Cadoul otravit, DigiMobil
![]() ![]() ![]() |
Cadoul otravit, DigiMobil
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Ca idee, uitandu-ma pe site-ul lor oficial (http://www.rdstel.ro/acoperire.html) se pare ca nu prea au acoperire pentru un telefon mobil.
Eventual il poti considera un "semi-mobil" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă ţară ... păcat că e locuită
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hai bre și matale acu... păi ce internet vrei? Cu ce viteză?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu platesc 38 ron pentru net 100 Mb/s, fix+mobil care includ convorbiri nelimitate in retea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 18 Nov 2009, 20:29) Nu mă referam la matale stimabile, ci la inițiatorul topicului. Am multă stimă pt. fata și ginerele matale. Acum mă uit pe factură și vă spun exact cât plătesc. te'ar dreaq ![]() QUOTE(Shush @ 18 Nov 2009, 20:30) mult ...prea mult pentru ce imi trebe mie |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Deci am așa:
1. net și tel. fixă+2 semi-mobile=28 lei 2. tv=38 lei |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De curiozitate - ce inseamna ca nu il folosesti 3 luni?
- nu faci cost suplimentar pe el - nu faci apeluri de pe el - nu primesti apeluri pe el - nu dai bip de pe el - nu primesti bip de pe el - nu il tii aprins E ambigua exprimarea! Am si eu unul si nu prea l-am folosit, nu am avut mare nevoie. Din partea mea ar putea sa il ia si inapoi, insa la abonare la rds nu mi s-a atras atentia asupra unei asa clauze. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
l@u |
![]()
|
deci am facut alegerea buna cu net aitel 25 si tv upc 23,8
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 18 Nov 2009, 20:09) Da, fix... Net, am avut in timisoara. Abonamentul firmei. Plateam un purcoi de bani (150 $, parca) ca sa ne pice netul zilnic macar o data. Si asta totusi mergea bine. doi din colegi aveau net + telefon acasa, si daca ploua, schimbau de pe torrent pe TVR. Parintii mei stau in centrul Sibiului. Cateva canale (se mai schimba posturile dar ma refer la frecvente) nu s-au vazut niciodata bine. Prima oara am acceptat ca o fi televizorul de vina, dar cand schimbi televizorul si e acelasi r...t, oare cine imi serveste gogosi? Tot parintii mei au invatat ca daca n-au ton la erdeesh, sa nu se astepte sa le mearga netul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@l@u - Asa e, nu l-am citit, sunt curios cine a facut-o. Insa daca contractul e facut in asa fel incat e stufos si greu de inteles mi se pare incorect fata de client si cred ca legea trebuie sa prevada ceva pentru asa situatii.
Pana una alta, are cineva idee "ce inseamna ca nu il folosesti 3 luni"? Am dat cateva cazuri in postul meu anterior, e specificat ceva anume in contract? Asa eu pot sa zic ca il folosesc sa ma uit la ceas la el, l-am folosit zilnic ![]() Edit: @argon OK, e clar acum, inseamna ca eu l-am folosit ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 18 Nov 2009, 20:42 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
daca l-ai luat si il folosesti zilnic toata stima ...inseamna ca ptr tine isi merita banii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Tot țăranu' are digi bre....minutele le folosesc cu pramatiile de pe forum!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
ce minute ai tu? ca la mine poti oricat..in retea, indiferent fix ori mobil.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre, mă refeream la mine la țară: toți au mobil digi și vb. cu ei pe digi, iar minutele de la oringi le vb. cu altcineva.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai cica au modemuri de 3.5 Mb/s (vo 400 KBps) si de 7.2 Mb/s (vo 0.9 MBps) Pretul am inteles ca e 10 lei / luna pentru netu mobil. Da' pretu e valabil doar pentru aia care au deja net prin cablu de la rds. Pentru restu' tre sa plateasca parca 50 de euro sticku' cu modemu si pretul e 15 lei pe luna ca si bonoment...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 18 Nov 2009, 19:01) urbaniulian Te-ai gasit pe cine sa crezi. Alt dobitoc nu ai gasit?This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2009, 23:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 18 Nov 2009, 21:35) http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servic...l.html#NetMobil QUOTE(Alydor @ 18 Nov 2009, 21:43) Pai cica au modemuri de 3.5 Mb/s (vo 400 KBps) si de 7.2 Mb/s (vo 0.9 MBps) Pretul am inteles ca e 10 lei / luna pentru netu mobil. Da' pretu e valabil doar pentru aia care au deja net prin cablu de la rds. Pentru restu' tre sa plateasca parca 50 de euro sticku' cu modemu si pretul e 15 lei pe luna ca si bonoment... Suma respectelor, Alydor Pentru abonamentul de 39 de lei este gratuit. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 18 Nov 2009, 22:43) Pai cica au modemuri de 3.5 Mb/s (vo 400 KBps) si de 7.2 Mb/s (vo 0.9 MBps) Pretul am inteles ca e 10 lei / luna pentru netu mobil. Da' pretu e valabil doar pentru aia care au deja net prin cablu de la rds. Pentru restu' tre sa plateasca parca 50 de euro sticku' cu modemu si pretul e 15 lei pe luna ca si bonoment... Suma respectelor, Alydor smecher ptr 10 -15 lei pe luna sa am si net mobil oricum din ce zici tu acolo e peste orange si vomafone ![]() io am la Br de la rds tv+net +tel fix+mobil doua .sunt multumit .nu am avut probleme . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:13 |