Renault megane bicorp 1.6 16v, :X meghy :X
![]() ![]() |
Renault megane bicorp 1.6 16v, :X meghy :X
geomvp2nite |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 100_2482.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 810 |
||
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Cat te-a costat?
ce model de dunlop ai? cred ca are 105 cp ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 15 Nov 2009, 01:18 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 15 Nov 2009, 01:18) nu stiu ce model de dunlop sunt cauciucurile insa dunlop erau cele de vara pe care le-am schimbat cu cele de iarna pe 205 care nu stiu ce firma sunt. O sa ma uit la cele dunlop ca le tin pe balcon, sa vad de model. are sigur intre 113-115 cai, 105 cai are diesel-ul. This post has been edited by geomvp2nite: 13 Jan 2011, 21:48 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara probleme.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Frumoasa masina ! Seamana cu a mea !
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru urari, intr-adevar este euro 3.
Ma gandeam sa o accesorizez cu niste stickere renault F1 team, dar nu stiu de unde sa le achizitionez...in rest toate bune, zilele urmatoare ma gandesc sa ii fac un photoshooting mai detaliat...pentru cine are nevoie de informatii asupra acestui model si motorizare, stau la dispozitie aici pe forum.. ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
dodopan11 |
![]()
|
![]() Automobilist Group: Members Posts: 204 Joined: 14 September 09 From: Bucareshit ![]() |
lasa stickerele, ca-s "boala grea" de posesor de megane.
![]() mai bine mai povesteste-ne aventurile cu don'soara de pe net ![]() felicitari de achizitie ! |
--------------------
ex - Renault
Megane 2 RS
2008 now - Renault Megane 3 RS 2014
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
geomvp2nite |
![]()
|
QUOTE(dodopan11 @ 15 Nov 2009, 12:58) lasa stickerele, ca-s "boala grea" de posesor de megane. ![]() mai bine mai povesteste-ne aventurile cu don'soara de pe net ![]() felicitari de achizitie ! minusuri: -ma enerveaza ca nu am si eu modelul nou de cdplayer, cel care afiseaza si numele melodiei si care are in + mp3 ![]() -am cativa greierasi la usi si unul la geamul din spate dreapta.(greierasii in usi sunt prezenti chiar si cand nu am maruntis in spatiile de depozitare ![]() probabil mai sunt, insa nu imi vin acum in minte... ![]() plusuri: -se tine excelent in curbe, mai ales ca sunt un sofer mai "agitat", "ii place si incet da' ii place si periculos" -pozitia la volan e excelenta(vizibilitate foarte buna fara sa arat la volan de parca as conduce un tir). -amortizoarele sunt super, abia daca simt craterele din bucuresti.(cu b mic, de la sila) Si ca o "peripetie", atunci cand am luat masina de la fostul propietar si ma indreptam spre un atelier ptr o revizie, rulam cu approx 90km/h cand vad venind din fata un bmw care vroia sa faca stanga pe o straduta. I-am dat faruri sa nu se bage, l-am si claxonat, degeaba. Se baga galant in travesarea strazii cand observa ca straduta pe care urma sa intre e blocata de alta masina, el ramanand in mijlocul drumului. A fost cea mai violenta frana din viata mea! ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
frumos meganelul, absolut superba culoarea. Sper sa aveti un mariaj cat mai fericit
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aL_iN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 October 09 From: Pitesti ![]() |
Casa de piatra
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
In ce luna a fost fabricata masina nu stii ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(geomvp2nite @ 15 Nov 2009, 00:45) Se mai lauda cu cauciucuri Dunlop pe 215 latime care o fac campioana incontestabila in curbe la 120km/h. anvelopele ar trebui sa fie pe 205, respectiv 205/55/r16. legat de stabilitate nu ma pot pronunta cu exactitate, ca eu am condus un megane 2 ph2, care dupa ce ca mai era sedan mai avea si pachetul de drumuri grele, ambele elemente care influenteaza mult stabilitatea ... in rau; ce iti pot spune e sa te astepti ca un focus, mazda3, golf sa te "faca" la capitolul asta... in rest s-o stapanesti sanatos si sanatoasa!! This post has been edited by slider2: 15 Nov 2009, 20:30 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Focusul si mazda poate,insa peste Golf 4 cel putin,este oricand!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu n-am zis golf4... dar oricum focus si mazda3 (ca la naiba sunt aceeasi masina) sunt peste la capitolul stabilitate.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cu anvelopele astea sigur e mai stabila ca un golf 5 cu cauciucuri standard
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
........... I-am dat faruri sa nu se bage ..............
De obicei cand "dai faruri" lumea se cam "baga" ..... ! This post has been edited by Villanueva: 15 Nov 2009, 21:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
multumesc tuturor pentru urari.
masinuta e cea mai stabila indiferent ce ziceti voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apoi @ villanueva: i-am dat faruri in disperare de cauza, bineinteles acestea fiind insotite si de semnale sonore. Fara suparare, dar daca voiam Focus imi luam focus(bineinteles sh, si nu cu atat de multe optiuni, pretul maxim ptr masina a fost in jur de 7000 euro; dar daca am dat peste meghy am facut si economie cu care am fost plecat prin Europa vara asta). De la ford, doar mondeo-ul cel vechi imi place tare mult; am avut ocazia sa stau intr-unul si trebuia sa imi iau binoclu sa il vad pe sofer, foarte spatioasa ![]() ![]() Mazda normal ca mi-ar fi placut, insa nu mazda 3, ci 6.(dar, low budget) In rest toate bune si frumoase, astazi seara am facut un drum dristor-militari-dristor sa imi conduc iubita acasa si in incercarea mea de a merge decent si de a nu depasi 80 km/h am reusit un consum de 8.8% ![]() Tot azi(hehe, azi am gandit mult, nu gluma) m-am gandit de niste planuri de viitor pentru meghy. Vreau sa ii pun si eu grila dintr-aceea cu patratele ca la rs, se poate cumpara doar grila sau trebuie sa schimb bara din fata?(nu vreau neaparat spoiler rs, doar grila aia smechera). Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa! P270909_13.03_01_.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 730 2.JPG ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 523 100_2394.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 709 P101009_12.41.JPG ( Size: 29.27k ) Number of downloads: 741 P151109_20.43.JPG ( Size: 21.59k ) Number of downloads: 790 LE: o sa ma uit maine sa vad luna in care a fost fabricata masina, si iti spun exact... LE 2: scaunele nu cred ca sunt sport ca am mai vazut la un megane, cu o echipare mult mai slaba decat a mea, insa fostul propietar asa se lauda... ![]() This post has been edited by geomvp2nite: 15 Nov 2009, 22:33 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
slider2 |
![]()
|
scaunele nu sunt sport, acestea regasindu-se doar pe variantele sport ale meganeului. au in schimb un suport lombar, si in functie de setarea lui te poti simti oarecum ca intr-un scaun scoica...
nu te supara de faza cu focusul, n-am zis ca meganeul tau nu e bun, ci doar am facut o afirmatie. intr-adevar e destul de stabil doar ca nu e campion cum ai zis tu ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane hb
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Scuze ca ma bag si eu ca "musca in c**u' calului" dar de ce iti pare acea cheita pe bord unde iti arata si consumul? Nu cumva vrea la service?
![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
ba da, probabil ca asta inseamna, insa deocamdata nu prea am timp din cauza facultatii...cel mai sigur peste o luna, doua o sa mearga la revizia de 110.000.
Daca altcineva stie de ce apare cheita acolo(poate e un motiv mai special in afara de cel de service) e liber sa zica. Mentionez CA Cheita clipeste. |
--------------------
renault
megane hb
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(geomvp2nite @ 16 Nov 2009, 17:47) m-am uitat astazi seara, insa nu stiu exact. Pe ele scrie SP SPORT 01, nu stiu daca asta e modelul. Dunlop SP Sport 01... Attached thumbnail(s) 1005.jpg ( Size: 444.33k ) Number of downloads: 769 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
exact...astea sunt;)
|
--------------------
renault
megane hb
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
dupa o saptamana mai aglomerata la facultate, revin.
Masinuta nu a primit nimic nou, deocamdata, nici macar o spalare ![]() In curand o sa faca si ea o baita si tot mai des mentionata sedinta foto + o pereche de grila de rs si un sticker personalizat pe care sper sa-l termin saptamana asta si apoi sa dau comanda la o tipografie. Revin, in limita timpului disponibil. Ps: aveti idee de unde imi iau si eu alt capacel pentru schimbator, acela gen vw cu treptele de viteza?. Multumesc anticipat! 100_2373.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 721 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
...
m1site.jpg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 645 m2site.jpg ( Size: 2.04mb ) Number of downloads: 364 m3site.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 318 m4site.jpg ( Size: 431.54k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(geomvp2nite @ 16 Nov 2009, 19:29) Daca altcineva stie de ce apare cheita acolo(poate e un motiv mai special in afara de cel de service) e liber sa zica. Mentionez CA Cheita clipeste. Acea cheita apare impreuna cu un alt martor ABS,Air-Bag etc si semnaleaza o problema cu acele componente Sau s-ar putea sa fie o eroare din CB care se poate sterge la o reprezentanta Renault |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Robrom |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 27 November 09 From: Galati ![]() |
Ai poze frumoase, si mai ales masina , Bravo!
|
--------------------
Honda
Civic
2007
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
revin dupa o perioada lunga de examene si examinari
![]() ![]() Ca faza tare, azi cand ma intorceam de la itp, la intersectia mall-ului Liberty Center am vrut sa fac stanga sa o iau spre unirii(nu stiu exact denumirea strazii, eu veneam dinspre trafic greu). Din sens opus o dacie berlina se incadrase si ea sa faca stanga. Eu, fiind mai jmecher(jmecher=prost), nu am mai ocolit centrul imaginar al intersectiei(stiu ca nu este obligatoriu, dar chiar am intrat o tzara pe contrasens) si l-am zgariat un pic pe cel din dacie("m-a furat" o groapa). Opresc la primul trotuar, dau avarii si il astept pe cel cu dacia. In schimb primul apare un taximetrist(tatal celui din dacie, care mergea odata cu el) si incepe un mare circ, cum ca dansul tocmai vine de la service, avand pretentia ca eu sa ii dau banii pentru reparatia(vopsirea barei). Intre timp apare si fiul dansului (cel cu dacia, pe care l-am acrosat) si cand ma uit la masina avea o zgarietura de 2 cm, vizibila doar de la 20 cm distanta. Ii spun domnului taximetrist ca nu ii platesc nimic, insa daca vrea putem face o constatare amiabila. El tot o tinea pe a lui ca nu si nu, sa ii dau bani(mai exact 250 ron) ca daca mergem la politie(eu i-am propus asta) o sa ma coste 250 amenda ca l-am lovit + 3 puncte la carnet + marirea pretului asigurarii. I-am spus ca nu ma intereseaza, mergem la politie, daca tot nu vrea pe cale amiabila. Atunci dansul a incercat sa ma bruscheze(m-a luat de guler) moment in care l-am avertizat ca sun la politie. Dupa ce s-a calmat am mers impreuna la politie la sectia de avarii usoare sector 5 (sau ceva de genu'). Rezultatul a fost urmatorul: eu nu m-am ales cu nicio amenda si niciun punct pe carnet, politistul de acolo facand o constatare amiabila.(taximen a plecat de acolo resemnat ca nu a incasat la negru niciun ban de la mine). Ca un never-to-forget al acestei aventuri, am ramas cu un gust amar asupra taximetristilor din Bucuresti si in general al faptului ca exista inca astfel de oameni(nu generalizati, ma refer la un caz izolat). In rest, numai de bine masina va primi in curand o toba finala si niste jante pentru cauciucurile de vara.Revin cand apar noutati. Imi cer scuze de postul prea lung. Sa auzim de bine! 100_3665.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 1118 100_3624.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 1119 100_3647.jpg ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 1084 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:19 |