri most active in sectiunea bursa..astia ar trebui rasi de pe forum, sau un topic lipicios cu lista rusinii, ca o mai fi si seriosi printre ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Am si eu o intrebare. De ce nu imi raman mesajele trimise altui user in sent messages???? Dupa ce trimit measaj, casuta cu sent este goala. Trebuie bifat pe undeva ceva. Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
This post has been edited by Sir Andrew: 17 Sep 2011, 21:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Probabil pentru ca nu bifezi casuta "Add a copy of this message to my sent items folder".
Daca raspund corect si ajut un user, pot primi -10% la warn? ![]() This post has been edited by Markos: 17 Sep 2011, 21:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu ca e gen Crucea Rosie.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
1.6,1.4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 April 11 ![]() |
salut,
in aceeasi situatie ma aflu si eu. as dori sa iau legatura cu user @dytza si nu am suficiente post-uri. nu are adresa de email, tal sau alte date de contact completate. ma puteti ajuta si pe mine? o zi buna! Adi. |
--------------------
ford, dacia
focus, sandero
2008, 2009
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
salut! vreau sa stiu si eu daca este vreun utilizator mac01? deoarece cand am incercat sa ma inregistrez aici la voi nu a mers! iar cand am dat un search nu mi-a gasit pe nimeni cu acest nickname.
multumesc! |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
okay. merci mult.
2 Mar 2012, 21:28: mai am o rugaminte atunci. poti sa-mi modifici nickname-ul in mac simplu. multumesc. This post has been edited by mac1: 2 Mar 2012, 21:28 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mac1 |
![]()
|
ce de maci sunt pe aici! ramane asa. multumesc.
|
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mac1 |
![]()
|
salut !
se pot memora toate topicele care ma intereseaza pentru a vizualiza rapid raspunsurile noi? si pe langa asta sa pot gasi repede topicul care ma intereseaza si peste un an, nu sa caut prin forum pana ma plictisesc si renunt. am gasit ceva legat de 10 topice sau postari. nu prea inteleg eu bine cum sta treaba pe acolo. merci. LE: pe forumul asta toata lumea vinde. paginile pline de vand,vand, vand...discutii de problemele masinilor mai putin. zici ca-i targ pe aici. This post has been edited by mac1: 6 Mar 2012, 07:32 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
PASCARUROBERT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 February 11 ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 22 Feb 2010, 14:41) QUOTE(sorin1983 @ 24 Apr 2012, 19:47) Salut, va rog sa ma ajutati sa iau legatura cu userul sorin1983. Mi-am pierdut telefonul si nu mai am nr lui de mobil...trebuie sa mai rezolvam unele probleme referitoare la o vanzare si nu mai pot:) Va rog mult!! Multumesc! |
--------------------
renault
clio symbol
2005
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
i-am trimis eu mesaj cu postul tau.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ciomi27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 30 March 11 ![]() |
Buna Ziua,
As vrea sa pot trimite si eu sa contactez un utilizator si nu pot trimite mesaje private. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat LATER EDIT: Cred ca regula de 25 de posturi e prea simplista. Si cred ca cineva poate da 25 de commentruri in nici 20 de minute. Eu am un an jumatate decand urmaresc forumul si nu am acces la MP. ![]() Intr-un cuvant se incurajeaza spammerii si se descurajeaza utilizatorii. This post has been edited by ciomi27: 29 Nov 2012, 11:58 |
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.2 16v
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 2 Mar 2012, 21:31) Ei nu. Ai gasit tu "mac simplu" si nu ne spui si noua? QUOTE(ciomi27 @ 28 Nov 2012, 17:01) Buna Ziua, Si cred ca cineva poate da 25 de commentruri in nici 20 de minute. Eu am un an jumatate decand urmaresc forumul si nu am acces la MP. ![]() Intr-un cuvant se incurajeaza spammerii si se descurajeaza utilizatorii. Ai vazut ce inseamna sa respecti regulile DC? Prieteneste iti zic. N-o sa se uite nici dracu' la tine. Asa ca baga si tu niste posturi aiurea, s-ar putea sa-i depasesti pe unii cu pretentii de pe forum. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ciomi27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 30 March 11 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Dec 2012, 01:01) Ai vazut ce inseamna sa respecti regulile DC? Confirm!Prieteneste iti zic. N-o sa se uite nici dracu' la tine. Asa ca baga si tu niste posturi aiurea, s-ar putea sa-i depasesti pe unii cu pretentii de pe forum. ![]() Nici un raspuns pe email de la administratorii siteului si nici nu am primit vre-un ajutor pe forum. Cei care vor deblocarea mesageriei trebuie sa urmeze sfaturile lui Victoras2001 nu sa publice aici. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.2 16v
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca postarile de la sondaje se numarau. Raspunde la vreo 3 (ca atatea iti mai trebuiesc) si gata, daca nu ai ce si nu vrei sa spui prostii pe vreo arie tehnica.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:15 |