Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 17 Nov 2009, 23:00) problema nu e la angajati. Ci la rahatii ce conduc sindicatele voastre. Pt ca va folosesc ca masa de manevra Ai dreptate, angajatii nu aveau nicio grija/problema dar cu toate acestea au intrat in greva. Eu nu cred ca 4253 de angajati intra in greva doar ca le spune unul sa intre, fara sa aiba motive. This post has been edited by ady77: 17 Nov 2009, 23:09 |
--------------------
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pardon eu nu sunt in greva pentru ca sunt la patron
![]() Nu e vb de represalii acum in nov venise data scadenta pentru negocieri salariale la metrorex, asa e in fiecare an. This post has been edited by Giurisici Fabian: 17 Nov 2009, 23:08 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Giurisici Fabian @ 17 Nov 2009, 22:59) Pai si daca l-ar avea de 3600ron e putin la ce raspundere au, gandestete ca ai in spatele tau 100 sau 200 de persoane. da ce ma, e kenian maratonist? cum zicea cineva mai devreme, raspunderea polii. are trafic nebun in fata? soferi cretini care ii taie fatsa? intersectii blocate? semafoare mii? mai dadeau din gura ca sa nu adoarma, "atentie urmeaza statia coiu cu peronu la stanga", acu parca sunt inregistrate astea, ca cereau spor de corzi vocale belite. pai daca un gigel dasta ia 3600, un vatman cat sa merite? fo 7000? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Chestia ca le pasa doar de jocul lor. Daca aveau putin bun simt , isi aduceau aminte ca greva de genul - nu muncim pana la 16:00 si dupa aia muncim ca sa asiguram 1/3- a fost declarata ilegala in 2005.
Iii doare la basca de abonamentele si biletele noastre. Daca aveau putin bun simt , chiar continuand sa interpreteze legea cum vrea casheta lor , puteau sa asigure acea treime de la 6 dimineata. Niste scarbe! |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
aphophis |
![]()
|
si anul trecut in perioada asta au avut loc alegeri
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ma duc sa ma culc. Eu maine ma duc la munca, nu-s in greva
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Grecule, lasa fatmanii, da un medic cat plua noastra sa mai merite daca astia i-au 3600 lei doar sa beleasca ochii in tunelu ala toata ziua?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai inseamna ca au lideri sindicali destepti, ca in perioada dinaintea alegerilor obtii mai usor ceea ce iti doresti.
|
--------------------
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Nov 2009, 00:09) da ce ma, e kenian maratonist? cum zicea cineva mai devreme, raspunderea polii. are trafic nebun in fata? soferi cretini care ii taie fatsa? intersectii blocate? semafoare mii? mai dadeau din gura ca sa nu adoarma, "atentie urmeaza statia coiu cu peronu la stanga", acu parca sunt inregistrate astea, ca cereau spor de corzi vocale belite. pai daca un gigel dasta ia 3600, un vatman cat sa merite? fo 7000? ti se pare simplu nu...mi-ar place sa ai ocazia sa stai o zi in scaunul ala din fata si dupa aia nu cred ca mai gandesti asa. Noapte buna!! si sa plecati devreme maine. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
aphophis |
![]()
|
apropo: ala de a declansat greva, pesedistul lu' peste de prajit, e de parere ca ministrul mentine greva la metrou. Oricum gura pacatosului adevar graieste:
QUOTE Noi avem o structura bine pusa la punct ![]() http://www.ziaruldeiasi.ro/vnn?bcpid=37836...tid=50875495001 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(misu78 @ 17 Nov 2009, 19:50) Tu stii ce vorbesti? Eu cred ca nu! Presupun ca esti dintre aceeia care se pricep la toate dar la nimic concret. Sau ai auzit si tu la un prieten si vrei sa ne informezi si pe noi? Sporul de radiatii... stii ce este? Stii pentru ce se acorda? Ai vazut vreodata pe cineva care a lucrat cu radiatii electromagnetice(stii ce sunt alea?) 5 zile, 8 ore pe zii? NU! Atunci de ce ii bagi pe toti in aceeasi oala? Ai vazut vreodata cum arata iarba de sub o antena parabolica ce emite unde in troposfera cum arata? NU! Si? De ce comentezi? Ai vazut vreodata cum arata un camp de antene instalat pe 1 ha(de la o singura statie radio)? Te-ai plimbat vreodata cu neonul in mana prin el sa vezi cum se aprinde de la radiatiile electromagnetice? Pai daca nu..... de ce vorbesti? De ce ii bagi pe toti in aceeasi oala? Poate ca unii iau spor de radiatii pe bune! DA EU IAU SPOR DE RADIATII PE BUNE! NU CA ALTII. Prietene, mai tempereaza-te un pic in afirmatii, ca nu am stat in aceeasi banca la facultate. In legatura cu ce am vazut eu, n-ai de unde sa stii, asa ca nu mai face afirmatii gratuite (si de altfel total aiurea). Sau crezi ca daca te-ai plimbat ca Darth Vader cu neonul in lanul de parabolice ti-a crescut nivelul de inteligenta de la radiatiile electromagnetice si acum vii sa ne dai noua lectii pe forum. Asa, ca sa dormi tu linistit, afla ca lucrez in mediu cu radiatii electromagnetice, cu frecvente de la 800 MHz la 4 Ghz. 5 zile din 7, uneori 6, de la 8 la 10 sau 12 ore pe zi. Asta ca sa fie semnal la mobil si sa aiba internet wireless toti semidoctii ca sa poata refula pe forumuri. Si NU IAU SPOR DE RADIATII, dar nu fac pe martirul stand sub antene sau plimbandu-ma printre ele cu neonul ca apoi sa vin sa fac plua mare pe forum. Noi cand intervenim la antene prima data le oprim. In incheiere, il citez din nou, cu placere, pe Marty: "De la capacitatea intelectuala de a citi si pina la capacitatea intelectuala de a intelege cele citite, unii dintre noi mai au o cale f. lunga de strabatut!" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate imi explica si mie cineva ce raspundere are aia care da cartele in sictir ?! Raspunde daca vinde o cartela de 10 calatorii la pret de 2?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
are spor de ghereta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 18 Nov 2009, 00:20) apropo: ala de a declansat greva, pesedistul lu' peste de prajit, e de parere ca ministrul mentine greva la metrou. Oricum gura pacatosului adevar graieste: http://www.ziaruldeiasi.ro/vnn?bcpi...tid=50875495001 eu sunt profund miscat de grija pe care o poarta moldovenii metroului... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@StefanT: are spor de sictir
This post has been edited by marksman: 17 Nov 2009, 23:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
@vulture , doamne feri, saptamana asta si saptamana trecuta geonel a lucrat din greu la imaginea de prostanac. intai confruntarea aia in care se lauda ca il face muci pe marinar, la care nu a venit (pe sistemul: "luati-l bah de pe mine, ca daca apuc sa ma ridic, arsice il fac" ), apoi miscarea asta de rahat a sefului sindical psd-ist
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
geoana e sex-symbol, nuva legati de el, da?
QUOTE Mircea Geoana: In Rusia, am avut contacte in zona Presedintiei si a administratiei premierului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si daca iese basexu, nu tot ala o sa fie lider de sindicat? creere spalate de pedele, care striga pesedeul e de vina
![]() Iasul a supravietuit secole fara maetrou, si uite ce multi, tineri si sanatosi sunt moldovenii. Bine, daca n-ar fi fost pesedeul, acum era metrou la Iasi. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 18 Nov 2009, 00:12) si uite ce multi, tineri si sanatosi sunt moldovenii miai futut seara ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE Greva la metrou, contestata in justitie! Juristii Ministerului Transporturilor sustin ca grevistii Metreorex ar fi trebuit sa mentina in circulatie 1 tren din 3 si nu sa opreasca activitatea, mai ales in cel mai aglomerat interval orar al zilei, 7.00 - 16.00. Conducerea Metrorex a solicitat Tribunalului Bucuresti sa ia in discutie legalitatea grevei, iar la Curtea de Apel suspendarea acesteia. Termenul de judecata a fost stabilit pentru miercuri. Nu este prima data cand Ministerul Transporturilor contesta in justitie un protest al salariatilor de la metrou. S-a mai intamplat in 2005, cand greva a fost declarata ilegala. Insa dupa doua zile care i-au costat nervi, timp si bani pe bucuresteni. Nicio garnitura nu s-a pus in miscare pana la ora 16:00 si asta nu doar pentru o zi, ci pe termen nelimitat, avertizeaza sindicalistii. Cei 4.600 de salariati cer majorarea salariilor cu 20% si renegocierea contractului colectiv de munca, dar negocierile cu Ministerul Transporturilor nu au dus la niciun rezultat. Desi incaseaza doar 165 de milioane de lei din bilete si abonamente, de doua ori mai multi bani merg la salariati. O leafa medie la Metrorex este de 2.600 de lei lunar. Pierderile estimate de Metrorex in urma grevei sunt de 200.000 de lei pe zi. De precizat este ca jumatate din bugetul de 650 de milioane de lei al Metrorex vine prin subventii de la stat. Ministrul Radu Berceanu chiar a vorbit despre "santaj politic", si le-a sugerat sa mai astepte o luna, pana va fi instalat un nou guvern si va fi votat bugetul pe 2010. Greva generala care a inceput marti este a sasea de la metrou. Cel mai lung dintre proteste a fost in 1996 si a durat 12 zile. Sursa: StirileProTV.ro Saracutii de ei, acum inteleg de ce fac greva si vor sa fim solidari cu ei (culmea tupeului) ca doar "nu o sa crapam" ca sa citez un co-forumist: QUOTE(Manuel @ 16 Nov 2009, 23:42) ![]() ![]() ![]() QUOTE(aphophis @ 18 Nov 2009, 01:10) @vulture , doamne feri, saptamana asta si saptamana trecuta geonel a lucrat din greu la imaginea de prostanac. intai confruntarea aia in care se lauda ca il face muci pe marinar, la care nu a venit (pe sistemul: "luati-l bah de pe mine, ca daca apuc sa ma ridic, arsice il fac" ), apoi miscarea asta de rahat a sefului sindical psd-ist Bre, io n-am nimic impotriva cu asta atat timp cat nu ne afecteaza pe noi toti! ![]() ![]() ![]() QUOTE(Markos @ 18 Nov 2009, 01:12) Bre, Nea Zorba, numai tu puteai sa scoti o "perla" ca asta! ![]() Ti-am mai zis: intr-o zi o sa ai pe cineva pe constiinta care a murit de ras! ![]() QUOTE(Markos @ 18 Nov 2009, 01:13) O fi folosit vreun citat din Voronin! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 18 Nov 2009, 00:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 23:01) Bine domle, inseamna ca ca la un doctor ar trebui un salariu de aprox 60 de mil. Corect? Nu am nimic cu veniturile voastre, cu meseria voastra, nu sunt invidios, nu mor de foame, am un salariu cu mult peste medie. Dar nu imi place ca va lacomiti si uitati ca e criza. da cit are un doctor salariul , asa de curiozitate , cu spaga cu tot (in spital mai mor oameni chiar si dupa ce ia doctorul spaga ) ca mie nu imi da spaga sa repar ce repar si am grija ca in cazul in care am gresit am belit-o, oare citi din voi ar vrea sa lucreze in situatii unde tensiunea de prin preajma este undeva pe la 900V , se baga cineva la o reparatie ii furnizez setul de scheme , ceva detalii gasiti aici ce s-ar intimpla daca cineva uita sa stringa un surub pe la un cablu gros? <span class='edit'>18 Nov 2009, 01:19:</span> QUOTE(MadHawk1 @ 18 Nov 2009, 00:14) ca tot veni vorba ![]() This post has been edited by bygy007: 18 Nov 2009, 02:21 Attached thumbnail(s) geoana.jpg ( Size: 39.13k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Scuza-ma dar tu mai si citesti ceea ce postezi?
![]() Acum ce ati dori? Ca toti "neica nimeni" cu cine stie ce scoala profesionala sa fie platiti cu 3000 - 4000 RON? Ar fi suficient pentru un absolvent de scoala profesionala? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 18 Nov 2009, 01:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ideea era de complexitatea instalatiilor si citi ar reusi ceva chiar si cu schema in mina
si da am liceul nu scoala profesionala ![]() am editat , sper ca se intelege acum (de oboseala, am fost la munca) This post has been edited by bygy007: 18 Nov 2009, 02:20 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:40 |