Mor de curiozitate ce are o Dacia 1310 '86, Nu prinde mai mult de 100km/h.
![]() ![]() ![]() |
Mor de curiozitate ce are o Dacia 1310 '86, Nu prinde mai mult de 100km/h.
XphaN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
- B xXx ACC
1986 / 2009
|
|||
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(DannY_SmekeruL @ 20 Nov 2009, 13:31) Deci im primul rand pune volanta la semn (e o taietura pe volanta pe care o sa o vezi uitandu-te prin partea dreapta la capacul cutiei.Dupa ce ai adus volanta la semn apoi te uiti daca luleaua din delcou e pe fisa care se duce la pistonul 1 .daca nu e mai invarti inca o data motorul pana ajunge la pistonul 1.apoi te uiti in delcou la platina si invarti de delcou pana platina se deschide de tot.apoi reglezi platina la 0.45mm Daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati si sau sa aduceti alte detalii. Bafta la reglat in primul rand reglezi deschiderea (cei 0.45,in fapt 04-05) iar reglajul propriu-zis nu consta in "pana platina se deschide de tot" ....ci .... pui volanta la semn(dupa cum spune smekerul) +nu te mai uiti la lulea,nu te intereseaza+scoti fisa din capac delco+bagi o bujie in ea+(bine'nteles cheie in contatct in pozitia becuri aprinse)+dai delcoul in sens orar+apoi incet in sens anti-orar pana ai scanteie pe bujie(pui electrodul central pe-o fieratanie ceva p-acolo)+aici te opresti+pui fisa la loc in capac+sper sa iasa bine verifici avansul=motor cald,relantiu stabil...accelerezi usor....motorul tre sa raspunda imediat...daca nu...mai dai putin avans...daca cere prea mult...te opresti...iti spun dupa aceea Daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati si sau sa aduceti alte detalii. ![]() This post has been edited by vizitatorul: 22 Nov 2009, 19:46 |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
eu zic ca Dumnezeu tine cu tine si nu ti lasa masina sa fuga mai mult de 100 la ora....lonjeronul ala poate oricand sa se rupa....poate sa fii fost sudat si la NASA...tot degeaba.
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
XphaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
mai degraba se rupe unul la o dacie mai noua decat asta pe care l-am pus.
|
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
- B xXx ACC
1986 / 2009
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
nu zic ca se rupe lonjeronul...se rupe tabla de care i sudat el...
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
shumy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 January 09 ![]() |
"Acum 5 luni setul motor a fost refacut de catre proprietar, cu specificatia ca primul piston (dinspre radiator) este de 1410 si a fost bagat cu camasa cu tot."
FARA NICI O SUPARARE DAR SE PARE CA SA F O GRESEALA CAND SA FACUT MOTORUL CUM E POSIBIL SA FACI ASA CEVA SI U MAI VREI PERFORMANTE MARI BINE CA NU AI ZIS K VROIAI SA ATINGI 160. IN PRIMUL RAND SE DECALEAZA, PISTONUL D 1.4 ESTE MAI MARE DECAT CEL D 1.3 ASA CA ARE O VALOARE MAI MARE SI MOTORUL NU MAI ESTE ECHILIBRAT LA TURATII MARI MAI ALES IN TREAPTA A 4 A. |
--------------------
Dacia
Berlina
- AG-09-HBN
1988
|
|
XphaN |
![]()
|
Am descoperit problema cand am luat legatura cu fostul proprietar.
Se pare ca indicatorul de la vitezometru nu mai indica bine cand viteza sare de 70 km/h. Dupa calcul al unui coleg de pe forum la turatia de 4800 (cat a mers maxim) este posibil ca viteza sa fie undeva in jur de 140 km/h. Ma bucur ca am aflat. |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
- B xXx ACC
1986 / 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:12 |