Cadoul otravit, DigiMobil
![]() ![]() ![]() |
Cadoul otravit, DigiMobil
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Alt gen de problema:
Am digi-mobil de aproape 2 ani si pentru ca nu prea mai merge cum trebuie iar baietii nu specifica in contract ca aparatele cu probleme le vor inlocui moka(si bateria s-a dus!)as vrea sa reziliez respectivul contract,contract in care se spune ca doar in primul respectiv al doilea an se platesc 45/30euro pt.aparat!Cum se procedeaza si cine stie cat de adevarat este ca nu se mai plateste nimic dupa cei 2 ani de contract? Multumiri anticipate! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Scrie in contract, in actul aditional pe care l-ai semnat cand ti-au dat digimobilul, ca ti-ai prelungit contractul de telefonie cu doi ani de la data semnarii. Dar mobilul in sine trebuie sa-l predai la reziliere, nu e proprietatea ta.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Funny |
![]()
|
Da,asta am inteles-o,dar cum fac ca dupa scurgerea perioadei contractuale de doi ani sa le returnez mobilul+simul fara sa platesc nimic,in contract nu se specifica ce clauze sunt dupa cei doi ani?
|
--------------------
Dividae
et
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Te prezinti acolo unde ai facut contractul cu mobilul intr-o mana si buletinul in cealalta si le spui ca nu-ti mai trebuie mobilul, si vrei sa reziliezi contractul respectiv. Asigura-te ca don'soara aia e trezita si intelege ce spui, sa-ti rezilieze numai contractul de mobil, nu si cele de net/tel/catv.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Orice modificare se poate face doar in primele 15 zile ale lunii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Funny |
![]()
|
Multumesc frumos!
|
--------------------
Dividae
et
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Că tot înjură lumea RDS p-acilea...
Dacă dețineți abonament internet FiberLink2 sau CableLink2 (39 RON) puteți merge să ridicați gratuit un modem usb pentru internet mobil. Abonamentul lunar e gratuit, modemul e gratuit, în custodie. Viteza de download ajunge la 7.2Mbps (se pare că sunt 2 modele de modem disponibile, unul de 3.6 și celălalt capabil de 7.2Mbps), trafic nelimitat, dar la depășirea a 3GB transferați viteza scade la 128kbps download / 64kbps upload). Prin urmare, cei care înjură RDS ar trebui întâi să caute ceva similar la concurență... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu e gratuit, te costa 10 lei in plus lunar, pentru abonamentul de 9€. pentru abonamentele mai mari e gratis
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
si chiar si cu 10 lei in plus e mai bine decat sa faci abonament la voma sau orangi
![]() |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ete na...
E 10 RON dacă ai abonametul de net de 28 RON. La abonamentul de 39 RON e GRATUIT. Altfel nu îl luam, că mai am un vodafone de vreo 10 euro pe lună... |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu calculasem bine, credeam ca ala de 9€ e 39 lei. eu platesc aproape 60 cu tot cu telefon si tv
oricum nu exista ceva mai bun la ora actuala, asta e clar |
--------------------
Ford
focus
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
bad post
This post has been edited by Merced: 13 Dec 2009, 18:57 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu am de 39 ron, fara TV, daca ma duc, imi dau modemul?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
din cate stiu trebuie sa suni intai sa te inscrii sau ceva de genul asta, nu stiu daca te duci si ti-l da pe loc
http://www.rdslink.ro/contact.htm - suna si intreaba ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 13 Dec 2009, 19:18 |
--------------------
Ford
focus
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bine, ma inscriu acolo ca-i pste drum, ideea era daca il primesc, sau oferta e doar in unele orase.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da. Eu n-am nici tv nici telefoane de la ei. Aici e dominare UPC încă, din păcate.
Nu e cu înscriere. Trebuie pur și simplu să mergi la casieria cea mai mare din oraș, că de obicei acolo țin modemuri, și să ceri unul. Deocamdată sunt puține, cererea e mare, așa că e posibil să nu prinzi prea ușor. This post has been edited by C a t a l i n: 13 Dec 2009, 19:20 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
la ab. de 39 ron am si mobil si fix inclus, tu de ce nu ai? sa nu fie ori modemul ori telefonia gratuite..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
asa stiu si eu, nu ai cum sa ai doar internet, telefonul e gratuit si e inclus in abonament
poate nu il folseste in 2005 cand mi-am bagat eu asa era, ori doar telefon(3€) ori internet + telefon(9€) This post has been edited by ArtVandelay: 13 Dec 2009, 19:24 |
--------------------
Ford
focus
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-am telefonie pt că nu vreau. Dar dacă aș fi vrut, ar fi fost și aia gratuită. (abonament și convorbiri în rețea).
Caută pe site la ei, să vezi că e cum zic... |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, bine!
![]() Eu sunt încă fan înrăit Vodafone. Mai am încă răbdare cu ei, sper să nu mă dezamăgească, și să aducă iPhone cât de curând. 14 Dec 2009, 11:27: ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 14 Dec 2009, 11:27 Attached thumbnail(s) P1020752.jpg ( Size: 118.66k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
-
-
|
|
paul_damian |
![]()
|
Insider advice pentru cei care folosesc acest modem: daca il folositi la laptoape conectati-l prin intermediul unui prelungitor USB deoarece se incinge foarte tare si e posibil sa distruga mufa (lipiturile ei, de fapt).
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ia sa ma duc si eu la retarzii astia sa imi iau si internetul moca
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sunt 2 modele de modem USB:
ZTE MF100 - în poza de mai sus - maxim 3.6Mbps ZTE MF110 - maxim 7.2Mbps Întradevăr se încălzesc destul de puternic, iar în pachet nu au prelungitor USB. La mine va sta conectat prin prelungitor în router, ca soluție de backup în caz de pică fiberlink-ul. Intenționez să îl deblochez, astfel încât să pun SIM-ul de Vodafone în el. Aplicația pentru conectare e compatibilă și cu Win7, și cu Ubuntu. PS: cardul de memorie nu e inclus. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 14 Dec 2009, 11:56 |
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Vad ca au scos si alte modele, eu am Huawei E156G (3,6 Mbs), ne-branduit, tot cu slot de card si mufa de antena externa. Se incinge putin, dar nici pe departe incat sa strice ceva.
@Catalin: incearca SIM-ul Vodafone in el, Huawei-urile nu erau blocate pe operator, poate nici ala al tau nu e... @argon: in Deva nu va functiona decat la 384kbs, nu e disponibil HSDPA inca. Oricum, eu am stat la rand ca la parizer pe vremea lu' Ceasca sa prind modem ![]() IMG_2260.JPG ( Size: 78.17k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am încercat, e blocat...
![]() Și-am mai aflat ceva... Pe el scrie 3.6Mbps, dar pe site-ul producătorului apare ca fiind capabil de 7.2Mbps. Deci probabil e limitat din firmware. Oricum nu viteza e importantă la un dispozitiv mobil. Și e mai rapid decât ce am eu pe Vodafone. Mai au de lucrat la acoperire. Sunt mulțumit. Mai rar ceva bun și gratis. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu parca ziceai ca nu exista super-oferte. O sa vezi cu timpu' si partile proaste.
Da' zi-mi si mie ce-i cu cardu' microSD? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stikurile care nu au inscriptie pe ele nu sunt codate. celelalte care sunt branduite sunt codate.... daca bagi un card microSD in el poti sa il folosesti si pe post de memory stick
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 14 Dec 2009, 20:47 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi asta nu e o super ofertă.
![]() Păi stick-urile astea au un slot microSD. Bagi un card în ele, și devin momory stick. This post has been edited by C a t a l i n: 14 Dec 2009, 20:50 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:52 |