Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
l-au dresat inteligent, de platit il platesc prost
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunteti siguri ca il platesc?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea, vine el cu bani de-acasa sii ii plateste pe aia de la Reno ca sa-l tina. Sta acolo doar ca sa dea bine la CV.
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa nu exageram, sa zicem ca aia se fac ca il platesc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Scarbele, continua in a-si etala tupeul !
![]() QUOTE Metrorex face recurs la inceputul saptamanii viitoare Sindicalistii de la metrou vor face recurs la inceputul saptamanii viitoare, contestand decizia Tribunalului Bucuresti de miercuri, care a decis ca greva este nelegala, a declarat joi, liderul de sindicat al Uniunii Sindicale Libere Metrou (USLM), Ion Radoi. Secretarul general al USLM, Florian Crisu, a afirmat miercuri ca sindicatele au la dispozitie 10 zile pentru a face recurs, si ca se va negocia in continuare semnarea contractului colectiv de munca. Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, a afirmat joi ca decizia tribunalului a fost corecta, iar din 2010 se va negocia un nou contract de munca, urmand ca angajatii Metrorex sa isi primeasca salariile pe cele doua luni, noiembrie si decembrie, conform contractului care a expirat la 1 noiembrie 2009. "A fost o decizie corecta a TMB, pentru ca nu se mai putea continua cu aceasta greva. Speram sa dezamorsam conflictul, iar salariatii Metrorex isi vor primi salariile pe cele doua luni, noimebrie si decembrie, cu sumele pe care le-au avut in contractul care a expirat la 1 noiembrie. Din 2010 vom negocia un nou contract colectiv de munca", a declarat joi Gheorghe Uriste, directorul general al Metrorex. Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, sa admita actiunea Metrorex si sa constate nelegalitatea grevei sindicalistilor de la metrou, dispunand totodata incetarea de indata a grevei. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Joi dimineata Curtea de Apel Bucuresti urma sa se pronunte in legatura cu suspendarea sau continuarea grevei, insa aceasta actiune a ramas fara obiect. Florian Crisu, declara, marti, ca angajatii Metrorex vor relua greva generala in preajma sarbatorilor de iarna daca instanta va decide suspendarea actualului protest. Crisu a precizat ca angajatii de la metrou, care au intrat in greva marti dimineata, nu vor fi platiti, iar abonamentele calatorilor vor fi prelungite cu un numar de zile egal cu zilele de greva. Sursa: ziare.com 19 Nov 2009, 17:27: QUOTE Pipota lui Ion Rădoi de Ion Cristoiu Unii susțin însă că Ion Rădoi n-are nici o legătură cu sindicaliștii. Cu lumea celor care trag la șaibă pentru o biată bucată de pâine. Ei spun că Ion Rădoi e un politician. Sub acest titlu am publicat în Evenimentul zilei de la 7 februarie 1996 un comentariu despre decizia liderului sindical de la Metrou, Ion Rădoi, de a declanșa o grevă. "La mahala, dacă îi spui unei țațe că i se vede, prin capotul desfăcut, buricul indecent, ea nu se încheie la nasturi, roșind c-ai surprins-o în delict de neglijență, ci, înfigându-și mâinile în șold, se oțărăște la tine. Dacă ești femeie, te face curvă. Dacă ești bărbat, bețiv ordinar. Am mai scris că politica românească nu e decât o simplă aducere a mahalalei de pe maidanul de la marginea urbei pe cel din centru. Ca și în mahalaua propriu-zisă, în mahalaua politică autohtonă, populată de frizeri cântăreți la mandolina electorală și vânjoși care gândesc cu bicepșii, dacă-i faci o observație de bun-simț cuiva, acesta nu-și coboară iute ochii la prohab, să vadă dacă, într-adevăr, nu l-a uitat rânjit la ieșirea de la toaletă, ci se năpustește asupra ta să te spurce. Dacă e de la Putere, te taxează rapid că ești vândut Opoziției. Dacă e din Opoziție, îți aruncă din vârful limbii, înalt disprețuitor (de parcă a fi în opoziție îți dă de la sine temei să te crezi superior tuturora), c-ai trecut de partea Puterii. Nomenclatorul postdecembrist ni-l evidențiază pe Ion Rădoi la capitolul lider sindical. Domnia-sa e șeful Uniunii Sindicatelor Libere Metrou. Unii susțin însă că Ion Rădoi n-are nici o legătură cu sindicaliștii. Cu lumea celor care trag la șaibă pentru o biată bucată de pâine. Ei spun că Ion Rădoi e un politician. Și aduc drept argumente multe dintre faptele sale care pot fi înscrise mai degrabă la capitolul jocuri politice dubioase decât la cel intitulat luptă sindicală cinstită. N-am luat în serios aceste șoapte publicistice. Știam că interesații în a pune pe butuci mișcarea sindicală din România trag din buzunare, cu iuțeala cu care cartoforul scoate asul din mânecă, eticheta de jocuri politice dubioase pentru a o lipi, cu scuipatul de rigoare, pe fruntea unor lideri sindicali în clipa când aceștia inițiază și conduc mișcări revendicative. De aceea, i-am sprijinit din răsputeri pe sindicaliștii de la Metrou, conduși de Ion Rădoi, ori de câte ori, ajunși cu cuțitul la os, au apelat la forma de luptă sindicală numită grevă. Mai zilele trecute, Ion Rădoi a anunțat însă cu mare huiet, la o conferință de presă, punerea la cale a unei greve a metroului bucureștean. Luând în considerare lipsa de dramatism a motivului (Guvernul n-a respectat Protocolul), dar mai ales catastrofa pe care ar reprezenta-o pentru zecile de mii de bucureșteni oprirea metroului pe o asemenea urgie a iernii, m-am gândit că liderul Uniunii Sindicatelor Libere Metrou e pe cale să facă o mișcare greșită. Că impactul grevei în opinia publică s-ar răsfrânge negativ nu numai asupra rezultatului final al mișcării de protest, dar și asupra ideii de grevă, de protest sindical, de mișcare sindicală și, în cele din urmă, de democrație. Am fost și sunt convins că, alături de presa independentă și de Opoziție, mișcarea sindicală e una dintre piesele de bază ale mașinăriei care într-o democrație autentică are menirea de a ține Puterea în limitele vitezei legale. Fără această mașinărie a permanentei supravegheri, Puterea ar lua-o razna la vale și nu s-ar mai opri decât în momentul exploziei sociale. De aceea, m-am străduit, ca și în cazul Opoziției, ca și în cel al presei independente, să atrag atenția sindicatelor în clipa în care am considerat că greșesc. Zicându-mi că prin asta îmi aduc și eu modesta mea contribuție la afirmarea în România de azi a unei mișcări sindicale solide, eficiente, în stare să țină Puterea sub control. Sub acest semn, la aflarea veștii că Ion Rădoi pune de-o oprire a metroului pe o asemenea vreme câinoasă, mi-am îngăduit, sub forma unei scrisori deschise, să-i atrag amical atenția că e o greșeală. Un altul, citind argumentele mele, care nu erau decât cele ale bunului-simț, ar fi căzut pe gânduri, întrebându-se o clipă dacă n-aveam cumva dreptate. Un altul, nu însă Ion Rădoi. Drept urmare, m-am trezit de la domnia-sa cu o scrisoare insultătoare, respirând de la un capăt la altul aroganță ciocoiască, împreună cu somația de a o publica în Evenimentul zilei în locul editorialului. Demn locuitor al mahalalei noastre politice, Ion Rădoi nu pregetă a răspunde la observațiile mele (blânde, dacă mă gândesc la cât de veninos am putut fi cu alții!), cu acuzația că m-am dat cu Puterea. Mai mult, continuându-și cu brio deraierea, Ion Rădoi susține pur și simplu că scrisoarea mea și-a propus să-i instige pe călători împotriva lucrătorilor Metroului și a Președintelui (atenție, Ion Rădoi se consideră Președinte cu p mare) USL Metrou. O asemenea reacție ar trebui să mă oblige la a da crezare șoaptelor despre jocurile politice pe care le face Ion Rădoi sub acoperire (ca să mă exprim în termeni de specialitate) de lider sindical. Înțelegător însă cu rătăcirile firii umane, eu însă cred că altul e motivul incalificabilului răspuns al lui Ion Rădoi. Domnia-sa a luat în serios un articol prin care un autor ratat de scheciuri, plătit cu ziua, îl îndemna să nu țină cont de avertismentul meu și să facă grevă. Consumând din greșeală punctul de vedere al editorialistului înjghebat în pripă, lui Ion Rădoi i s-a umflat pipota. În aceste condiții, nefiind medic, mă abțin să-i dau vreun sfat." Au trecut de atunci aproape 14 ani. Ion Rădoi e mai bătrân și mai bogat. În plus, e lider PSD (face politică pe față, așadar), după ce a fost de două ori parlamentar al respectivului partid. Continuă să facă pună la cale greve la Metrou precum cea din aceste zile. Tot din cauza pipotei! Sursa: jurnalul.ro This post has been edited by MadHawk1: 19 Nov 2009, 16:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
MadHawk1 esti offtopic
![]() |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Bai, ma leshi?
![]() Atata ura si scarba am prins pe jegosii astia ordinari, ca nu pot exprima fara sa-mi iau ban! ![]() ![]() ![]() 19 Nov 2009, 18:15: QUOTE(ArtVandelay @ 19 Nov 2009, 15:31) 13zwo0i.jpg Problema nu e ca nu stiu sa il fac, doar ca nu imi da cat trebuie. si vreau sa stiu daca am gresit pana acum la calculul datelor care se introduc acolo, sau nu calculez eu cum trebuie Dau beri virtuale ![]() QUOTE(Markos @ 19 Nov 2009, 15:56) ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 19 Nov 2009, 17:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Sincer m-am cam saturat de stiri.
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
de ce? Nu iese antonescu presedinte?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Aha. Multzam pentru rezumat.
|
--------------------
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Nu ai pentru ce!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Aseara au dat la stiri pe papagalii de la Metrorex cum il fluierau pe Boc. Mie nu imi place Boc deloc, da ma gandesc ca nesimtitii aia ar fii trebuit sa aiba respect fata de faptul ca primul ministru asa suspendat cum e el reprezinta guvernul Romaniei. Pai bine mah ghertoilor care vreti sa traiti pe banii nostrii nu vreti voi sa va faceti firma voastra privata si sa nu mai cereti bani in detrimentul sanatatii sau invatamantului. A se face distinctia intre ciocanarul de roti care isi ia banutii putini muncind prin galerii si nesimtitii aia de se dau lideri de opinie and shit
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca stau la masa cu Radoi, ce fel de caractere crezi ca sunt.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu e cu suparare, ca vad lumea informata pe aici, mi-ar putea spune si mie cineva ce lectie le-au dat bucurestenii la aia de la metrorect?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
Au mers cu autobuzul
![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
Bun, da' lectia de care vorbeste boc cu atata emfaza, si pe care lumea o ia drept buna, care este in fapt? Ceva concret, ma refer.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Asa se spune politicos ca si-au luat la injuraturi si
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Asta ai inteles tu? Ca injuratura = o lectie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Se vede ca nu ai habar de notiunea de "gluma"!
![]() Este evident ca nu a existat nicio "lectie" administrata de bucuresteni! Nici nu am avea cum! ![]() Solutia ar fi concedierea jigodiilor (vezi exemplul dat de Reagan)! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 20 Nov 2009, 16:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
(sters datorita faptului ca a disparut post-area lui DragosP si in lipsa acestuia nu ar mai fi avut sens)
![]() This post has been edited by MadHawk1: 20 Nov 2009, 16:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 20 Nov 2009, 15:32) (sters datorita faptului ca a disparut post-area lui DragosP si in lipsa acestuia nu ar mai fi avut sens) ![]() Da' ce taică? Am dispărut eu sau postul meu? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci avind in vedere ca vestile sint destul de negre , este normal sa fiu de acord cu cei de la metrorex cu greva si sa ii sustin deoarece salariul meu (datorita contractului colectiv semnat de societatea la care lucrez stipuleaza ca noi sa avem acelasi salariu cu cei de la metrorex (traducere: daca le dau lor sint obligati sa ne dea si noua
![]() ![]() deci cine este de vina pina la urma?? This post has been edited by bygy007: 20 Nov 2009, 21:33 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 12:58 |