cateva probleme, relanti, zgomot cutie
![]() ![]() ![]() |
cateva probleme, relanti, zgomot cutie
stanescuionut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 November 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
clima
2004
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
deci de la inceput
1.pentru viitorul bun al masini tale schimba treptele de viteza pe la 2500-3000 de ture 2. zmucitura este din cauza bieletei antirasturnare(vezi prima poza) trebuie schimbata urgent 3.relantiul nu sta din cauza corpului clapeta pe care trebuie sa il cureti si mai ales motorasul pas cu pas 4.atentie la benzina pe care o bagi dupa curatare baftaaa si multi ani masinei tale si fara evenimente 22 Nov 2009, 12:08: uite bieleta antirasturnare 22 Nov 2009, 12:09: pentru alte informatii ma gasesti la yd...nissan_nav74 This post has been edited by ramsen: 22 Nov 2009, 12:09 Attached thumbnail(s) Imagine0420.jpg ( Size: 175.11k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
stanescuionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 November 09 From: bucuresti ![]() |
de schimbat schimp peste 2500, dar in blocaj mai ales tre sa mergi ea la 1200-1300... si smuceste, mercy frumos
|
--------------------
solenza
clima
2004
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Stai linistit ca asa sumceste la toate, verifica bieletea sa nu aibe rupt cauciucul acela elastic, daca nu are nimic las-o asa.Ce spun eu e doar o parere daca tu vrei o poti schimba dar o sa se simta numai la buzunar.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si la mine zmuceste dar nu rau si nu am schimbat-o inca
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
Problema se incadreaza la capitolul "asa face toate"!Eu am schimbat bieletea antirasturnare si tot mai smunceste!Am auzit pe cineva cu o DSN care zicea ca a schimbat o bucsa la cutie dar nu stiu despre ce este vorba!multa bafta
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Dar aici eu cred ca mai si tine de sofer cum conduce masina respectiva
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Cam cat costa bieleta antirasturnare?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
vreo 120-140 lei deorigine,70 srl urile
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
e vorba de o bucsa de teflon ...
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
asta e cauciuc romanesc si dai un rezervor de combustibil pentru un fier rasucit cu doua bucati de cauciuc. Eu inca nu am probleme la dsn in legatura cu amortizoarele la motor vom vedea pe parcurs.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut
si eu am exact aceeasi problema ca tn, si anume pe la 1200 si putin sub 1200 rot/min masina imi smuceste, alaturi de un cloncanit specific tampoanelor alaturi de smucituri violente ale schimbatorului de viteze...cloncanitul pare a se auzi de la bieleta rasucita, dar eu acum 8 luni am schimbat-o, deci care sa fie cauza uzurii ei atat de accentuate intr-un termen asa de scurt? sa fie foarte proasta din fabrica? sa fie oare o problema de la cutia de viteze(acea zisa bucsa de teflon, sau poate o prindere de la cutie a cedat)? unde se afla acea bucsa de teflon de la cutie?...o poza ceva daca se poate se potriveste de la o alta masina acea bieleta anticplu?...ma gandesc ca de la vreo masina diesel ar tine mai mult(poate de clio, sau cea de slz diesel e mai rezistenta sau e aceeasi)? This post has been edited by canea_dragos: 3 Dec 2009, 16:33 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
nu ma ajuta si pe mine nimeni?...de 4 luni ma confrunt cu aceeasi problema....deja am inceput sa folosesc RATB-ul in locul masinii...pe langa ca ma calca pe nervi mi-e sa nu se strice ceva mai rau
repet..bieleta e schimbata acum vreo 8 luni si e de origine...cauciucul nu e rupt...tampoanele motor si ele sunt noi..au tot 8 luni.... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
pai ridica masina pe un elevator ceva sau o bordura te bagi pe burta si te uiti la aceea bieleta daca e rupt acel tampon ca in poza de mai sus si turatia se poate rezolva daca cureti motoras pas cu pas si e ok dupa bafta de unde esti locatie?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
canea_dragos |
![]()
|
tamponul de la bieleta nu rupt...m-am uitat la ea...desi se misca cam usor cu mana acea bieleta....are doar 8 luni bieleta
stiu ca MPP+corpul clapeta sa curata doar cand ai oscilatii de turatii...eu nu am asa ceva...parca cateodata fluctueaza cu pana in 50 rot/min...se vede daca stai cu ochii fix pe turometru si esti foarte atent.... Sunt din Prahova, oras Boldesti-Scaeni(10 km de Ploiesti) de fel...dar de 3 ani stau in Bucuresti in Lacul Tei This post has been edited by canea_dragos: 9 Dec 2009, 10:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:59 |