DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Usi fara manere

aalinte
post 21 Jul 2010, 14:51
Post #31

membru pasionat de daciute vechi

Group: Members

ARR-ul nu are treaba cu starea tehnica a autovehicolului.
ARR- Autoritatea Rutiera Romana - se ocupa cu eliberarea de licente de transport, incarcatura autocamioanelor, taxe de drum,etc.
ARR-ul poate sa opreasca masini in trafic si sa controleze existenta rovinietei(asta la turisme), iar la utilitare pentru diagrame tahograf, licente de transport si altele.
RAR- Registrul Auto Roman - are competenta de a opri autovehiculele in trafic si de a efectua inspectia tehnica.
CONCLUZIE: Daca aveti rovinieta platita nu va speriati de ARR. RAR-ul este dusmanul daciotilor pe drumurile publice.

--------------------
dacia,opel 1304,astra G 1998 izoterma,2004 1,7CDTI - il-03-tzt; il-03-mhr
papucar
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
G I M
post 21 Jul 2010, 22:08
Post #32

Membru cu indemanare

From: Brasov

Cred ca a vrut sa zica RAR-ul, ar fi bine daca ar sta la fiecare colt de stranda, nu cred ca ar mai fi atatea cazane pe drum.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
+
bv-08-fgm
post 21 Jul 2010, 22:36
Post #33

Old School Mother Fucker

neagu nu mai fi asa de rau ca daca ar fi dupa lege si vrea R.A.R-u fac pariu cu tine ca si tie iti gaseste ceva la a ta,un prieten are un VW Vento din '98 si are 90.000 km(reali) a mers cu ea acu 2 sapt ia facut itp-u si singurul lucru de care a putut sa se lege a fot pozitia fata acre ia bagat motiv ca nu ard amandoua egal(un motiv prostesc dupa parerea mea) si totusi la intors inapoi cu motivul acela si cum a vrut fara spaga sa faca itpu a inlocuit si acele becuri.

Deci concluzia,la o masina veche daca i se pune lor pata tot iti gaseste ceva smile.gif)

--------------------
Dacia 1310 1996 - BV-91-FGM,1.4
VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI
+
Ciorapel
post 21 Jul 2010, 22:50
Post #34

Membru autentic

Eu am mașina din iulie 2004, si acum, în octombrie trebuie să fac ITP-ul ... Mașina nu are punct de rugină, are catalizator, țin frănele perfect, farurile nu bat în copac etc. GARANTEZ că nu iau ITP-ul fără șpagă.. GARANTEZ !

P.s. Ca să fim ontopic : ”Ce faci dacă ți se arde acutatorul (a.k.a. motorașul care îți deschide ușa) ?”.

--------------------
r m 2
+
G I M
post 21 Jul 2010, 23:27
Post #35

Membru cu indemanare

bv-08-fgm daca ai masina stas dar esti bou vagon, da, te face.
Auzi, prietenul asta al tau cu vento este pescar? Ce scria in fisa de revenire? Un bec mai prost ca altu'?
Acum vreo luna mergeam spre Campina si pe la Nistoresti l-am prins din urma pe unu cu un vw ( dubita) cand l-am vazut de la departare am crezut ca a luat foc, cand m-am apropiat de el am observat ca fumul ala iesea de pe toba...daca il prindea pala raru ii lua tot, de la talon pana la cartea de alegator, nici nu bicicleta nu mai avea voie sa circule.
@Ciorapel, sparge geamu tu nu ai auzit? Geamuri sunt cu sutele la dezmembrari...sau isi mai monteaza un actuator de rezerva radmasa.gif

This post has been edited by Neagu Ionut: 21 Jul 2010, 23:30

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
bv-08-fgm
post 22 Jul 2010, 10:25
Post #36

Old School Mother Fucker

pai cred ca nu se pune doar pe o usa,deci il folosesti pe cel din dreapta sa intri smile.gif) (neagu sa incheiem subiectu ca am deviat de la tema propriu zisa)

--------------------
Dacia 1310 1996 - BV-91-FGM,1.4
VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI
+
G I M
post 22 Jul 2010, 13:35
Post #37

Membru cu indemanare

Daca se buleste cel principal, de la usa soferului pa deschidere. Cel cu 5 fire are un contact care le actioneaza si pe celelalte.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 15:06
Forum Renault