Bec martor in bord!, Sunt nou si am nevoie de un raspuns!
![]() ![]() ![]() |
Bec martor in bord!, Sunt nou si am nevoie de un raspuns!
DooMFeaR |
![]()
|
||
![]() SuperNova Driver Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 08 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|||
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu e cumva cel de uzura placute de frana? Din cate tin minte ala e.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
DooMFeaR |
![]()
|
![]() SuperNova Driver Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 08 From: Tulcea ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Dacia SuperNova are senzor pentru asa ceva ? N-am umblat niciodata la frane. Adica nu am avut probleme!
This post has been edited by DooMFeaR: 15 Nov 2009, 23:43 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Da are!
![]() This post has been edited by AdrianSavu: 16 Nov 2009, 00:21 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
DooMFeaR |
![]()
|
Mersi mult pentru ajutor. Insa mai am o intrebare.... Pot circula cu ea in stadiul asta ? Am aprox. 200 km parcursi de cand s-a aprins becul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poti sa circuli linistit. Oricum senzorul ala este cam panarama si se aprinde aiurea de multe ori. Pentru linistea (si siguranta) ta poti sa te duci la un mecanic si sa ii rogi sa inspecteze vizual placutele de frana + discurile. Asta pentru a fii sigur ca mai poti circula. Daca chiar sunt tocite rau, atunci le schimbi si gata
![]() Succese |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
"Poti sa circuli linistit. Oricum senzorul ala este cam panarama si se aprinde aiurea de multe ori."
Asta nu e recomandare, mai ales ca vorbim de sistemul de franare. Asa a facut si tatal meu, si a mers pana becul sa stins si nu sa mai aprins, si ghici ce, acum am un disc ovalizat. Cand martorii de la placute si martori de la lichid frana se aprind, situatia trebuie remediata imediat, altfel risti in cazul tau sa iti cada placuta de frana si sa ramai fara frane. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
DooMFeaR |
![]()
|
Multumesc mult baieti! Am sa verific astazi... Raman dator
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Corect hacker, de aceea am si spus ca ar trebui totusi sa verifice placutele, dar de multe ori am observat ca se aprind aiurea. La mine s-a si rupt firul de la placutele din stanga, de bine ce era prins...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DooMFeaR |
![]()
|
Ms pt toti care m-au ajutat in rezolvarea problemei... O ultima intrebare! Cat costa la service schimbarea placutelor?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MAnopera e vreo 40 de lei. Poate gasesti si mai ieftin, asta e pret de reprezentanta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DooMFeaR |
![]()
|
Merci mult!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Europa
- TL-XX-XHM
|
|
Maskatu |
![]()
|
S-a rezolvat problema deci topic closed.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:05 |