Austria, weekendul acesta
![]() ![]() ![]() |
Austria, weekendul acesta
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Nov 2009, 15:51) La drumul de intoarcere din Zakynthos, in Paralia am dormit in masina chiar langa port. Am ajuns la 1 noaptea pe acolo si n-am mai gasit pe NIMENI. A fost aproape OK. Doar un tantar mi-a stricat somnul ![]() Coane, si daca rezervi si platesti in avans tre sa anunti late check-in ca alfel... tot inmasina dormi. Bine, la hotelurile mari (alea cu balcon cu vedere superba a Vienei) au receptie 24/7 da la vile sau pensiuni nu. Noi am ajuns la 9 seara (tot in austrea) si am gasit plic cu cheile si numele nostru la intrarea in vila. Fata o taiase cred pe la 4 de la servici. This post has been edited by cristianco2002: 20 Nov 2009, 15:00 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Parerea mea: o idee proasta. Sa te duci in Viena pentru o zi (simbata), dupa ce ai mers noaptea, inseamna bani aruncati degeaba. Daca tot pleci, recomand sa stai acolo minim 3 zile intregi - deci 4 nopti de cazare. Asta ca un minim, altfel iti pare rau de bani. Decent ar trebui cam 5-6 zile, ca sa nu alergi prea mult prin Viena.
P.S.Desi nu e in Viena (dar nici departe nu e), poti trece si pe la Melk, sa vezi manastirea. E foarte frumoasa. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
N-am ce face acolo 3-4 zile. Ma plictisesc repede. Viena e mai mult asa ... sa fie un punct B, Cluj fiind punctul A.
Cu manastirile iar nu ma impac ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Du-te mă la Turda. E mai aproape, mai dai nește corent....
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Conserve multe, merge si o slana sau afumatura, plus un cort pe masina si gata...
2005-VW-Touareg-Expedition-Roof-Tent-1280x960.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 20 Nov 2009, 15:28 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Nov 2009, 13:12) 10-20E parcarea pe zi? ![]() ![]() 500E pentru o zi jumate? ![]() ![]() Nu fii tnpit, nai ce cauta acolo. Vezi aici, iesi mult mai bine la pret ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' stiti ce ma doare cel mai tare?
Ca dupa ce diseara va avea lista clara cu loc de cazare, traseu, obiective de vizitat, etc, etc... O sa vina luni sa ne zica cum ca s-a razgandit, si a mers pana la matusa pretenei, la Olanesti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
driverx |
![]()
|
Pai am cam zis de pe acum ca imi bag pewla in toata Viena. E prea scump ...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' de ce mama naibii nu-ti mai incropesti vreo 2 sile libere de 1 decembrie, si mergi atunci...
Error... reformulez ![]() Da' de ce mama naibii nu va mai incropiti vreo 2 zile libere de 1 decembrie, si mergeti atunci... Daca tot vrei s-o faci, fa-o macar ca lumea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
dute ma da-i in pana mea de bani.
...parca vad ca ti se strica cotetu si bagi 500 in reparati ![]() Pana la urma cu astea ramai, have phun. |
--------------------
...
..
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
De la Cluj ai sanse sa ajungi mai repede la Viena decat la Olanesti.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
driverx |
![]()
|
Transfagarasanu' mai e practicabil?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
yoncv |
![]()
|
Din cite am citit pe forumuri, nu. Dar poti merge pe Valea Oltului.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Nov 2009, 16:09) http://www.transfagarasan.net/ <span class='edit'>20 Nov 2009, 16:16:</span> http://www.pensiuneawiena.com/images/P1010145.JPG misto la pensiunea aia...... ![]() This post has been edited by l@u: 20 Nov 2009, 16:18 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 20 Nov 2009, 16:14) Da, stiu ca din 30 oct e inchisa, dar aia nu i-a impiedicat pe unii sa aterizeze pe plafonul masinii aproape de Balea Lac ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
driverx |
![]()
|
Da. Am. Si mai am si in laterale
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
enjoi
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neumann |
![]()
|
misto, iei banii de la casco si scapi de problema cu relantiul.
Uitai de relanti... mai mult de 500 de euro ca a ta consuma, nu gluma. |
--------------------
...
..
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 20 Nov 2009, 16:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
No ce faci pana la urma, mergi?
![]() Mie mi se pare prea putin 2 zile, tinand cont si ca vei conduce incolo noaptea, si scump - iesi pe la 250/zi. Ar fi bune macar 3-4 zile intregi, si sa ajungi odihnit acolo - poti merge intr-o vineri dupa-masa de exemplu pe la 4, si sa dormi seara la ceva pensiune ieftina cu <30 euro. Un prieten a facut o chestie si mai palpitanta: a mers noaptea la Budapesta, a stat pana pe la vreo 10 seara si noaptea s-a intors iar inapoi. Nu te tenteaza? :-D P.S. Eu am facut cam 7 ore pana in Viena, mers destul de lejer. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Fa Transfagarasanul. Relaxat, cu cazare, plimbare, etc. Du-te pana la vidraru...
Eu zic ca n-o sa regreti. Acum depinde si ce gen de plimbac ( ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
pai cam trebuie sa astepte daca vrea transf.........cam pana la vara
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Am inteles ca se fac eforturi sa ramana deszapezit. Desi oficial drumul e inchis, daca e practicabil nu te impiedica nimeni sa urci. Evident, pe riscul tau. Partea nasoala e daca au inchis tunelul, caz in care te intorci pe acelasi drum. Chiar si asa merita. Eu am fost in anii trecuti si dupa 30 oct si inainte de 30 iunie. A fost superb.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Topic caracteristic pentru colegu` din cluj. La ele si sinapsele` s in x. Ca in toate postarile e ca petu` lui Buridan cand sa ia o decizie si cand in sfarsit face ceva se vaita inc` 100 de pagini ca ce rau a iesit.
Ar vrea la Viena dar numai ca sa doarma , dac` se poate sa plateasca cu bonuri de masa. Dar de fapt nu vrea la viena . Pana la urma vorba altui coleg o sa aaflam ca s-a dus la piata sa ia varza pentru murat dar ca varza s-a scumpit si acasa a numarat cate frunze are si au iesit cu trei mai putine si... Driver om sucit ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
Nu is sucit deloc
![]() DAR, pentru ca o vreau ca un quick trip si nimic altceva nu vreau sa ma odihnesc, sa dorm in 213847234 locatii. Din contra, vreau sa merg cat mai departe. Dar imi iese prea scump. E normal sa ma sucesc, dat fiind ca nu is dispus sa arunc bani pe o simpla plimbare. This post has been edited by driverx: 20 Nov 2009, 17:27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre io ti-am zis cum fac cu mersu` la Viena.Ma duc acolo sa ma simt bine si atunci cand o fac sunt dispus sa cheltui niste bani pentru asta.Nu pot sa-mi permit confort si relaxare nu ma duc.Numai sa mai bifez un drum pana acolo e o subgenialitate
![]() Oricum la programul pe care l-am descris nu sar de 600 ieuroi (fara shopping ![]() Multi romani vor sa para la Glimboca ca la Viena s la Viena sunt ca la Glimboca. Dar asta e deja alta mancare de peste..... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:24 |