becuri dezaburire luneta + lampa ceata spate
![]() ![]() ![]() |
becuri dezaburire luneta + lampa ceata spate
ihdr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- BZ/07/MAM
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
S-o fi ars?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ihdr |
![]()
|
sa fie arse ambele ? si mai demult cand am loat o groapa cam mare unu din ele s-a aprins ..deci mie greu sa cred ca sunt arse ? cum as putea verifica daca e ars becu ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- BZ/07/MAM
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
verifica mufa in spatele lor
This post has been edited by Kiraly: 17 Aug 2011, 19:45 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
ihdr |
![]()
|
Le-am verificat pe ambele ..nu prea am ce sa verific ..e o mufa si atat ..le-am si schimbat intre ele ..etc ..dar nimic ...ele functioneaza insa becurile NU
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- BZ/07/MAM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cumpara 2 becuri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ihdr |
![]()
|
nu stiu cum se scot becurile din butoane de acolo ca puneam eu altele ..da chiar nu imi dau seama cum sa le scot ..
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- BZ/07/MAM
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Ai bord CN?adica butoanele sunt patrate?daca da ,atunci le scoti prin spatele butonului ,are o usita de plastic care o deschizi si scoti beculetu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
ihdr |
![]()
|
am deschiso ..si nu prea vad metoda prin care sa scot becul de acolo ..e incurcatura mare ..din ce se vede acolo ..cel putin asa mi se pare
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- BZ/07/MAM
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Acuma ai vrut sa fie si usor?incearca sa il scoti pentru ca are 2 pini beculetu si sa nu pierzi arcu,dar eu iti recomand sa cumperi alte butoane,cel mai scump e cel pentru dezaburire,decat sa iti mananci nervi
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
lampile de ceata merg doar cu faza scurta aprinsa atunci se aprinde si becul din buton.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
BrandyRadu |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 23 July 10 ![]() |
QUOTE(pcostica @ 18 Aug 2011, 21:23) This post has been edited by BrandyRadu: 19 Aug 2011, 23:38 Attached thumbnail(s) Imagine153.jpg ( Size: 255.54k ) Number of downloads: 880 |
--------------------
Dacia
1410
1998 Berlina L
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
depinde cum legi becul , in instalatia originala ceata se aprinde doar cind este faza scurta aprinsa
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Becurile din butonul dezaburire cat si lampa ceata spate se aprind diferit in functie de tipul de instalatie respectiv bord .....
-bord CN- becul din butoane se aprinde la aprinderea pozitiilor iar in cazul in care butonul este apasat are un martor luminos la indicatoarele din bord care semnalizeaza ca respctivul buton este aprins -restul ,teoretic ar fi cum a precizat colegii bygy007 , la ceasurile cu turometru pcostica la ceasurile fara turometru Bafta ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
As avea si eu o problema asemanatoare,la maneta de schimbat faza lunga-scurta.
Practic s-au cam incurcat pozitiile,deci pentru faza lunga dau in sus,si in jos faza scurta...dar la mine,in sus e faza lunga,si in jos unde trebuia sa fie faza scurta,este faza lunga cu faza scurta ![]() Va multumesc. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
schimba-l blocul de lumini sau se poate si repara
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uite aici cum se repara
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dupa postul ala (merci, bygy007) l-am reparat si eu acum catva timp, (am avut noroc ca am gasit in magazin "kit reparatie" cu 4 lei), dar nu cred ca as repeta operatia. Mi-a luat vreo 2-3 ore, si o gramada de injuraturi, dupa ce mi-au sarit pe jos vreo cateva piesulici cand am desfacut capacul. Daca nu ai rabdare si degete mai fine (de ceasornicar), nu e recomandabil, mai repede-ti iei altul nou (vreo 20-30 lei max.) si scapi de buchiseala.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bundaionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 23 January 09 From: BUZAU ![]() |
am si eu o problema...nu imi merg lapile de ceata pe spate. Cand dau din comutator nu se intampla nimic, nici macar martorul din bord, ce poate fi, comutatorul? mentionez ca am bord cn4. multumesc
|
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |