Mergeti la vot?, Da sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Mergeti la vot?, Da sau nu?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo' de cartea de alegator si militie...
Am dormit ca porcu' pana pe la 5, ma trezesc buimac si vad noapte afara. Si cum in astia 20 de ani n-am votat decat in 92' mai mult dusi cu japca in armata, eram hotarat sa votez acum. Ma duc la nevasta-mea... era cracanata-n pat. - Ai fost la vot? - Nu... - Pai nu ziceai ca nu mai suporti, ca asa si pe dincolo, gata, ti-a trecut? Vin la calculator. O buzz-ui pe sor-mea... (asta e somera, a avut o firma micuta si din cauza impozitului forfetar a trebuit s-o-nchida) - Ai votat? - Nu si n-am de gand sa ma duc... - Traiesti bine? - Nu! - OK Apare si mama cu tata de la tara... Mama chitita sa mearga la vot, mai mult ca sa iasa sa fumeze o tigara, ca nu fumeaza de fata cu tata... Tata s-a lasat cu greu convins... ma aburea ca se duce mai tarziu. Intre timp se convinge si soacra-mea sa mearga.... Pleaca mama cu soacra-mea inainte, ca sa aibe timp sa fumeze, eu plec cu sor-mea si nevasta-mea. Sor-mea calca intr-o gaura-n asfalt, sa cada si sa-si rupa gatu', dar se prinde de gard ![]() Sar vreo 3 jandarmi, s-o ajute... Votam, iesim... vine si tata, dar iese repede ca avea cartea de alegator, nu buletinu'. Asteptam tot familionu'. Cand se intoarce tata, ne povesteste ca l-a luat un jandarm ca a mai fost o data... Ii explica din ce cauza si in sfarsit voteaza si el. Cata vigilenta ![]() Si uite cum eu, cel mai apolitic din familion, am convins pe toata lumea sa voteze ![]() Oricum n-o sa traim bine, dar macar am incercat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
pacat ca ne-au dat miue smecherii cu turismul lor electoral.... probabil cea mai mare frauda electorala din ultimii 20 ani in Romania
cu alte cuvinte aia care au votat de N ori, si-au batut plua de noi, astia care am fost la vot... nesimtiti This post has been edited by membru_DC: 22 Nov 2009, 20:52 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deja fac bagajele sa ma duc in alta tara ca daca iese base sau geoana imi bag plua .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Told you...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Om fi colegi...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:01 |