DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum sa procedam cu cainii maidanezi, Unde sa ne adresam

Liviu
post 14 Nov 2009, 17:20
Post #31

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Asa, un pic de off-topic:

QUOTE(mau77mau @ 14 Nov 2009, 14:11)
PS - pe bune acum ati merge la un astfel de restaurant ?
*

Eu unul as incerca o data smile.gif ... am inteles de prin media cum ca (,) carnea de caine e foarte bogata in proteine. De fapt, pe noi numai niste prejudecati nu ne lasa sa facem anumite lucruri. Cat timp in alte culturi se cresc caini cu scopul de a fi sacrificati (asa cum noi crestem oi, porci, vaci .. etc) nu vad care ar fi problema.

Vorbim de consumul unui animal la urma urmei. A, daca as sti ca animaleel respective sunt prinse de pe strada as avea retineri in mod clar ... si asta din cauza lipsei oricarui control medical si a posibilitatii dezvoltarii unor boli.

Iar on-topic: cainii maidanezi trebuiesc tratati exact asa cum se trateaza in "tarile civilizate". Hingherii trebuie sa ii stranga de pe strazi iar daca intr-un interval de timp X nu se prezinta nimeni sa ii adopte => injectia letala si gata.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Agrig
post 14 Nov 2009, 19:12
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Jimbolia/Timisoara mai rar.

Pentru ceva info despre ce se poate face cu maidanezu` s`a discutat
pe clubairguns.ro destul de mult. Ca masura de protectie personala eficienta e
un pistol cu gaze. Te apara si de maidanezi da si de ciobanestii mari.
Mai eficient e levierul da se poate sa te mai si capseze individul pina`i aplici
finala si ala e cam greu de purtat dupa tine. Adevarat ca si trasul cu pistolu cu
gaze e cu balamuc pina se poate ca trebe sa anunti politia ca ai facut uz de
arma neletala si se lasa cu cercetare la fata locului de catre organ.
Nu stiu ce se intimpla daca organu hotaraste ca ai folosit arma nejustificat
si nu poti demonstra ca era javra agresiva si`ti punea integritatea in pericol.
Parca se lasa cu ceva amenda, da in unele cazuri mai bine banii decit cusut la spital.
Oricum eu am o regula clara: daca javra sta in drum eu nu frinez sau trag de volan sa o evit de nici o culoare. Nu ca am ceva cu dulaii dar daca ala e prost si
sta in drum mai bine sa se intilneasca cu mine decit cu altu care poate are ideea
de a incerca sa`l evite cu orice pret si mai pateste ceva .

Bafta,
Grig

--------------------
Renault Megane IV 1,33Tce 2021 Life
"Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"

Nelson Mandela
+
Merced
post 14 Nov 2009, 19:18
Post #33

No fear. No limit. No equal.

Cainii aia de-i mananca vietnamezii sunt o rasa speciala.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
radian
post 14 Nov 2009, 19:20
Post #34

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(mau77mau @ 14 Nov 2009, 14:11)
...ati merge la un astfel de restaurant ?
*

Bre, pe mine m-ai avea de client. Vorba chinezului: orice poarta blana, solzi sau pene e comestibil, depinde de bucatar sa fie si gustos...

Bai, dar ma uit la user-name-ul tau si ma intreb, sigur vorbesti de caini? Atunci n-ar fi trebuit sa te cheme "Hau77hau"? biggrin.gif Te prinde Driverx-ul prin cartierul lui, iti rupe picioarele...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
mau77mau
post 14 Nov 2009, 21:30
Post #35

Membru incepator

QUOTE(radian @ 14 Nov 2009, 20:20)
Bre, pe mine m-ai avea de client. Vorba chinezului: orice poarta blana, solzi sau pene e comestibil, depinde de bucatar sa fie si gustos...

Bai, dar ma uit la user-name-ul tau si ma intreb, sigur vorbesti de caini? Atunci n-ar fi trebuit sa te cheme "Hau77hau"?  biggrin.gif  Te prinde Driverx-ul prin cartierul lui, iti rupe picioarele...
*

no sa uit niciodata cand eram la facultate in sesiune si o haita de javre era decisa sa sparga zidul sonic cu hauieli pe langa blocul meu ... atribui media mea generala mica din facultate javrelor vagaboande si dobitocilor care ii hranesc si in felul acesta perpetueaza aceasta problema. Nu ii ajutati cu nimic nebunilor, in felul acesta doar din ce in ce mai multi caini vor suferi pe strazi de boli, foame, calcati de masini etc etc

PS - asta cu restaurantul cred ca deja e pusa in practica daca ma gandesc bine la cateva meniuri de pe la noi unde nu am realizat exact ce carne foloseste bucatarul biggrin.gif

PS - oare e legal un astfel de restaurant la noi ?

--------------------
dacia logan 2005/1,4 - b75mac
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 09:15
Forum Renault