[HELP], stop frana
![]() ![]() ![]() |
[HELP], stop frana
Mario2114 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|||
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Este acelasi contact ca si la dacia 1310, gasesti in autovit sau la magazinele de piese dacia. Este cel de deasupra pedalei de frana si vin in el 2 fire, scoti firele si il desurubezi.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci stii ca e pe pedala de frina, si totusi ne intrebi pe noi unde e !Ai incercat sa te uiti cu ochii tai? Ai incercat sa pipai pedala aia? Chiar daca nu seamana cu o tzitza si n-o sa te excite, pipai-o ! Sigur vei da de contactul ala. Sub pedala nu incape o camera, ca sa se poata face poza. Dupa ce vei vedea contactul, iti vei da seama si cum se desface. Dupa ce-l desfaci, cu el in mina (si nu cu ea in mina ) te duci la magazin.
This post has been edited by corbex: 7 Nov 2009, 20:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Na, ca ai gasit un coleg mai putin ofuscat si mai amabil ca mine!
Eu sint mai ciufut si consider ca cei care nu stiu dar fac un efort sa afle si sa invete, merita ajutati, cei care nu pot mesteca decit posmagi muieti, nu ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut...acel contact de frana este in jur de 5 lei...desi merge cel de la dacia 1310 foarte bine(este identic de fapt) te-as sfatui sa nu iei dinala, ci sa mergi la un magazin DACIA si sa iei original solenza...si cel original si cel de 1310 4-5 lei costa, DAR, cel original e muuult mai bun crede-ma, cele de 1310 sunt proate rau, se rupe foarte usor cuiul in capat unde are siguranta care face contactul pe cele 2 lamele...pentru urgenta poti pune si cel de 1310 daca nu gasesc original...bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
Mario2114 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
Ma fratilor,nu stiu de unde dracu sa iau un contact de origine dacia pentru pedala de frana,ca m-am saturat de ele,mi-au schimbat pana acum 3!!!Ma puteti ajuta???Sau sa imi spuneti ceva site de unde sa fac comanda!!!va multumesc!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la CNCD Mihai Bravu, in Pantelimon sau in Militari...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Mario2114 |
![]()
|
Salutare Solenzari!!!Vreau sa va anunt ca am ajuns la recordul de 8 contactoare(intrerupatoare)stop frana!!Nu stiu ce sa-i mai fac,schimb in fiecare zi cate unul!!!Ce ar putea fi???Sa fie vreun scurt pe undeva,sa fie altceva???Firele sa nu le pun eu bine???Am fost si la service (reprezentanta dacia),mi l-au schimbat si nimic,a doua zi iar mi s-a stricat!!!Va rog sa ma luminati!!!
15 Nov 2009, 16:58: Fratilor de 20 min am ajuns in casa si am mai schimbat un contact stop frana!!!!Ce sa fie oare???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Mario2114: 15 Nov 2009, 15:58 |
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
pai alea sunt destul de rezistente.cum le strici?le arzi sau ,,,,?cumpara mai multe ,se potriesc alea de dacie..e 1,5 lei
![]() |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Mario2114 |
![]()
|
nimeni nimic???
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
nu cumva strangi prea mult intrerupatorul ala? el este reglabil si daca e prea aproape de pedala forteaza in el
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Mario2114 te sfatuiesc sa iei de origine pentru ca e mult mai bun
si nu-l infileta prea mult...ci doar suficient atunci cand ai apsat catusi de putin pedala de frana sa se aprinda stopurile |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |