Mergeti la vot?, Da sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Mergeti la vot?, Da sau nu?
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ca cineva să priceapă că există și căsuța NU, trebuie să gândescă, și nu e cazul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Am fost si eu pana la urma, tarat de nevasta bineinteles
![]() This post has been edited by TheFastOne: 22 Nov 2009, 17:57 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
D-aia nu mai poate băse, că ai făcut tu asta...
![]() Nu, adică n-au votat... This post has been edited by C a t a l i n: 22 Nov 2009, 18:00 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Știu, știu... Există o anumită categorie care își dorește reducerea numărului de putori din parlament. Deci nu votează NU. Dar, crezând că se răzbună pe băsescu, nu votează nici DA... Logică de 2 lei.
|
--------------------
-
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cati din cei care se vor exprima astazi la Referendum au habar despre tipuri de republici si organizarea in functie de suprafata si numarul populatiei. Daca ar fi existat optiunea "Fara Parlament", ar fi fost majoritara. Nu conteaza ca Referendum-ul este fara fond, important este ca suna bine ca se vrea reducerea numarului de parlamentari.
![]() This post has been edited by ionutctn: 22 Nov 2009, 18:10 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ady77 |
![]()
|
1. referendumul este consultativ, deci nu are niciun efect juridic
2. As fi vrut ca guvernul Boc-Poc sa ma informeze despre avantajele/dezavantajele sistemului unicameral, respectiv bicameral |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-ai priceput. Eu am votat reducerea putorilor, că ăia numai parlamentari nu sunt...
|
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
Acum pot sa te citez? Nu mai pot putorile de ce-ai votat tu
![]() |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
We will see...
|
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Nov 2009, 18:11) Corect, numai ca ar fi trebuit cineva sa ne informeze inainte ca NICI o tara din Europa cu suprafata si numarul populatiei comparabile NU are parlament unicameral. Parlament unicameral (tari comparabile ca dimensiuni) au niste democratii desavarsite: Iran si Iraq dar presupun ca asta nu stiu aia care s-au exprimat azi la Referendum. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Putori, neputori, mie referendumul mi se pare inutil. Adica ce s-ar rezolva cu reducerea numarului lor? Scad cheltuielile? Din cate s-a calculat, in mod nesemnificativ. Adica nu vom avea noi mai multi bani, pe romaneste, si aici nu vorbesc numai de venituri, cat de acces la fonduri pentru investitii, finantari de proiecte, bani pentru cercetare, etc - scuze pentru cei care considera ca au fost omisi.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Nov 2009, 18:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu poți compara România cu nicio altă țară civilizată...
Iar efect de niciun fel nu va avea dacă majoritatea ar vota NU. Dar cum majoritatea va vota DA, va avea un efect mai devreme sau mai târziu... |
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
Cum anume?
|
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Răbdare.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
Chiar sunt curios. In afara de cazul in care anticipezi ca va castiga tot actualul presedinte, caz in care nu-mi vine greu sa imi inchipui manevre de forta din partea lui.
|
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Realist vorbind, cred ca da.
![]() Si aici raspund si la intrebarea topicului. Maine. This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Nov 2009, 18:30 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
prince persia |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 8 November 09 ![]() |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
--------------------
dacia berlina 1
dacia
2003 dacia berlina
- sj02saj
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Acum, daca apare un plic cu "sa fie bine dom' doctor"... stiu eu, poate ma indur.
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Nov 2009, 18:35 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Am fost! Sper sa fie mai bine...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Precis va fi mai bine!
Insa depinde cui........... ![]() P.S. Am fost si la vot. This post has been edited by Agrig: 22 Nov 2009, 18:48 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dupa o coada de nedescris am votat si eu, doar pentru presedinte, nu-s singurul, sper sa nu fie valid acest asa zis referendum. Asa coada nu am vazut niciodata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si tu ai votat in gara? Nici tu n-aveai bagaje?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Referitor la intrebarea poll-ului: Absofuckin'lutely!
Despre aia din gara... calatorii si-au bagat plua-n votu' lor, in gara s-au dus studentii si cei aflati temporar in Bucuresti. Bine, tot in Gara s-au dus si autocarele organizate de vanghelie, ca a luat multe autocare si n-a avut bani de motorina, asa ca le-a trimis pe linga casa... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
am votat la ambele chestiuni ale zilei.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io n-am rezistat si m-am luat la cearta cu aia de la sectia de votare.
1. N-am putut sa votez cu Cartea de Alegator. N-au fost in stare sa-mi zica de ce, doar ca n-am voie. 2. Pe urne scria :buletin vot nr. 1, buletin vot nr. 2 si Presedinte. Ma uitam ca idiotu' si nu intelegeam care plm e nr. 1 si care e nr. 2. Pina la urma s-a gasit unu' plin de el sa-mi explice ca nr. 1 e ala scris cu albastru si ca nr. 2 e ala scris cu negru, asa cum e scris si pe buletine "ce dracu'!?". Exact de acel "ce dracu'!?" am avut nevoie! Bine ca nu m-a luat militia! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:09 |