Timisoara - preturi chirii, another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Timisoara - preturi chirii, another shite topic by Marty
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-ai ales orasul potrivit, în Galati/Braila te scoti mai ieftin.
de Vaslui nici nu mai zic... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La Vaslui am auzit ca-i vama la intrare. Sta Manuel si vamuieste pe toti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In ce domeniu bre?
Interviul adica. This post has been edited by Merced: 21 Sep 2010, 13:32 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
In domeniul in care activez eu. NU era clar?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu habar n-am care-i ala, ca altfel nu intrebam.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
paznic la aeroport?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceva cu zburatoare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Paralelismul intrinsec si latura deontologica a culturii dovlecilor in cultura aztecilor.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Eu credeam ca esti stewardesa, la fizicul tau de viespe.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Shh, e in interviu acum. Sa-i tinem pumnii. Pe criza asta cred ca se muta la Biguta in gazda.
![]() This post has been edited by Merced: 21 Sep 2010, 13:58 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu c'ar fi prma oara, sa vezi cum vine bigutsa de ten'jura, il injuri inapoi, si tot tu iei ban ca iti pui mintea, el e defavorizat si scapa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Sep 2010, 13:58) Pai am dat un interviu de vreo ora azi. La telefon! Ma intreba cam in ce range sa se inscrie cu salariul si eu habar n-am de chirii si de celelalte costuri pe acolo. Nu stiu unde voi sta (daca va fi sa ajung acolo) hence nu stiu cit voi da pe chirie, utilitati si cita benzina voi consuma. Macar la benzol n-ai ce sa te ingrijorezi, ca n-o sa fie consumuri de bucale. Daca lucrezi la zii eerport, poate ti-ar fi chiar mai usor sa-ti cauti chirie in zona torontalului/aradului/lipovei, de unde poti iesi iute pe soseaua de centura care merge pana la aeroport, si scapi de traficul de dimineata. In plus, in zonele astea, s-ar putea sa fie mai lejereanu cu chiriile, ca e mai departe de facultati. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
I-auzi, se duce la kog in gazda.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
misto, or sa repare împreuna la dacia aia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Da, parca-i vad deja.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
poate ii punem si aripi
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
si kerosen în rezervor, sa scoata flacari!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Isi face Mutu fabrica de dozatoare la mine-n sat?
![]() This post has been edited by bion: 21 Sep 2010, 19:35 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Marty, daca vrei sa fii aproape de airport, pot sa ma interesez de preturile din cartierul aferent. De acolo faci maxim 1 km pana la job. E nasol in schimb ca esti departe de centru.
Da si tu un MP daca vrei detalii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
PAi acu's la vreo 2 km. de munca, ma duc pejo. Ilujan, stai sa iasa ceva, dupa aia ma apuc de cautat. Merci oricum!
This post has been edited by Marty: 22 Sep 2010, 07:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:44 |