Cum sa procedam cu cainii maidanezi, Unde sa ne adresam
![]() ![]() ![]() |
Cum sa procedam cu cainii maidanezi, Unde sa ne adresam
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Pentru ceva info despre ce se poate face cu maidanezu` s`a discutat
pe clubairguns.ro destul de mult. Ca masura de protectie personala eficienta e un pistol cu gaze. Te apara si de maidanezi da si de ciobanestii mari. Mai eficient e levierul da se poate sa te mai si capseze individul pina`i aplici finala si ala e cam greu de purtat dupa tine. Adevarat ca si trasul cu pistolu cu gaze e cu balamuc pina se poate ca trebe sa anunti politia ca ai facut uz de arma neletala si se lasa cu cercetare la fata locului de catre organ. Nu stiu ce se intimpla daca organu hotaraste ca ai folosit arma nejustificat si nu poti demonstra ca era javra agresiva si`ti punea integritatea in pericol. Parca se lasa cu ceva amenda, da in unele cazuri mai bine banii decit cusut la spital. Oricum eu am o regula clara: daca javra sta in drum eu nu frinez sau trag de volan sa o evit de nici o culoare. Nu ca am ceva cu dulaii dar daca ala e prost si sta in drum mai bine sa se intilneasca cu mine decit cu altu care poate are ideea de a incerca sa`l evite cu orice pret si mai pateste ceva . Bafta, Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cainii aia de-i mananca vietnamezii sunt o rasa speciala.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(mau77mau @ 14 Nov 2009, 14:11) Bre, pe mine m-ai avea de client. Vorba chinezului: orice poarta blana, solzi sau pene e comestibil, depinde de bucatar sa fie si gustos... Bai, dar ma uit la user-name-ul tau si ma intreb, sigur vorbesti de caini? Atunci n-ar fi trebuit sa te cheme "Hau77hau"? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Nov 2009, 20:20) Bre, pe mine m-ai avea de client. Vorba chinezului: orice poarta blana, solzi sau pene e comestibil, depinde de bucatar sa fie si gustos... Bai, dar ma uit la user-name-ul tau si ma intreb, sigur vorbesti de caini? Atunci n-ar fi trebuit sa te cheme "Hau77hau"? ![]() no sa uit niciodata cand eram la facultate in sesiune si o haita de javre era decisa sa sparga zidul sonic cu hauieli pe langa blocul meu ... atribui media mea generala mica din facultate javrelor vagaboande si dobitocilor care ii hranesc si in felul acesta perpetueaza aceasta problema. Nu ii ajutati cu nimic nebunilor, in felul acesta doar din ce in ce mai multi caini vor suferi pe strazi de boli, foame, calcati de masini etc etc PS - asta cu restaurantul cred ca deja e pusa in practica daca ma gandesc bine la cateva meniuri de pe la noi unde nu am realizat exact ce carne foloseste bucatarul ![]() PS - oare e legal un astfel de restaurant la noi ? |
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:15 |