bandouri laterale
![]() ![]() ![]() |
bandouri laterale
raz_stanciu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De potrivit se potrivesc. Singura treaba e ca daca nu vrei sa dai gauri in usi trebuie sa le tai acei mici tamburusi de pe spatele lor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ii tai, dar cu ce sa le lipesc?
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
din cite stiu sint autoadezive
da-i un search "exista o explicatie" pe undeva This post has been edited by costi: 24 Mar 2005, 15:41 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
acum 30 de secunde am descoperit ca sunt autoadezive. Multumesc mult. Ceva preturi actuale stiti?
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
of, of, mai, mai,
CAUTAAAAARE cautare.... da' bandouri lateraeeeele ! http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndouri+laterale This post has been edited by costi: 24 Mar 2005, 16:05 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
B-XX-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 March 05 ![]() |
Mega scumpe.......am impresia ca bat aproape in 2.000.000, ultima oara parca era 1,6 mil setul care contine 6 piese.
|
--------------------
Dacia
SupeR Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:43 |