probleme CDplayer, care ce probleme ati avut pana acuma
![]() ![]() ![]() |
probleme CDplayer, care ce probleme ati avut pana acuma
sebastianu |
![]()
|
||
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
la mine nu mai merge decit 2-3 melodii.am fost sa-mi recalibreze laserul.. degeaba.e GATA
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Probleme la logica banuiesc. Se incinge si se blocheaza, stiu ca am patit ceva asemanator cu o statie de amplificare si avea u nfinal dus. Nu merita reparatii , ci doar schimbat.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
am avut un sony dar de curand mi-am cumparat si montat un cd player original de pe logan philips.modelul este update list.functioneaza ok dar nu mi se aprind si luminile de pe taste si de la butoane,lumineaza doar displayul.e ars ceva sau nu e montat bine?
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
cristi 2007 vezi ca nu l-ai legat bine ca iti trebuie o schema ca sa se aprinda si butoanele ca la logan,solenza,sandera au o smecherie acolo ca sa se aprinda.
sebastianu eu zic sa il schimbi cel mai bine ca si mine numa ca eu am avut casetofon inca il mai am merge perfect dar mam urat de casete.Vezi de un cd player nou sau dute pana in dacia service si poate au ei o rezolvare |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
multumesc solenzaxjg.ala care imi montase a zis ca e stricat ceva si ca daca nu s-a aprins din prima nici nu se va mai aprinde.deci ala manca ciuperci
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
alex_titu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 March 09 ![]() |
Al meu huruie tare cand bag un cd. Nu il scoate afara decat cand vrea el nu si cand apas. Se blocheaza cateodata la melodia unu si nu pot sa dau mai tare sau mai incet sau sa schimb melodia
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:59 |