S.O.S. Rezervor!
![]() ![]() ![]() |
S.O.S. Rezervor!
JOHN123 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|||
trotineta |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 17 May 08 ![]() |
ESTE destul de simplu ce ai de facut ca sa fii sigur pe tine cel mai bine dai jos rezervorul si stii o treaba chiar daca nu prea este ft. comod pe caldura asta .BAFTA
|
--------------------
dacia
solenza
2004/1.9D
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
1.in portbagaj ai cumva o usa decupata in tabla?adika o gura de vizitare...daca ai asa ceva este floare la ureche...desfaci suruburile si ajungi la capacul ansamblu pompei de benzina, unde trebuie cu o cheie speciala sa desurubezi piulita aia mare si sa schimbi garnitura
2.acul de la indicatorul de benzina din ceasul de solenza il ai defect...si eu am avut asa ceva,cind faceam plinul arata ca am 12l iar cind ajungea sa am pe bune 12l in rezervor de acolo incepea sa imi indice bine...deci ceasul care indica benzina din rezervor este defect...uite din cauza asta am schimbat ceasurile de solenza cu unele de logan...bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Daca zici ca pe acolo iti curge pe sus,unde sunt niste fire, alea sunt de la pompa de benzina si probabil s-a fisurat capacul ala care tine pompa fixata in rezervor si cred ca din aceasta cauza nu iti mai indica bine.
p.s. si cum a zis colegu de la mai trebuie sa desfaci capacul cu o cheie speciala sau poti desface cum mi-au desfacut-o mie la service adica cu o curea de distributie, a strans-o cu un patent si a batut usor cu ciocanul in patent.bafta This post has been edited by Valy90: 10 Nov 2009, 18:21 |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut
verifica capacul rezervorului sa fie strans foarte bine, iar pompa de benzina sa "calce" etans pe garnitura de pe capac..poti verifica usor daca nu e etans apasand pe pompa in jus(indesand-o in rezervor) Asa am patit si yo tot la benzinarie, cand am facut plinul dupa ce am platit era balta sub masina..crezusem ca se sparsese rezervorul, dar de fapt nu era strans cat trebuie capacul.. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Multumesc pt. promptitudine si mai ales ca tocmai imi confirmarati ce speram si eu, cum ca n-ar fi fiind vorba de o fisura sau spartura; incepe sa se lamureasca astfel si consumul meu de peste 12 in oras. N-am decat sa pap benzina pana ajung pe rosu si apoi s-o duc in service, ca n-am garaj sa-l desfac eu si de-acum nu mai e vara...
![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Mai scria cineva mai demult ca-i curgea benzina pe la conducta cu cot de la buza de umplere.
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu am avut de lucru la pompa de la benzina si nu aveam usita in portbagaj pt a ajunge la pompa.....si decat sa dau rezervoru jos si sa desfac toate incheieturile alea.....care pe cand sa le pui la loc nu mai inchid etans... asa ca am facut usa acolo unde ii este locul in portbagaj...cu rezervoru la loc.... m-au trecut cateva randuri de ape pana am terminat gaura ....imi era frica sa nu ating rezervoru.... dar e destul de usor sa fac acea gaura ...rezervorul nu este lipit de partea de sus...asa ca se poate taia cu flexu cu atentie mareeee si nu mai dai rezervoru jos.....si faci o usa din tabla acolo si gata.
cel mai des poate curge benzina pe la surubul acela mare de sus....poate garnitura e stricata. sau chiar de ar fi crapat rezervoru.....se lipeste....la aceia care lipesc spoilere sparte....stiu sigur pt ca am gaurit un rezervor la un logan....si sa lipit si tine si acum This post has been edited by nenestean: 12 Nov 2009, 17:31 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
JOHN123 |
![]()
|
nenestean, masina din avataru' tau parca-i chiar a mea
![]() ![]() si mai e ceva ![]() ![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu mi-am cumparat o slz sh si nu am avut nevoie de asa ceva...depinde de norokul fiecaruia
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(JOHN123 @ 12 Nov 2009, 19:53) ce depresurizare ? deci n'ai treba sa umblii cu masina asa toata viata :-j doar va fi problema cand faci plinu deci de ma intrebai pe mine inainte sa iti iei solnita iti spuneam ca sa nu iti iei pana nu iti cumperi un flex o bormasina o trusa de chei din alea steluta incet incet alte chedere, silicon(ca poate o sa iti mai intre apa in masina) si etc etc ![]() si un aparat de sudura....era sa uit ![]() unde tai cu flexu....sudezi cu aparatu pe urma This post has been edited by nenestean: 12 Nov 2009, 19:55 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
JOHN123 |
![]()
|
da, mersi, n-am totusi de gand sa le iau pe toate: desi industria din oras a cam murit, mi-am amintit ca am vecini prevazatori , care-au mai pus de-oparte cate-o scula- asa, ca pentru vremuri grele
![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:54 |