Parti ale sitemului de evacuare !, de firma sau inox
![]() ![]() ![]() |
Parti ale sitemului de evacuare !, de firma sau inox
BOBINATOR |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|||
Borla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 September 04 ![]() |
QUOTE(BOBINATOR @ 16 Mar 2005, 13:01) M-ar interesa si pe mine componentele sistemului de evacuare unde le pot gasi in Bucuresti pentru dacia 1310 berlina de firma precum Borla , sau de inox si cam cat ar face ? In Bucuresti produsele solicitate - elemente ale traseului de esapament pentru Dacia 1310 belina - realizate de firma Borla Romcat din Curtea de Arges se pot gasi la service-ul nostru autorizat . Din pacate pe acest forum reclama se plateste Sper ca informatiile sa va fie utile. P.S. in schimb nu te impiedica nimeni sa-i dai un PM (Personal Message) This post has been edited by Ov: 16 Mar 2005, 13:53 |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu iti recomand de inox facute de borla, in 2-3 ani iti scoti sigur parleala. De gasit gasesti in vitan sau la nenea de mai sus (pe PM evident) si ca pret stiam ca o finala de exemplu e in jur de 1-1,5 mil.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Am vb eu azi la borla si pt montarea inca a unui traseu de evacuare compus din toba finala+teava inox + teu ramificare+montaj=4.5 mil
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:47 |