Calcul matematic, a little help
![]() ![]() ![]() |
Calcul matematic, a little help
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Asi @ 20 Nov 2009, 14:05) Nu cred, chiar nu cred, nu stiu. Din ce imi dau eu seama el a mai ramas prin Romania de la esfa (un congres tinut la facultate pe data de 12-13), ca doar e de pe aicea si de 21 de ani n-a mai trecut pe aici. Iar Andreescu la un curs de-al lui l-a invitat pe Grunvald sa vorbeasca una alata cu noi.. despre diverse (motoare in principal). Adica sincer nu cred ca e vreo sansa sa reia cursuri de vreun fel la noi in facultate sau chiar romania, nu ca n-ar putea dar presupun ca este doar intr-o vacanta prelungita, ca daca tot a ajuns pe aici cu ocazia congresului, ma sta putin sa mai schimbe o vorba cu cunoscuti (andreescu, negurescu, oprean, etc). In plus el are treburile lui prin Darmstat Mda. L-am avut profesor de motoare. Pe Andreescu de fiabilitate, cu Oprean n-am avut curs, eram la specializarea "Trafic" iar el preda la "Motoare". Ma rog, in cadrul AR erau trei specializari prescurtate de noi "Motoare", "Caroserii" si "Trafic-exploatare". Am avut insa ocazia sa-l cunosc si mi s-a parut un om nemaipomenit. Si popular. Chiar daca era cine era. Dar asta demult....prin '89. This post has been edited by diaconuliviu: 23 Nov 2009, 07:45 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 20 Nov 2009, 18:43) mda... no further comment... sau... Orice problema se poate rezolva in doua moduri: elegant, sau muncitoreste... nu are rost sa te intreb care mod l-ai folosit, ca stim ce-o sa sustii. Metoda eleganta e sa intrebi pe forum sau cum? Sau sa cauti pe DC un program de calcul al temei in MATHCAD, bagi parametri si dupa aia printezi rezultatele din care nu ai inteles nimic? Asta e, pe vremea aia foloseam si eu ce stiam. Si era mult mai bine decat pe hartie. Nu am zis ca e cea mai buna metoda, insa scutea ceva timp. This post has been edited by einstein1984: 26 Nov 2009, 15:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:12 |